Tolvai Renáta lett az év hangja
2010. december 20. 17:01
|
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline
|
ennek nagyon orultem!! ;** maskulonben tudtam hogy o fog nyerni!! Niki utdod szerintem reni nem is volt bekebzelt es nem is lett mar talalkoztam vele !!ugyhogy tok klassz!! Love Renny!!
2010. december 20. 18:10
Nagyon kemény menet volt mindketten tehetségesek! Én nem tudtam dönteni még most se.
2010. december 21. 08:55
Nagyon örűltem neki!!!
El sem hiszem, hogy ő nyert, már az elejétől kezdve neki drukkoltam!!!
El sem hiszem, hogy ő nyert, már az elejétől kezdve neki drukkoltam!!!
2010. december 21. 23:03
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Az utolsó pillanatokban szavaztam Renátára!!
2010. december 23. 14:34
|
|
Walakyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 134141 offline
|
Nagyon is megérdemelte!Csodálatos hangja van,és még aranyos is
és nem igaz,hogy nem magyar...a romániai magyarok magyarabbak talán néhány Magyarországinál,mert nekünk kell megküzdenünk a nyelvi nehézségekkel,és jobban megőrizzük a magyarságunkat...és nem tehetünk arról,hogy Romániába születtünk...RENI4EVER!
2010. december 23. 14:35
|
|
wera0609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135716 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.12.18. 10:18)
Amúgy csak nekem tűnik megrendezettnek, hogy egyszer nő, egyszer férfi a nyertes? Mármint: Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni .. ..
Nem!!Ez nekem is feltűnt!!De szerintem most egyértelmű volt, hogy Reni fog nyerni!!
2010. december 23. 20:43
num1Kolosszus: renit akartam írni csak nem figyeltem... :S hülye vok
2010. december 24. 17:30
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
szerintem is könnyű úgy nyerni a megasztárba hogy a tv2 producere unokahuga vagy+
a szavazás utolsó 10 percében a Kökény Attilára küldött SMS-eket nem regisztrálta a rendszer. válaszként egy üzenetet kaptam amiben az állt: választottukra már nem szavazhatnak, voksoljanak másra.a pénzt meg persze levette
a szavazás utolsó 10 percében a Kökény Attilára küldött SMS-eket nem regisztrálta a rendszer. válaszként egy üzenetet kaptam amiben az állt: választottukra már nem szavazhatnak, voksoljanak másra.a pénzt meg persze levette
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: