Provokatív képek Demi Lovatóról
2010. december 30. 17:42
Én nembirom Demit DE a második képen bisztos hogy nem ő van.......
2010. december 30. 18:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Olyan vicces, hogy senki sem hiszi el, hogy ez ő!
Van aki a mellével jön, hogy nem ekkora. Igen, valóban nem ekkora, nagyon egyszerű...a karjával nyomja ki, hogy nagyobbnak tűnjön.
Valaki a nyakával jön...Hát...szerintem teljesen jól látni, hogy nem szerkesztett a nyaka sem.
Csípő...Mindig is ekkora volt neki.
Egyéb kérdés/észrevétel??? Ide velük!
Van aki a mellével jön, hogy nem ekkora. Igen, valóban nem ekkora, nagyon egyszerű...a karjával nyomja ki, hogy nagyobbnak tűnjön.
Valaki a nyakával jön...Hát...szerintem teljesen jól látni, hogy nem szerkesztett a nyaka sem.
Csípő...Mindig is ekkora volt neki.
Egyéb kérdés/észrevétel??? Ide velük!
2010. december 30. 22:14
2010. december 30. 22:18
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Ez elég döbbenetes?
De nem tudom elhinni hogy Demi ilyen lenne!!! KÉPTELENSÉG!
2010. december 31. 12:31
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
hát már nem kicsi xD
azt csinál amit akar, még ha világ sztár is
)
azt csinál amit akar, még ha világ sztár is
2010. december 31. 14:02
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szerintem meg ez annyira nem is botranyos vegulis igaz azt csinal amit akar
2010. december 31. 14:29
|
|
Buby-Boofleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 141520 offline
|
Vannak hasonló képet Mileyről és Vanessáról is de azokon lehet látni hogy nem ők vannak vagy szerkesztve van. De sajnos ez Demi. És ezellen ne lehet tenni semmit. :S
2010. december 31. 15:02
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Mileyról meg Vanessáról készült képek sem szerkesztettek! Amugy ha igazi a kép Demi sztem csak hülyült a bnőivel... mintha ti nem csinálnátok hülyeségeket! Egy ilyen miatt nem kéne elitélni Demit! Én se szerettem amig végignem hallgattam a HWGA albumát...
2010. december 31. 20:40
ja szerintem se kéne ezért elítélni Demit! Miért melyik sztárnak nincs még ilyesmi botrányos képe
2011. január 01. 21:47
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Sok Disney sztárról készültek már ilyen képek. Meg nem Disney sztárokról is. Nem kell ezért elítélni. Ha ő szépnek tartja magát és van olyan bátor, hogy ilyen fotókat csináljon magáról, akkor egészségére.
És az, hogy a táncosát megverte, az szerintem kamu. Valaki csak jól beakarta mocskolni Demit. De bármi is igaz vagy hamis. Akkor is, én Demi mellett fogok állni.
2011. január 02. 15:01
Nem ítélem el miatta, mert Vanessát sem ítéltem el, aki igazi rajongó, az nem ábrándul ki belőle.
2011. január 02. 16:38
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Nem szeretem Demit, ezért nem meglepő, sőt mondhatjuk hogy örülök neki...nem akarom bántani a rajongókat, de nekem nem jön be a stílusa, hangja, karaktere a filmekben/sorozatokban.
2011. január 03. 12:55
Idézet (KataCullen @ 2010.12.30. 22:18)
Ez elég döbbenetes?
De nem tudom elhinni hogy Demi ilyen lenne!!! KÉPTELENSÉG! 
Azért mert a kis képzeletedben megalkottál egy embert. Mesterségesen kreált az agyad Demi számára egy személyiséget,ami az agyadnak egyfajta vágyaid kivetítése, amivel felruháztál egy általad szeretett embert. És ez nem a valóság! Ezért nem jó ha valaki önfeledten és elvakultan szeret imád valakit,mert személyiség torzulást okozhat.Ami egy esetleges hír hallatán negatív irányba mozdulhat,és a csalódottság, az a tény, hogy az a személy akit te imádsz (azért mert elképzelted valamilyennek,)tesz olyan valamit ami nem fér bele az általad,a celebed köré kreált kis világba,súlyos károkat okozhat.
2011. január 03. 13:14
Nálatok tiniknél az a legnagyobb hiba, hogy el elképzelt tökéletes világba képzelitek a kedvencetek.Ez egy burok,amiben tartogatjátok őket,és ha valaki számotokra nem megfelelő szavakkal,kritikákkal elkezdi karcolni ezt a buborékot, akkor kikéritek magatoknak mert, hogy veszik a bátorságot ahhoz mások, hogy megpróbálják ezt a felszínes világot számotokra tisztán láthatóvá tenni.A valóság nagyon sok esetben nem egyezik meg a tinédzserek elképzelt álom világával.Az a tén jelen esetben, hogy Demiről készültek ilyen fotók, amik szerintem egyáltalán nem olyan képek ami miatt így kell, hogy vélekedjetek róla.Ő is ember.Egy tini akiben tombolnak a hormonok,és így vezeti le! Nincs ebben semmi rossz!Kis hazánkban is rengeteg tini éli meg ezen korszakát hasonló képen.Csak ők meztelenül ostoba csücsörítéssel pózolnak a tükör előtt.És ezt fel teszik a netre is.Ő a barátnőivel bulizott, jól érezte magát.Hisz tini.Nincs ebben semmi rossz.Nem kell miatt csalódnotok benne, és elítélnetek őt.Csak ne próbáljátok meg elképzelni valamilyennek egy olyan embernek ami valójában csak a ti képzeletetekben él.Ha tudni akartok az általatok imádott sztárról valamit..itt az internet...olvassatok utána,ami segít majd egy kerekebb képet kapni róla.És ez mindenkire vonatkozik...Minden jót nektek tinik a jövőben!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: