Sajnos ez így van. Igaz énekesnőből amúgy is kevés van, az élet ráadásul el is ragadta tőlünk, oly fiatalon Két énekesnő van, akire azt mondom, hogy szép a hangja és tetszik a zenéje. Aaliyah és Amy Lee az Evanescence énekesnője.
Igen sajnos...(( Én Aaliyah zenéjét és hangját is imádom, Amy hangja nagyon szép, de a zenéje nem az én világom.
Mostantól ez a kedvenc topikom. D'Nash - 2005-ben alakult spanyol pop-banda, korábban 4-en voltak: Javi, Mikel, Basty, Ony, de Ony nem rég kilépett az együttesből, így 3-an folytatták. 2007-ben részt vettek az Eurovíziós Dalfesztiválon Helsinkiben.
Dima Bilan - A 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál győztese.
El suñeo de Morfeo - Spanyol együttes, az énekesnőt Fernando Alonso barátnőjeként ismerhetitek.
El canto del loco - Spanyol együttes, Fernando Torres kedvenc együttese, az alábbi dal videoklipjében még ő maga is szerepel.
hát én sok olyan zenét hallgatok, amit mások esetleg nem hallgatnak és sokszor azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák őket. Ilyen pl. a Forever The Sickest Kids, David Bisbal, Chenoa, Don Tetto, Camila...stb.stb. néhány szám is tőlük, úgy ajánlóba *mellékesen ami a legviccesebb, hogy ezek az énekesek saját hazájukban sőt teljes Latin Amerikában vagy akár Európában is híresek, csak itt nem ismerik őket senki...tisztelet a kivételnek
*mellékesen ami a legviccesebb, hogy ezek az énekesek saját hazájukban sőt teljes Latin Amerikában vagy akár Európában is híresek, csak itt nem ismerik őket senki...
Én ezen már nem csodálkozom régóta. Nálunk jóformán senkit nem ismernek azokon kívül, akiket az USA-ban futtatnak, mivel az egész ország őket majmolja. Vannak világhírű, több száz millió albumot eladott énekesek, akiket itt nem ismernek, de mindenhol máshol a világon, ott van pl. Julio Iglesias. Persze ők nem is Lady Gaga-színvonal, hanem igényes zenét játszanak. Ami itt ugye nem kell, tehát miért is várjuk el, hogy ismerjék őket... a mai futtatott sztároknál még egy Natalia Oreiro is igényesebb zenét csinál...
Én Jim Byrnes-t ajánlanám nagyon szívesen. 16 éves korom óta az egyik kedvenc zenészem, ha nem a legkedvesebb. Érdemes belehallgatni, mert szenzációs a pasi!
LM.C
The Gazette
SNSD
2ne1
Morning Musume
Aya Hirano
Kanon Wakeshima
Ai Otsuka
2PM
4minute
Shinee
SuJu
Big Bang
DBSK
An Cafe
Maximum The Hormone
After School
Perpillanat csak ennyi.
Sziia! látom felsoroltál nagyon sok bandát és osztom a véleményed..nekem a kedvencem: the GazettE.
nos látom a kpop bandák között nincs ott a b2ST..esetleg nem szereted őket?(:
Én ezen már nem csodálkozom régóta. Nálunk jóformán senkit nem ismernek azokon kívül, akiket az USA-ban futtatnak, mivel az egész ország őket majmolja. Vannak világhírű, több száz millió albumot eladott énekesek, akiket itt nem ismernek, de mindenhol máshol a világon, ott van pl. Julio Iglesias. Persze ők nem is Lady Gaga-színvonal, hanem igényes zenét játszanak. Ami itt ugye nem kell, tehát miért is várjuk el, hogy ismerjék őket... a mai futtatott sztároknál még egy Natalia Oreiro is igényesebb zenét csinál...
Én a La Quinta Estaciónt ajánlom nagyon szívesen, Spanyolországban és Latin-Amerika szerte is rendkívül sikeresek:
Akárcsak a La Oreja de Van Gogh:
De hogy ne csak spanyol nyelvű bandákat említsek, a Trading Yesterday is nagyon jó. Bár nem tudom, ők itthon mennyire ismertek, de tény, hogy sok hazai rajongóval még nem találkoztam...
Rengeteg ilyen van, sőt, szinte csak ilyeneket hallgatok. Nem szeretem azt, amit erőszakkal akarnak lenyomni a torkomon, inkább kutakodok magam és választom ki azokat, akik tetszenek.
Néhány név, banda a teljesség igénye nélkül: Chenoa, Natalia Oreiro, Juanes, Marc Anthony, Babasónicos, La oreja de Van Gogh, El sueno de Morfeo, Estopa, Timbiriche, The Pogues, The Fratellis, Twisted sisters (bár egy generációnak annyira nem is ismeretlen), Luis Miguel, Patricia Manterola, Paulina Rubio, Aracely Arámbula, India, Melody, Kumbia Kings, Fulanito, Gloria Estefan, Merche, Malú, Chayanne, David Bisbal, Lordi, Billie Piper, Kozma Orsi, Pierrot, Sonia y Selena, Leyre, stb.
Chicken Pox
Ők MÉG nem olyan híresek, eddig csak néhány fellépésük volt.
A bandában 2 osztálytársam, 2 évfolyamtársam és egy külsős srác van. Esetleg a nyíregyháziak ismerhetik, április 15-én volt egy fellépésük az X-Cafeban. Szeretném kikérni róluk a véleményeteket.
A többség számára ismeretlen? Ez igencsak tág fogalom lett (az iskolámban lévő 200as létszámból rajtam kívül kb egy tanár tudja, ki az az Al Pacino és Federico Fellini).
Nagyon sok kevésbé ismert banda, előadó van, akik sokkal jobban megérdemelnék a rivaldafényt, mint pl. Rihanna vagy Rebecca Black.
Személy szerint odavagyok Björkért:
Felettem már említették a Hurtsöt, hát írnék egy nagy kutyát, a Duran Durant, akiket szintén nem ismer a legtöbb mai ember:
A Neon Trees egy frisebb zenekar:
És még említeném Beatriz Luengót, Kanon Wakeshimát, akik népiesebb zenét képviselnek (egyik latin, másik japán), viszont minőségi zenét csinálnak.