Provokatív képek Demi Lovatóról
2010. december 18. 09:48
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Igazad van Wercsikee!
2010. december 18. 09:51
|
|
Bereskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 134002 offline
|
WoW.
Szerintem nem igazi a kép mert kicsit máshogy néz ki mint a többi róla készült képen.Szerintem egy "nagyon jó indulatú ember " csinálta a képeket.
Szerintem nem igazi a kép mert kicsit máshogy néz ki mint a többi róla készült képen.Szerintem egy "nagyon jó indulatú ember " csinálta a képeket.
2010. december 18. 09:56
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hát elég durva azé ez a kép.:/
2010. december 18. 10:03
Ez ő... Had ne mindősítsem milyen ez a kép..
A nagy Demi fanok meg szerintem maguknak sem merik beiismerni hogy ez az imádott sztárocskájuk egy lotyó lett...
A nagy Demi fanok meg szerintem maguknak sem merik beiismerni hogy ez az imádott sztárocskájuk egy lotyó lett...
2010. december 18. 10:05
Én akkor is szeretem Demit, nem érdekelnek ezek a képek!
2010. december 18. 10:06
Idézet (Wercsikee @ 2010.12.18. 09:39)
ez csak megvan csinalva nezzetek mar milyen duci ha ti igy latjatok vagyis en igy latom meg hat a mellei sem ekkorak eppen 
Idézet
szerintem meg ő..pont hasonlit rá..nem igaz ,hogy nincs szeme annak, aki szerint nem ő van a képen..-.-
hát lányok nem is tudom
2010. december 18. 10:18
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
szerintem sem ő.demi nagyon jól tudja,hogy az ilyen képeket úgyis felrakja egyszer valaki.nagyon sokat tanulhatott például miley vagy vanessa kárán.nemhiszem,hogy ő az,deha mégis? 18 éves,könyörgöm, a lányok nagyon nagy rész csinál ilyen képet. a melltartó szerintem nem bűn.
2010. december 18. 11:03
úramisten ez a Demi mindig olyan botrányokat kavar mostanában nem is ismerek rá pedig mindig felnéztem rá de mostanában már kezdem megútálni és már soha se lesz a példaképem
2010. december 18. 11:18
Figyeltétek a nyakát? Látszik, hogy Photoshop munka -.-"
2010. december 18. 11:21
Ez az ő arca.. viszont lehet hogy ez is csak egy jó Photoshop kép..
majd ha kijön a szanatóriumból letisztázza ezt a rengeteg pletykát meg képet amit nyilvánosságra hozott a sajtó..
majd ha kijön a szanatóriumból letisztázza ezt a rengeteg pletykát meg képet amit nyilvánosságra hozott a sajtó..
2010. december 18. 11:28
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Hát...egyik Disney sztár sem normális
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: