Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"
2010. december 18. 13:25
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
Tök mindegy, az én szememben Veca nyerte meg az X-Faktort, és teszek Ildikóra. Ha ekkora idióta, és a Norbit isteníti, akkor csak gratulálok neki. Ez az X-FAKTOR, és Norbi rohadtul le van maradva a többiektől. Ettől függetlenül szeretem, de nem kéne szegényt hamis álmokba ringatni. Nikolas meg szerintem rettentő unalmas, de hát Ildikó mit csinál? Akár rossz, akár jó "ISTEN VAGY NIKOLAS". Akkor most miről is van szó? Egyszerűen sz.r mentor, ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Effy
2010. december 18. 13:29
én is csalódtam ildiben és az én szememben is veca nyerte meg az x-faktort
2010. december 18. 13:31
énis csalódtam már nem azért de simán kieshetett volna úgy h ildi választ strájk ildi ellen xD dehogy nem vunk mi sem idiótákxD
2010. december 18. 13:41
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
Jajj de sajnálom ezt a csajt :'( nagyon megérdemelte volna a győzelmet!! Én az Ildikót nagyon megutáltam számomra ő egy nulla ember. Veca pedig a legjobb akkor is !!♥ ÉS belőle lesz a legnagyobb sztár az tuti!!
Vecaforever<3♥
Vecaforever<3♥
2010. december 18. 14:04
nem ildiko hibája egyáltalán.
tény h jó hangja van. de nekem egyaltalán nem szimpatikus.. pff-.-
tény h jó hangja van. de nekem egyaltalán nem szimpatikus.. pff-.-
2010. december 18. 14:06
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
még mindig kell a balhé...
2010. december 18. 14:08
|
|
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline
|
Igaza van Vecának...Ildikó nagyon rosszul döntött!
2010. december 18. 14:08
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Igaza van vecának!!! és hiába van elegetek ebből a szövegből igenis neki kellett volna megnyerni nem vami Norbi félének mert jó még az elején tetszett meg oké de ez már sok!!! az összes ember a 12-ből tehetségesebb volt nála nem a finishben a helye henem a cirkuszba meg az amúgy se éneklés amit ő csinál. miss_areo ha utálod vecát vagy a sok hírt ami rólla szól akkor ma faszmonak kell feljönni a cikkre?! Énis utálok sokmindent de akkor in káb tovább megyek a cikken -.-" és Immortalrat teljesen igazad van!!! (kivéve a Norbisat=D) a mentorok nem azért vannak h megvédjék a mentoráltjaikat és a másikat küldjék haza még akkor is ha az ő mentoráltjuk volt a szarabb és a zsűri azért van h dönteni tudjon!! hát ez nem olyan zsűri és az se kizárt h nem azért mondta a csaba nevét mert a tomi tesója és ugyebár neki Tomui a mentoráltja volt. na mind1 remélem majd Vacát még fogjuk látni, hallani mert írtzó jó a hangja!! Nekem eddig Veca meg Nikolas volt a Best és nagyon szurkolok h Nikolas nyerje meg mostmár mert Csabának nincs vami fűűű de jó hangja a norbiról meg akkor már ne is beszéljünk... Ez a véleményem és tudom h lesz olyn akink nem fog tetszeni.. hát ezvan!!!
2010. december 18. 14:11
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
és biztos ha most ezt nem írnám meg biztos lenne olyan okos aki megjegyezné h először tanuljak meg írni utánna kritizáljak (feltételezem) az ilyeneknek üzenem h gyorsan írtamés nem néztem át. bocs ígyis kilehet olvasni.
2010. december 18. 14:34
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
nekem nincs bajom az Ildivel sőt én bírom de... ezt nem így kellett volna
2010. december 18. 14:35
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
de Vecát is nagyon bírom
2010. december 18. 14:47
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Aha, és most kezdjek el én is siránkozni? És amikor a Wolf Kati esett ki a szopottgombóc Nikolastól miért nem volt ilyen nagy a pofátok? Jaa, mert Kati nem elég felkapott mint Veca, plusz Vecuska inkább a tinilányok korosztálya.
Az igaz, hogy a pasikra mindig is többen szavaznak (bár a szavazatokat úgyis manipulálják a háttérbe, de ne zavarjon titeket), ám ez mindig is így volt és mindig is így marad, ne siránkozzatok emiatt, ilyen az élet.
Az igaz, hogy a pasikra mindig is többen szavaznak (bár a szavazatokat úgyis manipulálják a háttérbe, de ne zavarjon titeket), ám ez mindig is így volt és mindig is így marad, ne siránkozzatok emiatt, ilyen az élet.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.