Provokatív képek Demi Lovatóról
2011. január 06. 19:11
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
eddig ot nagyon kedveletem mert nem volt egy botranya se, na tesek mostmar o is beallt a sorba miley utan.sajnos kiscsijjjag ez tenleg demi, meinden kepen o van!
2011. január 06. 20:44
|
|
coninaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 139383 offline
|
sajnos szerintem is Demi van mindkét képen.
Nézd az állát.
De Kiscsijjjag bárcsak igazad lenne és nem ő lenne.
Bár én ettől függetlenül is szeretem őt
Mert végül is ki az aki nem csinált eddig hülyeséget az életében?
Nézd az állát.
De Kiscsijjjag bárcsak igazad lenne és nem ő lenne.
Bár én ettől függetlenül is szeretem őt
Mert végül is ki az aki nem csinált eddig hülyeséget az életében?
2011. január 06. 21:20
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Idézet (Timicsy008 @ 2011.01.01. 21:47)
Sok Disney sztárról készültek már ilyen képek. Meg nem Disney sztárokról is. Nem kell ezért elítélni. Ha ő szépnek tartja magát és van olyan bátor, hogy ilyen fotókat csináljon magáról, akkor egészségére.
És az, hogy a táncosát megverte, az szerintem kamu. Valaki csak jól beakarta mocskolni Demit. De bármi is igaz vagy hamis. Akkor is, én Demi mellett fogok állni. 
Egyetértek
2011. január 07. 16:08
Hát ezt nem kellett volna.Nem gondoltam volna Demiről,hogy ilyesmire is képes.
2011. január 07. 19:07
Szerintem emiatt ne ítélj el valakit. Ezek a képek ne mocskolják be a fejedben azt a megismert Demit akit eddig szerettél.
2011. január 07. 19:36
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Aki azt mondja h ő ezért elítéli Demit, az erősíti annak a táborát aki felrakta a képet. Persze most h szanatóriumba vonult minden szennyes dolga előkerült!!! Ez gusztustalan!
2011. január 07. 22:03
|
|
PöttömPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 142556 offline
|
WoW! sztem ez azért egy kicsit gáz mert ha már vki híres figyeljen arra h milyen képeket csinálnak róla,mellesleg meg az is lehet h médiafogás. -.-"
2011. január 07. 22:09
|
|
LegacyStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 142491 offline
|
nemcsoda hogy elvonult... kicsit sajnálom...
2011. január 08. 21:59
ezt bassszus nemtom elhinni:Oelment a szanatoriumba és minden rossz dolog elökerül róla szánalmas-_-''' inkább támogatni kéne nem megalázni-_-'''''''''''
2011. január 10. 21:16
Demi is csak egy átlagos lány, csak ő híres. nézzünk szét az interneten és fogadjunk, hog minden második 18 éves lánynak lesznek ilyen fotói!
2011. január 11. 16:49
|
|
wadfruttivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.17. Hozzászólás: 148 Csatolások: 25 Azonosító: 74346 offline
|
Csakhogy Hayley-t védjem:az nem ő!
http://www.bambini.eu/wp-content/uploads/2010/12/demilovatoshorty1.jpg
ez a lány Amerika Legjobb Tánccsapata c. műsorból tűnhet ismerősnek...
hű hát nagy cucc ez a kép... mondjuk az kicsit durva,hogy a csaj úgy lehuzta a ruhát,hogy a mellbimbója is kilátszik..... dehát ez nem Demi hibája..én nem ítélem el,ahogy Milye-t sem ítéltem el..
amugy ne kavarjuk itt a sz..t,az nem Debby,eléggé hasonlít,de neki nincs ilyen duci arca és az orra sem ilyen vastag!meg azért szerintem szebb is
http://www.bambini.eu/wp-content/uploads/2010/12/demilovatoshorty1.jpg
ez a lány Amerika Legjobb Tánccsapata c. műsorból tűnhet ismerősnek...
hű hát nagy cucc ez a kép... mondjuk az kicsit durva,hogy a csaj úgy lehuzta a ruhát,hogy a mellbimbója is kilátszik..... dehát ez nem Demi hibája..én nem ítélem el,ahogy Milye-t sem ítéltem el..
amugy ne kavarjuk itt a sz..t,az nem Debby,eléggé hasonlít,de neki nincs ilyen duci arca és az orra sem ilyen vastag!meg azért szerintem szebb is
2011. január 12. 15:36
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Szerintem csak viccnek szánták és nem az internetre,aki fel rakta a képet a netre tuti hogy rosszat akar Deminek.
2011. január 14. 13:43
hülye kva ez is...pfff...ez lesz a példaképoekből!!!britney miley most meg demi:(
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: