Starity

Mark Zuckerberg lett az év embere

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 17. 20:51 #1
Coco Selly
Coco Selly
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
A Time magazin idén a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget választotta az év emberévé.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. december 17. 20:54 #2
- törölt felhasználó -    
Hát ő egy zseni, az biztos rohog.gif
2010. december 17. 20:56 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Inkább valami olyat találjon ki ami közelebb hozza az embereket egymáshoz. Nem elidegeníti és eltávolítja azáltal hogy az interneten keresztül tudják meg pl az ismerőseid, hogy megnősültél, férjhez mentél, gyereked született vagy éppen lediplomáztál. Magamutogató értelmetlen ökörség az egész fészbúk. A pénzcsinálásról szól a reklámokról, semmi másról.
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, bertmccracken, xxangi20xx
2010. december 17. 20:58 #4
Orsy0430
Orsy0430

StátuszPray For Boston! ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 28
Azonosító: 132119
Gratulálok neki!
Bár én nem szeretem a facebook-ot és teljesen egyetértek _ToTo_-val
2010. december 17. 21:01 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.17. 20:56)
Inkább valami olyat találjon ki ami közelebb hozza az embereket egymáshoz. Nem elidegeníti és eltávolítja azáltal hogy az interneten keresztül tudják meg pl az ismerőseid, hogy megnősültél, férjhez mentél, gyereked született vagy éppen lediplomáztál. Magamutogató értelmetlen ökörség az egész fészbúk. A pénzcsinálásról szól a reklámokról, semmi másról.

Nem éppen értek egyet, mivel, szerintem a facebook egy jó mód arra, hogy az emberek jobban megismerjék egymását- az ismerőseit- hogy miket szeret, miket gondol, valamint a kapcsolatfenntartás is nagyon fontos, és ezt is megadja a facebook, nem vagyok facebook mániás csak látom az előnyeit, és látom a hátrányait, az pedig az, hogy nem szabad túlzásba vinni, és idegenekkel ismerkedni, de ennyi pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: bertmccracken, Nikaaa
2010. december 17. 21:01 #6
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
Hozzászólás: 862
Csatolások: 0
Azonosító: 127658
(Y) facebook<3333 nem tudom mi lenne velem fb nélkül
2010. december 17. 21:12 #7
forever JBiebs
forever JBiebs

Státuszforever JBiebs még nem állította be a státuszát és nem is fogja :P
Hozzászólás: 990
Csatolások: 4
Azonosító: 134186
hülyék
2010. december 17. 21:24 #8
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
Facebook smileeee.gif <3 Lájkolom ezt a cikket (Y) smileeee.gif
2010. december 17. 21:29 #9
Tomasevic92
Tomasevic92
visszatérő vendég

Státusz"oh think twice it's another day for you and me in Paradise. Think about it..."
Hozzászólás: 235
Azonosító: 124604
nézzétek meg a Közösségi háló filmet! wink.gif
2010. december 17. 21:30 #10
- törölt felhasználó -    
forever JBiebs:

Miért szerinted Justin Bieber megérdemelte volna ezt a címet? _nevet.gif Bár én utálom a fészbúkkot de akkor is rolleyes.gif
2010. december 17. 21:37 #11
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
faaaaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeboooooooooooooook <3<3<3<3<3<3<3
én már kb függő vagyok.
örülök hogy ő lett az év embere. bár ha fizetős lesz a fb valszeg behalok. no mind1
lájk a cikknek.
2010. december 17. 21:46 #12
TVDfan_
TVDfan_
The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™

Státuszhttp://t-v-d-fan.blogspot.com/
Hozzászólás: 2545
Csatolások: 172
Azonosító: 137894
Köszi a facebook-ot Mark !! smileeee.gif
2010. december 17. 21:50 #13
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Megértem, hogy ő lett az év embere! Mindenki facebook függő manapság biggrin.gif
2010. december 17. 21:51 #14
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
smileeee.gif megérdemli a csávóóó biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gifsmileeee.gif likeee am köszi hogy likeolhatunk xD
2010. december 17. 21:52 #15
- törölt felhasználó -    
nem szeretem a facebookot olyan nagyon,de grat neki.
2010. december 17. 21:53 #16
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Sourire @ 2010.12.17. 21:01)
Nem éppen értek egyet, mivel, szerintem a facebook egy jó mód arra, hogy az emberek jobban megismerjék egymását- az ismerőseit- hogy miket szeret, miket gondol, valamint a kapcsolatfenntartás is nagyon fontos, és ezt is megadja a facebook, nem vagyok facebook mániás csak látom az előnyeit, és látom a hátrányait, az pedig az, hogy nem szabad túlzásba vinni, és idegenekkel ismerkedni, de ennyi pardon.gif

Én ha kiváncsi vagyok arra, hogy valaki mit szeret, pl milyen zenét - akkor megkérdezem tőle. Ha úgy alakul pl össze is állítok neki egy cdt melyet a kezébe nyomok legközelebb - ezt csináld meg a fészbúkon.
Arra hogy jobban megismerj vki sztem teljesen alkalmatla ez a dolog, hisz ha leír valaki magáról 20 sort, abból nem fogod megismerni, de ha leülsz vele egy parkban egy padra 10 percre beszélgetni, több mindent megtudhatsz róla.
Együtt nevetni valamin egész más, mint szmájlikat küldözgetni egy virtuális világban. Nekem sosem jutna eszembe a fészbúkon ismerkedni - pont ezek miatt a dolgok miatt. Erős sarkítással lehet, hogy valaki szépeket ír magáról - közben meg egy sorozatgyilkos vagy pszichopata, rabló vagy tolvaj. Ez persze vonatkozik a társkeresőkre és egyéb portálokra is. Ami az előnye lenne, az a hátránya is az egésznek. Kapcsolattartásra is voltak korábban is módok, ha valaki távol él tőled. Egy sms vagy karácsonyi lap még mindig személyesebb, mint egy sablon körüzenet amit mindenkinek 1 kattintással elküldesz. Persze Ti már ebben nőttök fel, nektek ez tűnik természetesnek, de nem az - hidd el. Személytelen az egész. Ha valakivel személyesen beszélsz jó látni a reakcióit, a szemét stb. Az internestes ismeretségek még ha jók is és régóta tart is, csak felületes ismeretségek. az én véleményem az, hogy az internet által eltávolodnak az emberek egymástól és többen esnek át a ló másik oldalára evvel, mint akik nem. Nincs egy napig nete és belebetegszik. Aztán meg ha véletlenül társaságba kerül, nem tud megfelelően kommunikálni a többiekkel, mert addig egy virtuális világban tengette a napjait.
2010. december 17. 21:54 #17
- törölt felhasználó -    
Megérdemli! biggrin.gif Köszii a facebook-ot wink.gif
2010. december 17. 21:57 #18
imitationpearl
imitationpearl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 176
Azonosító: 140488
Szerintem megérdemli a srác, mert nagyot alkotott. egyébként meg a facebook jó, csak nem kell túlzásba vinni. ( jó mondjuk nekem könnyű, a kolesz miatt csak hétvégenként tudok fészezni biggrin.gif)
2010. december 17. 22:01 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.17. 21:53)
Én ha kiváncsi vagyok arra, hogy valaki mit szeret, pl milyen zenét - akkor megkérdezem tőle. Ha úgy alakul pl össze is állítok neki egy cdt melyet a kezébe nyomok legközelebb - ezt csináld meg a fészbúkon.
Arra hogy jobban megismerj vki sztem teljesen alkalmatla ez a dolog, hisz ha leír valaki magáról 20 sort, abból nem fogod megismerni, de ha leülsz vele egy parkban egy padra 10 percre beszélgetni, több mindent megtudhatsz róla.
Együtt nevetni valamin egész más, mint szmájlikat küldözgetni egy virtuális világban. Nekem sosem jutna eszembe a fészbúkon ismerkedni - pont ezek miatt a dolgok miatt. Erős sarkítással lehet, hogy valaki szépeket ír magáról - közben meg egy sorozatgyilkos vagy pszichopata, rabló vagy tolvaj. Ez persze vonatkozik a társkeresőkre és egyéb portálokra is. Ami az előnye lenne, az a hátránya is az egésznek. Kapcsolattartásra is voltak korábban is módok, ha valaki távol él tőled. Egy sms vagy karácsonyi lap még mindig személyesebb, mint egy sablon körüzenet amit mindenkinek 1 kattintással elküldesz. Persze Ti már ebben nőttök fel, nektek ez tűnik természetesnek, de nem az - hidd el. Személytelen az egész. Ha valakivel személyesen beszélsz jó látni a reakcióit, a szemét stb. Az internestes ismeretségek még ha jók is és régóta tart is, csak felületes ismeretségek. az én véleményem az, hogy az internet által eltávolodnak az emberek egymástól és többen esnek át a ló másik oldalára evvel, mint akik nem. Nincs egy napig nete és belebetegszik. Aztán meg ha véletlenül társaságba kerül, nem tud megfelelően kommunikálni a többiekkel, mert addig egy virtuális világban tengette a napjait.

Persze! Teljesen egyetértek veled. Egyáltalán nem azt mondom, hogy inkább az interneten írogassunk egymásnak, minthogy szemtől szemben beszélgessünk, de én csak azt mondom, hogy nem "teljesen" rossz az a facebook. Például nekem is vannak olyan barátaim, akik az ország másik pontján laknak, és igen a barátaimnak nevezem, mert az internet segítségével rengeteg mindent megtudtunk egymásról, és mondhatom őket a barátaimnak, és például a facebook arra is jó, hogy velük tartsam a kapcsolatot smileeee.gif
Bocsi, ha kicsit érhetetlenül fogalmaztam smileeee.gif
2010. december 17. 22:06 #20
- törölt felhasználó -    
megérdemli biggrin.gif facebook♥
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok