Starity

Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 18. 12:01 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (börnics @ 2010.12.18. 11:59)
nem ildikot kell hobaztatni hanem a szavazokat!!! szerintem igy volt igazsaos hogy a nezokra bizta ildiko:)

Csak azért hogy ő jobban tudjon aludni blink.gif azért hadjuk meg, ez szánalmas.. tongue.gif
2010. december 18. 12:13 #82
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Idézet (Linnéa @ 2010.12.18. 11:33)
Ha azt akartátok, hogy a kedvencetek továbbjusson, MIÉRT NEM SZAVAZTATOK? Így nincs jogotok az ellen kampányolni, hogy valaki ne essen ki, vagy hogy aki továbbment essen ki! Ízlések és pofonok. A tanulság az, hogy ha ti ezt ennyire komolyan veszitek, akkor szavazzatok! Bevallom, én sosem szavazok, mert van mire költeni azt a pénzt... viszont nem ócsárolok senkit. mad.gif  110.gif  dry.gif

Szerintem meg még mindig nem a szavazatok alapján juttatták tovább Nikolast és Norbit, Vecáék csak azért párbajoztak, hogy még nagyobb legyen a dráma, és hogy Veca kiesett, az az RTL-nek egy roppant jó marketingfogás... mert vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán meg még most is erről van szó. Szánalmas az egész X, Keresztessel együtt.
2010. december 18. 12:14 #83
- törölt felhasználó -    
Szerintem Ildi nem csak azért mondta Veca nevét,hogy neki kelljen haza menni,mert "nyugodtan akart aludni",hanem mert mivel az ő mentoráltjának,Vastag Tamásnak(aki már kiesett,de ezt tudjátok amúgy is)úgy gondolta,hogy tartozik annyival,hogy Csabát bent tartja,azok után,hogy testvérpárbaj volt,és Tominak kellett haza mennie. De igazából,én azt gondolom,hogy nem egy Király L. Norbi féle figurának kellene megnyerni ezt a versenyt,hanem ha már Veca kiesett(sajnos,mert nyerhette volna ő is akár,de így is valószínű,hogy kap felkérést)akkor Nikolasnak,vagy Csabának(nem szeretem,de inkább mint Norbi)kellene megnyerni. Én Nikolas párti vagyok,remélem az első 2be benne lesz. smileeee.gif wink.gif
2010. december 18. 12:14 #84
- törölt felhasználó -    
Linnéa nincs igazat mert sza vaztunk :@ nincs igazad!!!!
2010. december 18. 12:24 #85
Immortalrat
Immortalrat
visszatérő vendég
Hozzászólás: 105
Csatolások: 56
Azonosító: 30485
Sokaknak feltűnik szerencsére a lényeg is... nem azon vagyunk kiakadva, hogy a Veca kiesett, hanem azon, hogy a !NAGYRABECSÜLT ZSŰRI! sokadjára döntésképtelen! Azok a szerencsétlenek azért ülnek ott, hogy az állítólagos "szakértelmükkel" a "nézői bakikat" helyrehozzák! Nem tudom, hogy a környező országok x-factorjainak zsűrije hogyan szokott döntéseket hozni de Simon Cowell hazaküldte még a !saját csapatát is! amikor azok gyengébbek voltak. Nem szeretik az irányítást kiengedni a kezükből... Nem emlékszem melyik zsűritag szájából hallottam: A mentorod vagyok és az a dolgom, hogy védjelek ezért a másikat küldöm haza! Baromira nem ez a dolguk! Az a dolguk, hogy úgy készítsék fel a mentoráltjaikat, hogy annak NE legyen szüksége védelemre... Ezekből a reakcióból egyértelműen kiderül, hogy a zsűrivel van a baj és nem a versenyzőkkel. Ez a mentorosdi teljesen az agyukra mennt! A megasztárban összedugják a fejüket és képesek egymással megbeszélni több szempont alapján, hogy ki marad és ki megy. Keresztes Ildikó még csak meg sem hallgatja a kritikát. Valaki valamit is mer mondani valamelyik fiúra az egyből üvölt és tobzódik. Ez miféle viselkedés? A benntmaradt 3 elég jó előadó ahhoz, hogy a nézők szeressék. Király L. Norbi meg egy remek előadó/mókamester. Nem kell senkit fikázni. Az egyetlen sajnálatos dolog a mentorok viselkedése. Bocsi a hosszú kommentért!
2010. december 18. 12:31 #86
dorcsyful01
dorcsyful01
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
Ezt az egész "X-faktor" körüli felhajtást utálom és a csatornának eg üzenem hogyha annyira mondják hogy szavazzunk akkor legalább az alapján értékeljék ahogy szavazunk egyebként a Veca volt az egyetlen akinek volt hangja de a "királyra" nem tudom ki szavaz ronda és az "éneklését" én inkább hörgésnek hívom
2010. december 18. 12:32 #87
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
én szerintem már mind1 volt hisz így is-úgy is Veca esett volna ki
de azért borzasztóan sajnálom mert hiába imádom Norbit vagy Tomit, Veca messze a legjobb volt az egész mezőnyben, neki kellett volna megnyerni az egészet
és azért oké, hogy biztos nmásnapra már kapja tucatszámra a lemezszerződéseket, mégis azért a dicsőség elmarad...meg aki megnyeri azért nem csupán egy lemezt ad ki hanem őt terelgetik úgy hogy VILÁGsztár legyen
mind1...
HAJRÁ VECA A JÖVŐBEN IS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2010. december 18. 12:34 #88
Csaszi
Csaszi
visszatérő vendég

Státusz"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." - Helen Keller
Hozzászólás: 395
Csatolások: 70
Azonosító: 129727
Én Vecát és Csabát is imádom!
A döntöben szerintem Nickolas és Csaba lesz majd...
2010. december 18. 12:37 #89
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Ha meg nem a nézőkre bízza, hanem azt mondja Veca menjen haza, akkor az a baj. Ezt sehogy nem lehetett volna megoldani. És nem értem ezt Vecától: "hogy jól tudjon aludni." Mert Veca szerint most Keresztes így jól tudott aludni? Valahogy nem értem ezt a csajt...
2010. december 18. 12:39 #90
- törölt felhasználó -    
Jól van már. Most felkapta a vizet, mert ő esett ki, holott biztos van ok, amiért rá szavaztak a legkevesebben -.-" ez meg nem Ildikó hibája, nem őt kéne csesztetnie a "rajongóknak", amiért ők nem szavaztak Vecácskára.
2 felhasználónak tetszik: miss_areo, zsófi1997
2010. december 18. 12:40 #91
Beba13
Beba13
Hozzászólás: 1828
Csatolások: 11103
Azonosító: 119256
Teljesen egyet értek Vecával! Ildikó tudta, hogy a sok kis tinilány Csabára szavaz, tehát ha azt szerette volna, hogy Veca jusson tovább, akkor nem Őt küldte volna haza.
2010. december 18. 12:49 #92
VecaFan
VecaFan
új tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 140526
Hát ez nagyon érdekes kijelentés volt, hogy nyugodtan tudjon aludni..most, hogy kiesett Veca.. még úgy se fog nyugodtan aludni.. és ezt csakis magának köszönheti.. szóval nagy öngólt rugott Keresztes Ildiko.. És nem is értem hogy miért zsűrizik, ha nem mer véleményezni.. Remélem Keresztes Ildiko már soha nem fog nyugodtan aludni.. ezt kívánom neki..
Norbi meg húzzon már haza.. ez egy énekverseny, nem pedig a cirkusz..
És Vecának teljesen igaza van.. és látjátok.. ő megmondja Norbiról, és Keresztes Ildikorol is a véleményét.. szóval ennyit az őszinteségről.. smileeee.gif
Vecaa 4ever smileeee.gif wub.gif wub.gif wink.gif thumbsup.gif smileeee.gif

Keresztes Ildiko HATEE mad.gif reklamalo.gif
2010. december 18. 12:57 #93
imteodora
imteodora
visszatérő vendég

StátuszMég nem állítottam be a sátuszomat
Hozzászólás: 222
Csatolások: 4
Azonosító: 132804
Angol X faktor mellet a magyar labdaba se rughat...meg a versenyzok is elegge ggyatrak es igen...meg Veca is
2 felhasználónak tetszik: miss_areo, zsófi1997
2010. december 18. 13:07 #94
Dream7
Dream7

StátuszEmma Watson Addict™ / The Knowledge Is Power!
Hozzászólás: 582
Csatolások: 19
Azonosító: 47837
bolond ez az Ildi biggrin.gif mert a Veca 100x jobb mint a Nikolas...
2010. december 18. 13:09 #95
Selenna
Selenna
••Jelly&Pumba••

Státusz- Mondd csak...lehet valaki bátor miközben fél? - Csak akkor lehet valaki bátor.
Hozzászólás: 1031
Csatolások: 103
Azonosító: 124892
imádom vecát de nem jobban mint csabit...
2010. december 18. 13:10 #96
SunnyTheBest
SunnyTheBest
új tag

StátuszViva comet + jön a kutyáám :D:D <3
Hozzászólás: 64
Azonosító: 136541
Vecának nem kellett volna kiesni!!!!! Inkább a Norbinak!!!!!! Most mit szeretnek a Normiban??? TEHETSÉGE AZ NULLA!!!!!!!! De persze Veca meg 100%-osan sztár lehetne... szal -.-"""" Vecának kéne nyernie is az egész X-faktorba.... -.-" hajrá veca
2010. december 18. 13:14 #97
Peggysue
Peggysue
visszatérő vendég

StátuszDeja vu érzésem és amnéziám van egyszerre.
Hozzászólás: 148
Azonosító: 130089
Figyeljetek, ha nem érdekel titeket, akkor minek olvassátok el? Valakit megy Justin Bieber vagy Selena Gomez hagy hidegen, pedig minden második cikk róluk szól. Ilyenkor rá se kattints a cikkre..
Gyökerek biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: cassy*
2010. december 18. 13:14 #98
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Én még a mai napig azt mondom hogy a megasztár tényleg egy rakás kaki volt, de ott legalább a zsüriben voltak olyan emberek akik valóban értenek is valamihez.
biggrin.gif
2010. december 18. 13:16 #99
Annie96
Annie96
új tag

StátuszVégre..:D
Hozzászólás: 39
Azonosító: 132418
Az egy tény hogy Vecának tényleg gyönyörű hangja van, de egyáltalán nem Keresztes hibája hogy kiesett, hanem az úgynevezett "rajongóknak" kellet volna küldeni a szavazatokat..
és most még ti vagytok ezen felháborodva..
Lehet hogy nem Vecának kellett volna ott állnia, és már elnézést de az eszement emberek Norbira szavaznak..
Senki nem kíváncsi arra, hogy így utálkoztok.
Én is szerettem Vecát, de ez van, ezt kell szeretni..
2010. december 18. 13:22 #100
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
ez nem Ildiko hibaja -.- Veca is eleg nagyra van magaval.. pff biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: miss_areo, Encsy19
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok