Starity

Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 18. 10:49 #41
- törölt felhasználó -    
miley és cole 4 ever
tina9612 én is egyetértek.
Miért kell ennyire felfújni.bezeg mikor a kati vagy a non stop stb. kieset akkor őksem háborogtak.enyit erről tina9612 leírtad amit gondolok.HAJRÁ MARADÉK HÁROM!!!

Köszönöm mindenkinek aki egyetért velem! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2010. december 18. 10:49 #42
Csilla19
Csilla19
*Crazy Girl*

Státuszáhh. szerelmes vagyok az uj Csabi & Tomi klippbe/számba ♥ ♥ ♥ :DDDD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 53
Azonosító: 123941
Hát szerintem Vecának kellett volna emg nyenrie nem ő neki kiesnie Csaba helyett.
2010. december 18. 10:50 #43
Cascadaa
Cascadaa
The Wanted Fan♥™
Hozzászólás: 1291
Csatolások: 21
Azonosító: 132962
Kicsit én is unom, hogy a Veca rajongók ennyit nyavajognak akkor kellett volna szavazni és nem most hibáztatni a többit. De amúgy szerintem is Ildikó tehet róla, mert tudta jól, hogy Nikolast csak Veca verheti le!!
2010. december 18. 10:52 #44
- törölt felhasználó -    
nem kell kiakadni, örülni kéne h idáig eljutott, biztos leszenk felkérése, nem kell aggódni wink.gif
2010. december 18. 10:54 #45
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ _ToTo_
Idézet
hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!

Úgy jön hozzá, hogy a mentoroknak kéne dönteni ilyen helyzetben, nem petig a laikus hozzá nem értó 'jajdecuki akkor szavazok' közönségnek. Azért van ott a szakmai zsűri, hogy döntsön - Ildikó meg elhárította ezt magáról. Klasszisokkal jobbakat énekelt Veca - mondom ezt úgy hogy rohadtul nem érdekel ki nyeri meg ki nem - de sokkal jobb volt Veca. Ennyi.

Jaj de elegem van már ebből a jajdecukizásból!!! Mindenki maga döntse el hogy kire szavaz ha valaki meg szimpátiából szavaz akkor az az ő dolga! Mit gondoltok Vecára mindenki csak a hangja miatt szavazott??? Mert szerintem ott is volt egy kis szimpátia is! És hagyjátok már Ildikót, így döntött és kész!!! ENNYI!!!
1 felhasználónak tetszik: miss_areo
2010. december 18. 10:57 #46
- törölt felhasználó -    
Csabinak sok női rajongója van és szavaznak rá, nem tehet róla az Ildikó a borítékra bízta a döntést.
2010. december 18. 11:01 #47
- törölt felhasználó -    
Ildikó könnyen eldönthette volna.. Vecának igaza van!
2010. december 18. 11:02 #48
- törölt felhasználó -    
szerintem inkább Király Bothangú Norbinak(bocsi fanok) kellett volna kiesni! a két legjobb párbajozott, csak rossz lehetett vona a vége! sad.gif
2010. december 18. 11:08 #49
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
igazából már nem számít mit mond Veca, kiesett, ennyi.
Ami tény, hogy ez nagy szégyen a zsűrire nézve és tegnap hatalmas igazságot mondott Friderikusz, amikor azt mondta hogy női hang nélkül elképzelhetetlen egy döntő.
Király L. Norbi valóban showman és jól csinálja azt amit csinál, nyílván azért van még mindig bent mert az rtl is ezt látja benne. Norbi eladható és lenne rá kereslet is, csak egy baj van, hogy itt van vele szemben Veca aki olyan hangi adottságokkal rendelkezik hogy az embert kirázza a hideg amikor meghallja, de mégis ő esett ki. Vastag Csabának már rég nem lenne ott a helye, rengetegszer hamis, a magashangok egyformák nem tudja őket rendesen képezni,és felépíteni sem tudja igazán a dalokat amiket választ.
Takács Nicholasra nem tudnám azt mondani hogy nincs hangja, de annyira egysíkú, unalmas a hangja. Egy műfaj megy neki, de az tényleg megy, csak nem biztos hogy ezzel sokáig fent lehet maradni.

Mondjuk még mindig azt mondom hogy Veca többre fogja vinni, mivel amelyik lemezkiadónak van esze, az leszerződteti.
2010. december 18. 11:12 #50
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Nekem meg abból van elegem, hogy jóképűségi és szépségversenyt csinálnak a 13 éves szavazók egy TEHTSÉGKUTATÓ műsorból. Csabika kihullot volna az első 50-ben, ha nem a TV-ben van a műsor, hanem a rádióban...
2010. december 18. 11:12 #51
dodoka5
dodoka5
visszatérő vendég

Státusz"Az élet múlandó, de a halál és a szerelem örök."
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 422
Azonosító: 133060
ha már csak a veca maradt bent lány miért kelett kiejteni de nem is azt mondom hogy a csba essen ki de ők ketten ne kieshetett volna a norbi van hangja és jó meg vicces de a veca többre vitte voln a ahangjával szerintem másnak más lehet a véleménye
minden esetre Vecám és a Dorkám nekm ők a x-faktor ha kisestek és kész puszi nekik:D
2010. december 18. 11:14 #52
- törölt felhasználó -    
Kiim Kiim
igazából már nem számít mit mond Veca, kiesett, ennyi.
Ami tény, hogy ez nagy szégyen a zsűrire nézve és tegnap hatalmas igazságot mondott Friderikusz, amikor azt mondta hogy női hang nélkül elképzelhetetlen egy döntő.
Király L. Norbi valóban showman és jól csinálja azt amit csinál, nyílván azért van még mindig bent mert az rtl is ezt látja benne. Norbi eladható és lenne rá kereslet is, csak egy baj van, hogy itt van vele szemben Veca aki olyan hangi adottságokkal rendelkezik hogy az embert kirázza a hideg amikor meghallja, de mégis ő esett ki. Vastag Csabának már rég nem lenne ott a helye, rengetegszer hamis, a magashangok egyformák nem tudja őket rendesen képezni,és felépíteni sem tudja igazán a dalokat amiket választ.
Takács Nicholasra nem tudnám azt mondani hogy nincs hangja, de annyira egysíkú, unalmas a hangja. Egy műfaj megy neki, de az tényleg megy, csak nem biztos hogy ezzel sokáig fent lehet maradni.

Mondjuk még mindig azt mondom hogy Veca többre fogja vinni, mivel amelyik lemezkiadónak van esze, az leszerződteti.

Húúúú! Te valami nagyon nagy szakértő lehetsz hogy ennyire meg tudod mondani hogy ki mien teljesítményt nyújt! Amúgy nem értek veled egyet! Csabinak nem kell kiesnie, és ha rajtam múlna ő nyerne!!! Bocsi de ez van! ha ennyire nagy szakértő vagy jelentkezz zsűrinek! (bár sztem elküldenének a francba és jogosan)
2010. december 18. 11:15 #53
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
egyetértek Berni110,én is pont így gondolom,hogy Norbinak kellett volna párbajoznia,mert Veca és Csaba voltak a legjobbak,Nicolas-nak is jó hangja van,de szerintem nagyon unalmas,és tényleg egysíkú,mint ahogy Kiim is írta
2010. december 18. 11:15 #54
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (tina9612 @ 2010.12.18. 11:14)
Csabinak nem kell kiesnie, és ha rajtam múlna ő nyerne!!! Bocsi de ez van! ha ennyire nagy szakértő vagy jelentkezz zsűrinek! (bár sztem elküldenének a francba és jogosan)

Még jó, hogy nem rajtad múlik ...
2010. december 18. 11:16 #55
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
Hozzászólás: 862
Azonosító: 127658
-.- olyan sokan elhiszik h ezeket veca mondja, de én nem hiszem h ilyet mondana...
2010. december 18. 11:16 #56
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ _ToTo_
Nekem meg abból van elegem, hogy jóképűségi és szépségversenyt csinálnak a 13 éves szavazók egy TEHTSÉGKUTATÓ műsorból. Csabika kihullot volna az első 50-ben, ha nem a TV-ben van a műsor, hanem a rádióban...

Ha rádióban menne ugyanúgy eljutott volna idáig Csabi, de azért sokkal élvezhetőbb hogy tv-be megy! Nem tom mit kell cikizni Csabit, nagyon jó hangja van és ezt már az X-faktor előtt is elismerték! Hajrá Csabi!!!!
2010. december 18. 11:17 #57
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ _ToTo_
tina9612 írta:
Csabinak nem kell kiesnie, és ha rajtam múlna ő nyerne!!! Bocsi de ez van! ha ennyire nagy szakértő vagy jelentkezz zsűrinek! (bár sztem elküldenének a francba és jogosan)

Még jó, hogy nem rajtad múlik ..

De az is jó hogy nem rajtad....
2010. december 18. 11:18 #58
- törölt felhasználó -    
Én azt mondom, rendezzen az RTL szépségversenyt! rohog.gif
2010. december 18. 11:20 #59
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Valóben nincs rossz hangja, ezt én sem mondtam, de az nézd vissza az utolsó adásban énekelt számait. Erőtlen, hamis és elcsulkó hangja volt minden dalnál. Vagy dal eleje vagy a vége vagy a közepe.
2010. december 18. 11:20 #60
- törölt felhasználó -    
én sem hiszem el khata!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok