Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"
2010. december 18. 10:13
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
különösen nem érdekel.. utálom Vecát, mint embert.. a hangja jó!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 18. 10:13
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
én is sajnáltam, hogy Veca kiesett 
de annak örültem, hogy Csabi tovább jutott
de annak örültem, hogy Csabi tovább jutott
2010. december 18. 10:14
Vecának az első kettőben benne kellett volna lennie, hiszen egy rettentő aranyos és tehetséges személy, aki a nagy hírnév ellenére nem szállt el magától. Nagyon sajnálom, hogy kiesett, és egyetértek vele.
2010. december 18. 10:15
Szörnyű az, hogy tinilányok szavaznak. Ront az esélyeken, ha "nedvesedik a bugyi".
Ennyi.
Ennyi.
2010. december 18. 10:18
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Ezt nagyon furcsálom,mivel még mondták is több helyen,hogy ő senkit sem hibáztat a döntése miatt,most csalódik Ildikóban? 
Igazából sosem volt ott a kedvencem,annyira nem sajnálom,bár tudtam volna helyébe mást hazaküldeni,de igaz a karrierje már így is-úgy is beindult neki..
Igazából sosem volt ott a kedvencem,annyira nem sajnálom,bár tudtam volna helyébe mást hazaküldeni,de igaz a karrierje már így is-úgy is beindult neki..
2010. december 18. 10:20
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
tina9612
Na jó! Most már elegem van ebből a folytonos Veca-sajnálatból! Majdnem mindennap megjelenik egy cikk hogy így a Veca meg úgy a Veca! Kiesett és kész! Mit kell ezen annyit lovagolni? Szerintem is jó a hangja de eddig a kiesettekről megjelent egy cikk és kész! Most meg??? Már nagyon unom! Amúgy meg a cikk stílusán látszok hogy egy Veca imádó írta. És már mrgint mi a lényege a cikknek? Az hogy Vastag Csaba és Ildikó tehetnek arról hogy kiesett. UNCSI!!!
igazad van..már nagyon elegem van..:S
a rajongók nem hagyják abba?
:O:O
na aztán mittudnak tenni? feljelentik az x-faktort? könyörgöm,ez nevetséges.XD a drága kedves rajongóknak a hibája,hogy nem szavaztak eleget..hát tessék..mostmeg akkor nemkell rinyálni.:|
eBből a Vecalányból meg már elegem van..hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!!!
egyébkéntmeg a geszti igenis megérdemli hogy elvesztette az utolsó lányát is,mert már amit művelt,az borzalmas.XD ilyen szinten imádni,és szerelemsnek lenni a mentoráltadba,az már nevetséges..és a beszólásai.:S:S pff.. (N)
ennyi.
Na jó! Most már elegem van ebből a folytonos Veca-sajnálatból! Majdnem mindennap megjelenik egy cikk hogy így a Veca meg úgy a Veca! Kiesett és kész! Mit kell ezen annyit lovagolni? Szerintem is jó a hangja de eddig a kiesettekről megjelent egy cikk és kész! Most meg??? Már nagyon unom! Amúgy meg a cikk stílusán látszok hogy egy Veca imádó írta. És már mrgint mi a lényege a cikknek? Az hogy Vastag Csaba és Ildikó tehetnek arról hogy kiesett. UNCSI!!!
a rajongók nem hagyják abba?
na aztán mittudnak tenni? feljelentik az x-faktort? könyörgöm,ez nevetséges.XD a drága kedves rajongóknak a hibája,hogy nem szavaztak eleget..hát tessék..mostmeg akkor nemkell rinyálni.:|
eBből a Vecalányból meg már elegem van..hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!!!
egyébkéntmeg a geszti igenis megérdemli hogy elvesztette az utolsó lányát is,mert már amit művelt,az borzalmas.XD ilyen szinten imádni,és szerelemsnek lenni a mentoráltadba,az már nevetséges..és a beszólásai.:S:S pff.. (N)
ennyi.
2010. december 18. 10:21
inspiredboy inspiredboy
Szörnyű az, hogy tinilányok szavaznak. Ront az esélyeken, ha "nedvesedik a bugyi".
Ennyi.
Ha nem a tinilányok akkor szerinted kik szavazzanak? A 80 éves vénmamák? Tinilány vagyok és nem "nedvesedik a bugyim" hanem egyszerűen tetszik ahogy Csabi énekel és az előadásmódja! Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres??? Arról senki sem tehet hogy hogyan néz ki. ENNYI!
