Tolvai Renáta lett az év hangja
2010. december 18. 18:54
Idézet (prézli @ 2010.12.18. 14:30)
Reni szar. A Megasztár szar. A TV2 szar.
A véleményed szar.
2010. december 18. 19:06
|
|
Mári Renátaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 83 Csatolások: 13 Azonosító: 137920 offline
|
Engem álmomból keltettek fel akkor volt az eredményhírdetés.<3 Renii <3
2010. december 18. 19:07
Először azon lepődtem meg,hogy a Melinda kiesett(merthát az egész verseny alatt ő vezetett a szavazásban),aztán most meg azon hogy a Reni nyert...én Attilára számítottam...de nagyon örülök neki hogy a Reni nyert,sok sikert kívánok neki:D:D
2010. december 18. 19:07
Nem értem, hogy miért kell fikázni szegény csajt... Ha nem szereted, nem írsz a topikjába, elég egyszerű volna a dolog... Aki ezek után is alpári módon írogat, az majd gondolkodási időt is kap...
Egyébként én örülök neki, hogy ő nyerte meg, bár Attila hangja is tetszik, de mégis Reni fele húzott jobban a szívem.
Egyébként én örülök neki, hogy ő nyerte meg, bár Attila hangja is tetszik, de mégis Reni fele húzott jobban a szívem.
2010. december 18. 19:11
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én nagyon de nagyon örülök,hogy ő nyerte meg.♥
amikor kimondták a nevét, annyira örültem,h sirtam is.♥
amikor kimondták a nevét, annyira örültem,h sirtam is.♥
2010. december 18. 19:30
Annyian írjátok hogy Reni hamis meg nincs tehetsége! Pedig szerintem igenis nagyon tehetséges! Úgy tűnik hogy nem csak én tartom tehetségesnek, hanem még rengeteg ember hiszen ő nyert, és ez a lényeg!! Nyert és kész, szóval bármit írtok ez így marad! GRATULA RENI!!!
2010. december 18. 20:03
Hát erre csak azt tudom mondani hogy WTF? o.O Egyértelműen Kökény Attilának kellett volna nyernie....Renáta sem rossz, de egy a millióból, megasztárnak kicsit túl tucathang...Kökény pedig igazi ZENÉSZ, különleges hangszíne, egyedi hangképzése és sokkal nagyobb zenei tudása van mint Renátának.....A rekesztése pedig GYÖNYÖRŰ
, azt hiszem Mo-n még nem is hallottam ilyet
2010. december 18. 20:23
Grat...azéé de Yve volt a BEST végiiiiiiig *-*♥
2010. december 18. 20:27
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Jó volt a Reni!!Tisztán énekelt.
Sajnáltam ,hogy Attila nem vállalt be erősebb dalokat, biztosra ment.
50%-50% volt sokáig, egy pár ember szavazata döntött.Nincs értelme leszólni egyik énekest sem.Mindketten jó énekesek.Most már rajtuk múlik a karrier.
Sajnáltam ,hogy Attila nem vállalt be erősebb dalokat, biztosra ment.
50%-50% volt sokáig, egy pár ember szavazata döntött.Nincs értelme leszólni egyik énekest sem.Mindketten jó énekesek.Most már rajtuk múlik a karrier.
2010. december 18. 20:44
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
nekem valahogy az eddigi produkcióinál sosem éreztem azt a fajta bizsergést h nekem nagyon tetszik vagy ilyesmi :/ de az utóbbi két adásban nagyon jó volt
és igaza van Caramelnek : tényleg világsztár alkat
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: