Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"
2010. december 19. 12:19
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
annyira bántam hogy kiesett,hogy akkor úgy gondoltam,nem is fogm nézni többet a műsort.Azóta már többnyire belenyugodtam,de mégmindig nehéz megemészteni,hhiszen én őt tartottam a legméltóbbnak a győzelemre
2010. december 19. 16:49
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
zsülci ez azért bunkoság töled. azért mert te nem szereted norbit azért nem kéne lehülyézni rögtön azokat az embereket akik szeretik. és norbi az pont azért maratt bent, mert az x-faktor egy tehetség kutato. és nem feltétlenül éneklős műsor. vs félig. és norbi azért maradt bent mer nagyon jol tudott előadni egy csomo dalt és a nézőknek ez tetszett.
és am vecának meg igaza van...keresztes ildiko hül ye -.-"
és am vecának meg igaza van...keresztes ildiko hül ye -.-"
2010. december 19. 16:55
Nagyon sokat hallani erről a dologról. Tényleg nem kellett volna kiesnie, de miért ilyen nagy a felfordulás? Wolf Kati ezerszer jobb, ő miért nem nyilatkozza mindenhová, hogy csalódott x y-ban amiért azt mondta, hogy ő menjen haza. Ennek a műsornak az a lényege, hogy csak egy marad, és ha kiesett akkor így járt. Nagy veszteség de az élet nem áll meg, főleg nem úgy, hogy a tehetségesek már régebben kiestek.
2010. december 19. 17:31
|
|
eprescsokiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 118 Csatolások: 12 Azonosító: 138212 offline
|
hát facebookon is indult egy iylen nem tudom minek kell ekkora felhajátást kelteni
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. december 20. 11:05
|
|
Sebestyén Mónikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 80139 offline
|
én sem hidd el!
2010. december 20. 17:45
Szerintem.............akármennyire is imádom Csabát akkor is neki kellett volna kiesnie a vecával való párbajozás után.Mert Ildikó nem volt igazságosDe tény h Csaba helyesebb meg cukibb meg aranyosabb meg egyebek és bagyon IMÁDOM
De akk Vecának jobb a hangja emelett jól is néz ki szal........A Csabi az azért nyerte meg mert dögös.
Najó remek a hangja is.De az nem változtat semmin h az egyetolen nő kiesett.És akinek lett volna eséje a győzelemre
2010. december 20. 21:20
|
|
brigi0528 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 526 Csatolások: 3 Azonosító: 130147 offline
|
Igaza van!
mért hagyta a nézőkre?
úgy is tudtuk volna hogy Csaba fog tovább jutni mert rá szavaz egy csomó Tini lány!
de én annak is örülök hogy Csaba nyerte meg az X-factort mert jobban szerettem öt mint Nikolas-t!
mért hagyta a nézőkre?
úgy is tudtuk volna hogy Csaba fog tovább jutni mert rá szavaz egy csomó Tini lány!
de én annak is örülök hogy Csaba nyerte meg az X-factort mert jobban szerettem öt mint Nikolas-t!
2010. december 20. 23:15
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem tartom igazságosnak én sem, hogy neki kellett akkor kiesni. Mindenképpen Norbinak kellett volna távozni. Abban a helyzetben viszont én is hasonló döntést hoztam volna. Sajnos a két legjobb párbajozott, de Csabit kicsit jobban kedvelem, ezért nagyon örülök, hogy ő jutott tovább és végül győzött.
2010. december 21. 10:09
|
|
stellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 127238 offline
|
Phúú én legszivesebben leköpném keresztes ildikót mert neki még 2 menoráltja van és aki nem az övé azt lefikázza meg rosszat mond a jóról már maleknek is meg gesztinek kiestette a versenyzőit még nagy ferónak van de csak egy de ahogy kinézem ildikó azt is kiesteti. Meg viszont a mentorok közül ő a nőnek van igaza és ki a nő hát a lóképű ildikó. mert lefikázz valakit és azt mondják a többiek is, mert ő nő. És a nőknek van mindig igazuk és ha NEM akkor ő felháborodik. UGYHOGY VECA KIESÉSE EGY NAGY TRAGÉDIA VOLT!!!! ÉS KI MIATT? ILDIKÓ MIATT.
2010. december 21. 11:19
|
|
Matifouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 50694 offline
|
Ildikó, azért Vecát ejtette ki, mert keményebb ellenfélnek vélte saját mentoráltjaival szemben.
De hát az élet gonosz(igazságos)!
A legnagyobb esélyesből, a legnagyobb vesztes lett.
De hát az élet gonosz(igazságos)!
A legnagyobb esélyesből, a legnagyobb vesztes lett.
2010. december 21. 17:04
Én aazt a patkányt ejtettem volna ki. Annyira unszimpi!
2010. december 21. 17:05
De az igazságtalanság hogy arra szavaznak aki a helyesebb meg cukibb. Na ez szégyen!
2010. december 21. 17:14
kár hogy kiesett, annak a Csabinak tényleg nem volt olyan jó hangja, persze nem volt hamis de nem volt benne semmi különös sem. amúgy meg én is ezt tettem volna Ildikó helyében, nem azért mert kétszínű vagyok meg igazságtalan meg minden, hanem azért mert ha valakire szavazott volna vagy mi, akkor így is-úgy is őt szidják, tehát inkább rábízta a nézőkre a döntést, nem helyes, de meg tudom érteni
2010. december 21. 19:40
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
ennyit ildikóról
2010. december 22. 09:05
Veca volt az eggyetlen tehetség ebben az egész műsorban!
Na jó Csaba se béna de többi mind csak szerencsétlenkedett!
És ez az igazság!
Shodeinde Dorka:alig találta el a hangokat.
Domokos Fanni:a Katy Perry szám szégeny gyalázat volt szegény Katy ha hallota volna!
Vastag Tomi:néhány hangot eltalált de alig-alig.
Non Stop:a tehetség kutató szégyenei!ki nem tud olyat csinálni?
Wolf Kati:hát neki se jöttek ki a hangok.
Király L. Norbi:nelem bejön a hangja és vicces is.
Sorolhatnám még de ennyi elég!
Na jó Csaba se béna de többi mind csak szerencsétlenkedett!
És ez az igazság!
Shodeinde Dorka:alig találta el a hangokat.
Domokos Fanni:a Katy Perry szám szégeny gyalázat volt szegény Katy ha hallota volna!
Vastag Tomi:néhány hangot eltalált de alig-alig.
Non Stop:a tehetség kutató szégyenei!ki nem tud olyat csinálni?
Wolf Kati:hát neki se jöttek ki a hangok.
Király L. Norbi:nelem bejön a hangja és vicces is.
Sorolhatnám még de ennyi elég!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.