Starity

Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 18. 10:13 #21
rideawhitehorse
rideawhitehorse
miss wrestlemania

StátuszI chew gum and smoke in your face, I'm absurd.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 31
Azonosító: 136706
különösen nem érdekel.. utálom Vecát, mint embert.. a hangja jó!
1 felhasználónak tetszik: miss_areo
2010. december 18. 10:13 #22
Lordi Angel
Lordi Angel
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
én is sajnáltam, hogy Veca kiesett sad.gif
de annak örültem, hogy Csabi tovább jutott smileeee.gif
2010. december 18. 10:14 #23
- törölt felhasználó -    
Vecának az első kettőben benne kellett volna lennie, hiszen egy rettentő aranyos és tehetséges személy, aki a nagy hírnév ellenére nem szállt el magától. Nagyon sajnálom, hogy kiesett, és egyetértek vele.
2010. december 18. 10:15 #24
- törölt felhasználó -    
Szörnyű az, hogy tinilányok szavaznak. Ront az esélyeken, ha "nedvesedik a bugyi".
Ennyi.
2010. december 18. 10:18 #25
Fanni00
Fanni00

Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
Hozzászólás: 4116
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Ezt nagyon furcsálom,mivel még mondták is több helyen,hogy ő senkit sem hibáztat a döntése miatt,most csalódik Ildikóban? blink.gif
Igazából sosem volt ott a kedvencem,annyira nem sajnálom,bár tudtam volna helyébe mást hazaküldeni,de igaz a karrierje már így is-úgy is beindult neki.. wink.gif
2010. december 18. 10:20 #26
puppymore.L
puppymore.L
visszatérő vendég

StátuszYou are beautiful. Remember that ♥
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 132435
tina9612
Na jó! Most már elegem van ebből a folytonos Veca-sajnálatból! Majdnem mindennap megjelenik egy cikk hogy így a Veca meg úgy a Veca! Kiesett és kész! Mit kell ezen annyit lovagolni? Szerintem is jó a hangja de eddig a kiesettekről megjelent egy cikk és kész! Most meg??? Már nagyon unom! Amúgy meg a cikk stílusán látszok hogy egy Veca imádó írta. És már mrgint mi a lényege a cikknek? Az hogy Vastag Csaba és Ildikó tehetnek arról hogy kiesett. UNCSI!!!

igazad van..már nagyon elegem van..:S
a rajongók nem hagyják abba?ohmy.gif:O:O
na aztán mittudnak tenni? feljelentik az x-faktort? könyörgöm,ez nevetséges.XD a drága kedves rajongóknak a hibája,hogy nem szavaztak eleget..hát tessék..mostmeg akkor nemkell rinyálni.:|
eBből a Vecalányból meg már elegem van..hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!!!
egyébkéntmeg a geszti igenis megérdemli hogy elvesztette az utolsó lányát is,mert már amit művelt,az borzalmas.XD ilyen szinten imádni,és szerelemsnek lenni a mentoráltadba,az már nevetséges..és a beszólásai.:S:S pff.. (N)

ennyi.wink.gif
2 felhasználónak tetszik: miss_areo, chelseagirl18
2010. december 18. 10:21 #27
- törölt felhasználó -    
inspiredboy inspiredboy
Szörnyű az, hogy tinilányok szavaznak. Ront az esélyeken, ha "nedvesedik a bugyi".
Ennyi.

Ha nem a tinilányok akkor szerinted kik szavazzanak? A 80 éves vénmamák? Tinilány vagyok és nem "nedvesedik a bugyim" hanem egyszerűen tetszik ahogy Csabi énekel és az előadásmódja! Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres??? Arról senki sem tehet hogy hogyan néz ki. ENNYI!
2010. december 18. 10:24 #28
- törölt felhasználó -    
puppymore.L puppymore.L
tina9612
Na jó! Most már elegem van ebből a folytonos Veca-sajnálatból! Majdnem mindennap megjelenik egy cikk hogy így a Veca meg úgy a Veca! Kiesett és kész! Mit kell ezen annyit lovagolni? Szerintem is jó a hangja de eddig a kiesettekről megjelent egy cikk és kész! Most meg??? Már nagyon unom! Amúgy meg a cikk stílusán látszok hogy egy Veca imádó írta. És már mrgint mi a lényege a cikknek? Az hogy Vastag Csaba és Ildikó tehetnek arról hogy kiesett. UNCSI!!!

igazad van..már nagyon elegem van..:S
a rajongók nem hagyják abba?ohmy.gif:O:O
na aztán mittudnak tenni? feljelentik az x-faktort? könyörgöm,ez nevetséges.XD a drága kedves rajongóknak a hibája,hogy nem szavaztak eleget..hát tessék..mostmeg akkor nemkell rinyálni.:|
eBből a Vecalányból meg már elegem van..hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!!!
egyébkéntmeg a geszti igenis megérdemli hogy elvesztette az utolsó lányát is,mert már amit művelt,az borzalmas.XD ilyen szinten imádni,és szerelemsnek lenni a mentoráltadba,az már nevetséges..és a beszólásai.:S:S pff.. (N)

ennyi.wink.gif

Örüpök hogy egyetértünk és amiket még leírtál azt én is úgy gondolom! smileeee.gif
2010. december 18. 10:31 #29
- törölt felhasználó -    
tina9612 értek egyet *ásít* Kedves Veronika rajongók! Legközelebb tessék szavazni, kész.
2010. december 18. 10:32 #30
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Vecának kellet volna megnyernie! Ő a legjobb énekesnő az X-faktorból!
2010. december 18. 10:35 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (tina9612 @ 2010.12.18. 10:21)
Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres???

Mert férfi az illető, és tinilányok szavaznak rá.
Mindig az ilyen pléhboyok nyernek. 110.gif
2010. december 18. 10:40 #32
miley és cole 4 ever
miley és cole 4 ever
új tag

StátuszAZTÁN MIZU ?
Hozzászólás: 85
Azonosító: 123555
tina9612 én is egyetértek.
Miért kell ennyire felfújni.bezeg mikor a kati vagy a non stop stb. kieset akkor őksem háborogtak.enyit erről tina9612 leírtad amit gondolok.HAJRÁ MARADÉK HÁROM!!!
2010. december 18. 10:41 #33
miley és cole 4 ever
miley és cole 4 ever
új tag

StátuszAZTÁN MIZU ?
Hozzászólás: 85
Azonosító: 123555
Az emberek nem a kinézetre hanem tehetségre szavaznak.
2010. december 18. 10:43 #34
puppymore.L
puppymore.L
visszatérő vendég

StátuszYou are beautiful. Remember that ♥
Hozzászólás: 350
Azonosító: 132435
hááháááábiggrin.gif vagyunk már páran:D:D jolwanjolwan.:smileeee.gif)
2010. december 18. 10:43 #35
- törölt felhasználó -    
inspiredboy
Idézet (tina9612 @ 2010.12.18. 10:21)
Miért kell mindig azt feltételezni, hogy valaki csak a kinézete miatt sikeres???

Mert férfi az illető, és tinilányok szavaznak rá.
Mindig az ilyen pléhboyok nyernek. 110.gif

Pléhboy??!! ohmy.gif ohmy.gif Ez azért egy kicsit erős, nem gondolod??? Eddig hol nyert bármiféle pléhboy?? Csabi egyáltalán nem pléhboy és jól teszik az emberek akik rá szavaznak, akár tinilányok akár nem!
2010. december 18. 10:44 #36
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet
hogy jön ő ahhoz,hogy kritizálja a mentorok döntését?ott a mentor,azt teszi,amit akar.és senkinek sincs joga őt felülbírálni.!!

Úgy jön hozzá, hogy a mentoroknak kéne dönteni ilyen helyzetben, nem petig a laikus hozzá nem értó 'jajdecuki akkor szavazok' közönségnek. Azért van ott a szakmai zsűri, hogy döntsön - Ildikó meg elhárította ezt magáról. Klasszisokkal jobbakat énekelt Veca - mondom ezt úgy hogy rohadtul nem érdekel ki nyeri meg ki nem - de sokkal jobb volt Veca. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: inspiredboy
2010. december 18. 10:45 #37
Tjaaash
Tjaaash
Cameron Monaghan ♥ Gallavich

Státuszif you don't have anything nice to say, don't say anything at all.
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 264
Azonosító: 115832
Én nem kedvelem Vecát, de a hangja nagyon tetszik. Amúgy nem Ildi hibája, hogy kiesett, nem Ildi tartotta bent Csabit hanem a nézők. Ha Veca rajongói jobban szavaztak volna, most Veca bent lenne. Most már úgyis mind1 ha tiltakoznak és Ildi ellen fordulnak, mert már nem tehetnek semmit ... Nekem is Csabi a kedvencem, már a Popdarálóban felfigyeltem rá, mert nagyon jó hangja volt biggrin.gif Hajrá Csabi! heart.gif
2010. december 18. 10:46 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.18. 10:44)
Úgy jön hozzá, hogy a mentoroknak kéne dönteni ilyen helyzetben, nem petig a laikus hozzá nem értó 'jajdecuki akkor szavazok' közönségnek. Azért van ott a szakmai zsűri, hogy döntsön - Ildikó meg elhárította ezt magáról. Klasszisokkal jobbakat énekelt Veca - mondom ezt úgy hogy rohadtul nem érdekel ki nyeri meg ki nem - de sokkal jobb volt Veca. Ennyi.

EZT.
Köszönöm. meghajolo.gif
2010. december 18. 10:47 #39
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
hát igen Ildikó elbaszta az egészet...
2010. december 18. 10:48 #40
Loulou
Loulou
visszatérő vendég
Hozzászólás: 283
Azonosító: 127774
persze "nem az volt a baj h a csabit tartotta bent" akkor legalább vallaná be h de ez volt a baja! komolyan olyan unalmas, tegye már túl magát rajta kiesett és pont!méltósággal kéne viselni a vereséget nem így h mindennap arról cikkeznek h jajj szegény lány! szánalmas ő is és maga a műsor is!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok