Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"
2010. december 18. 14:51
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Jahm, és Keresztest lehet szeretni és nem szeretni (bár a Vecus-fanok most úgyis megutálták), de nem akart magának lelkiismeretfurdalást okozni, ez fáj nektek annyira. Vannak érzései, olyanok mint nektek, csak ő vagy nem tudja, vagy nem akarja kordában tartani őket, amivel semmi baj nincsen. Ti például fel vagytok háborodva, hogy Veca kiesett (bár ezen nem tudom mit kellett meglepődni), ez is valamiféle érzés, indulat. Keresztesnek szörnyű érzés lett volna, ha miatta esik ki bármelyikőjük is, így a szavazókra bízta a döntést, ami teljesen korrekt dolog volt és teljesen jól döntött. Azt a mondatát pedig, hogy "jól tudjon aludni" azért mondta, mert -mint azt már feljebb leírtam- nem akart kést döfni magába, így pedig ő maga senkinek sem okozott semmit, mivel a szavazókhoz semmi köze az Ildikónak (máramennyire nem manipulálják a szavazatokat).
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 18. 15:05
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
barátnőm bátja ki írta facebookra hogy aprítsuk fel keresztes ildikó amiért ki ejtette vecát és teljesen igaza van!!!!
2010. december 18. 16:51
Idézet (Liafen @ 2010.12.18. 12:13)
Szerintem meg még mindig nem a szavazatok alapján juttatták tovább Nikolast és Norbit, Vecáék csak azért párbajoztak, hogy még nagyobb legyen a dráma, és hogy Veca kiesett, az az RTL-nek egy roppant jó marketingfogás... mert vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán meg még most is erről van szó. Szánalmas az egész X, Keresztessel együtt.
Értem. Így csak egy kérdésem maradt: akkor minek nézitek?
2010. december 18. 16:57
Idézet (NicoleAndersonFaan @ 2010.12.18. 16:47)
CandUs
Már kezdem unni ezt a "Janicsák Veca kiesett az X Faktorból" témát. Jussunk már túl ezen, könyörgöm!
--
egyetértek
Már kezdem unni ezt a "Janicsák Veca kiesett az X Faktorból" témát. Jussunk már túl ezen, könyörgöm!
--
egyetértek
Jajj, Istenem... A sok ész. Mi lenne, ha nem kattintanátok a cikkre, ha unjátok az ilyen témájú híreket? Legalább megspórolnátok magatoknak (meg nekem is) egy kis időt.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 18. 17:01
Én nagyon sajnálom Vecát. Szerintem ha a tehetségen múlna ez az egész, és nem pedig azon, hogy "jajdecuki/jajdeédes", akkor simán a döntőbe került volna... ♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.