Ennyi.
Ha nem a tinilányok akkor szerinted kik szavazzanak? A 80 éves vénmamák? Tinilány vagyok és nem "nedvesedik a bugyim" hanem egyszerűen tetszik ahogy Csabi énekel és az előadásmódja! Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres??? Arról senki sem tehet hogy hogyan néz ki. ENNYI!
miss_areo
2010. december 18. 10:24
puppymore.L puppymore.L
tina9612
a rajongók nem hagyják abba?ohmy.gif:O:O
ennyi.wink.gif
Örüpök hogy egyetértünk és amiket még leírtál azt én is úgy gondolom!
tina9612
a rajongók nem hagyják abba?ohmy.gif:O:O
ennyi.wink.gif
Örüpök hogy egyetértünk és amiket még leírtál azt én is úgy gondolom!
2010. december 18. 10:35
Idézet (tina9612 @ 2010.12.18. 10:21)
Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres???
Mert férfi az illető, és tinilányok szavaznak rá.
Mindig az ilyen pléhboyok nyernek.
2010. december 18. 10:40
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
tina9612 én is egyetértek.
Miért kell ennyire felfújni.bezeg mikor a kati vagy a non stop stb. kieset akkor őksem háborogtak.enyit erről tina9612 leírtad amit gondolok.HAJRÁ MARADÉK HÁROM!!!
Miért kell ennyire felfújni.bezeg mikor a kati vagy a non stop stb. kieset akkor őksem háborogtak.enyit erről tina9612 leírtad amit gondolok.HAJRÁ MARADÉK HÁROM!!!
2010. december 18. 10:41
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Az emberek nem a kinézetre hanem tehetségre szavaznak.
2010. december 18. 10:43
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
hááháááá
vagyunk már páran:D:D jolwanjolwan.:
)
2010. december 18. 10:43
inspiredboy
Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres???
Mindig az ilyen pléhboyok nyernek. 110.gif
Pléhboy??!!
Ez azért egy kicsit erős, nem gondolod??? Eddig hol nyert bármiféle pléhboy?? Csabi egyáltalán nem pléhboy és jól teszik az emberek akik rá szavaznak, akár tinilányok akár nem!
Mindig az ilyen pléhboyok nyernek. 110.gif
Pléhboy??!!
miss_areo
2010. december 18. 10:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet
hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!
Úgy jön hozzá, hogy a mentoroknak kéne dönteni ilyen helyzetben, nem petig a laikus hozzá nem értó 'jajdecuki akkor szavazok' közönségnek. Azért van ott a szakmai zsűri, hogy döntsön - Ildikó meg elhárította ezt magáról. Klasszisokkal jobbakat énekelt Veca - mondom ezt úgy hogy rohadtul nem érdekel ki nyeri meg ki nem - de sokkal jobb volt Veca. Ennyi.
inspiredboy
2010. december 18. 10:45
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Én nem kedvelem Vecát, de a hangja nagyon tetszik. Amúgy nem Ildi hibája, hogy kiesett, nem Ildi tartotta bent Csabit hanem a nézők. Ha Veca rajongói jobban szavaztak volna, most Veca bent lenne. Most már úgyis mind1 ha tiltakoznak és Ildi ellen fordulnak, mert már nem tehetnek semmit ... Nekem is Csabi a kedvencem, már a Popdarálóban felfigyeltem rá, mert nagyon jó hangja volt
Hajrá Csabi!
2010. december 18. 10:46
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.18. 10:44)
Úgy jön hozzá, hogy a mentoroknak kéne dönteni ilyen helyzetben, nem petig a laikus hozzá nem értó 'jajdecuki akkor szavazok' közönségnek. Azért van ott a szakmai zsűri, hogy döntsön - Ildikó meg elhárította ezt magáról. Klasszisokkal jobbakat énekelt Veca - mondom ezt úgy hogy rohadtul nem érdekel ki nyeri meg ki nem - de sokkal jobb volt Veca. Ennyi.
EZT.
Köszönöm.
2010. december 18. 10:48
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
persze "nem az volt a baj h a csabit tartotta bent" akkor legalább vallaná be h de ez volt a baja! komolyan olyan unalmas, tegye már túl magát rajta kiesett és pont!méltósággal kéne viselni a vereséget nem így h mindennap arról cikkeznek h jajj szegény lány! szánalmas ő is és maga a műsor is!
miss_areo
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.