Idézet (Sourire @ 2010.12.17. 22:01)
Persze! Teljesen egyetértek veled. Egyáltalán nem azt mondom, hogy inkább az interneten írogassunk egymásnak, minthogy szemtől szemben beszélgessünk, de én csak azt mondom, hogy nem "teljesen" rossz az a facebook. Például nekem is vannak olyan barátaim, akik az ország másik pontján laknak, és igen a barátaimnak nevezem, mert az internet segítségével rengeteg mindent megtudtunk egymásról, és mondhatom őket a barátaimnak, és például a facebook arra is jó, hogy velük tartsam a kapcsolatot
Bocsi, ha kicsit érhetetlenül fogalmaztam
Bocsi, ha kicsit érhetetlenül fogalmaztam
Erre a célra nekem tökéletesen megfelel az msn. Amit írok valakinek, nem rakom ki az üzenőfalra, hogy 100 másik is lássa. Én meg arra akartam kilyukadni, hogy sokan csak ebben a világban élnek. A régi melóhelyemen volt az üzletben 2 gép, amolyan internetkávézószerű csak kicsiben. Nyitástól zárásig ültek ott egyesek a hét 7 napján és fészbúk, iwiw, myvip és a többi vacakon lógtak. Közben a telefonon beszélt avval akinek elküldött egy üzenetet az iwiwen. Rendszeresen telefonáltak közben az ismerőseiknek, hogy azok is lépjenek be, mert ő is fent van és ezt nézze meg vagy azt nézze meg. Ennek mi értelme? Akivel beszélt egy utcányira lakik. akkor legaláb együtt ülnének egy gép elött és úgy nevetgéljenek a dolgokon. Nah mindegy, csak belebonyolódok. Aki érti, az érti, aki nem, az meg internetfüggő

0 felhasználónak tetszik: