Tolvai Renáta lett az év hangja
2010. december 18. 12:03
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Hurrá. Eddig egyetlenegyszer nyert olyan, akinek tetszett a hangja: Rúzsa Magdi. A többit mind utálom...
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. december 18. 12:05
supervikolino meg megertenem ha nem lenne hangja hiaba barki a rokona ha nincs hangja de neki VAN! RENI TE VAGY A KIRALY!
2010. december 18. 12:05
El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök neki:D Miatta kezdtem nézni a megát:) Gratula Reni:D
2010. december 18. 12:06
Idézet (Effy @ 2010.12.18. 10:59)
Már megint megmutatkozott az intelligencia. Kislányom akármennyire is fáj ezt most olvasnod, ki kell ábrándítsalak: NEM RENÁTA A SAJÁT KOREOGRÁFUSA. Nem ő akarta a sok "seggrázást". Így tervezte a producer. Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor nagyon tudlak sajnálni.
Na ezen jót röhögtem. Köszönöm, hogy leírtad. Melinda az egész versenyben csak ordibált. 1 magas hangot sem tudott kiénekelni, kiabálás nélkül.
És legvégül.. mi az, hogy a Mega-zsűrinek nincs hallása?! Lehet, hogy Friderikusznak abszolút semmi köze a zenéhez, de ő meg is mondta, hogy nem azért van ott, hanem hogy a színpadi (!!) produkciót értékelje. Magyarul a kinézetet. No de Pressernek, Eszenyinek és Mesternek nincs hallása? Ezt te sem gondolod komolyan. Látszik, hogy a mai Disney sztárocskákon nőttél fel, különben nem mondanál ilyet.
Na ezen jót röhögtem. Köszönöm, hogy leírtad. Melinda az egész versenyben csak ordibált. 1 magas hangot sem tudott kiénekelni, kiabálás nélkül.
És legvégül.. mi az, hogy a Mega-zsűrinek nincs hallása?! Lehet, hogy Friderikusznak abszolút semmi köze a zenéhez, de ő meg is mondta, hogy nem azért van ott, hanem hogy a színpadi (!!) produkciót értékelje. Magyarul a kinézetet. No de Pressernek, Eszenyinek és Mesternek nincs hallása? Ezt te sem gondolod komolyan. Látszik, hogy a mai Disney sztárocskákon nőttél fel, különben nem mondanál ilyet.
na vannak még értelmes emberek!!!
1 felhasználónak tetszik:
Effy
2010. december 18. 12:17
gratulálook neki.
bár nekeeem akk is Attila az év hangja:)
bár nekeeem akk is Attila az év hangja:)
2010. december 18. 12:21
|
|
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline
|
Hát örülök hogy nem Attila győzött de egy kicsit meglepődtem!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 18. 12:34
|
|
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline
|
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.