Janicsák Veca: „Csalódtam Ildikóban"
2010. december 22. 12:28
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
Szerintem is igaza van mert Ildikó nem tiszta szívből mondta csak hogy "tudjon aludni". Ah mindegy.Az már biztos hogy fel fogják karolni...
2010. december 22. 16:44
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
igazad van beyonce_13 utálom ildikót
2010. december 22. 17:28
azért küldte el vecát, mert neki lehetett volna konkurenciája, hiszen szép és hallatlan tehetség!!!
2010. december 23. 08:53
|
VecaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 140526 offline
|
de basszus..a Keresztes Ildikó hibája, csak azért döntött így hogy "nyugodtan tudjon aludni" egyébként meg a csabát küldte volna haza, ezekre egyértelműen (akaratán kívül is) célozgatott.. tehát nemtudom mi ez a Keresztes Ildikó védelem..
a Malek Miki nem gondolkodott sokat, és tudta mit beszél, kár hogy nem ő döntött a végén =(
a Malek Miki nem gondolkodott sokat, és tudta mit beszél, kár hogy nem ő döntött a végén =(
2010. december 23. 08:58
|
VecaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 140526 offline
|
Hát igen, mert Veca a legjobb, azért van ekkora felháborodás, ezen elkell gondolkodni, hogy miért pont Vecát szeretik ennyire, hogy nagy az értetlenkedés, és a MIÉRT...
én nagyon bírom Mimi és Gergőt, Summer Sisters-t, NON STOPot, Vastag Csabit, Szabó Mariannt, Wolf Katit, Takács Nikolast, Király L. Norbit, Vastag Tomit, Shodeinde Dorkát és Domokos Fannit, de akkoris Veca a legjobb
És én még mindig azt mondom, hogyha már valaki elvállalta hogy zsűrizik, merjen véleményt mondani
Végülis én annyira nem is haragszom Keresztes Ildikóra, csak egyszerűen nem értem miért döntött így.. nagyon jól taktikázott, de végülis nem jött be neki, mert nem Nikolas nyert..
És én még mindig azt mondom, hogyha már valaki elvállalta hogy zsűrizik, merjen véleményt mondani
Végülis én annyira nem is haragszom Keresztes Ildikóra, csak egyszerűen nem értem miért döntött így.. nagyon jól taktikázott, de végülis nem jött be neki, mert nem Nikolas nyert..
2010. december 23. 20:54
ez k*rva nagy baromság h Ildit szidják!!Istenem CSABA sokkal jobb!!Norbinak kellett volna akkor kiesnie!
2010. december 24. 11:44
|
|
Vampiregirls01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133346 offline
|
Ildinek Csabát kellett volna hazaküldenie! Ehelyett Csaba nyert! Pedig Vecának kellett volna! -.-"
Nem is értem az Ildit...
Nem is értem az Ildit...
2010. december 27. 12:51
|
|
cuteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 141716 offline
|
veca jobb mint bárki az x faktorban!!de de ez igaz,mert az ildi tudta,hogy a lányok többsége úgy is csabára fog szavazni!és még eljátszotta a nagy szomorút!!ha télleg szomorú lett volna a szívéből jövő szavazatot mondta volna!!
2010. december 28. 18:47
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
hát igen Norbi nem kellett volna már oda DE hiába mondjátok h Veca jobb meg stb. miért nem szavaztatok rá (tisztelet a kivételnek) a nézők többsége szerint nem volt olyan jó h maradjon (ez csak az én véleményem)
2010. december 30. 14:09
Veca már évek óta a Nickelodeonon énekli a főcímdalokat és egyéb mást.Az apja is híres és az ő dolga lenne hogy felkarolja nem pedig az RTL Klub!Én ezekben a műsorokban nem szoktam szavazni ne kérdezzétek miért
Aki már benne van az első hatban az már tényleg tehetséges és ne veszekedjünk azon hogy ki a jobb mert mindenkinek más a kedvence!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: