Ismét Lady Gaga az év női előadója!
2010. december 17. 22:16
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (forever JBiebs @ 2010.12.17. 20:27)
lehet hogy gaga nem fogyi de attól még nagyon is perverz!!
??
2010. december 18. 00:52
GAGA A LEGJOBB,NINCS IS NÁLA JOBB ÉNEKES!ALIG VÁROM MÁR AZ ÚJ ALBUMÁT!

2010. december 18. 09:57
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
♥
2010. december 18. 14:28
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
ezen ki csodálkozik?
2010. december 18. 15:49
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Gaga a legjobb! Ennyi. Akinek nem tetszik,az így járt...
A fanok meg örüljenek velünk!
2010. december 18. 16:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (divaft @ 2010.12.17. 15:39)
így is megnyerte volna. nem az ilyen h*lye p*csák nyerik meg mint taylor swift meg snooki.
Már bocsi, de Taylor Swift mióta hülye p**?? Fényévekkel lekörözi Gagát. Csak ő most a felkapott sztár, a botrányhős. Ennyi. Undorító, ami manapság megy.
2010. december 18. 17:26
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
CandUs: Tudod te miről beszélsz?????!!!!! Swift lekörözi Gagát????!!!! Miben bazz?! Gaga egymilliószor jobb énekes, jobb előadő, jobb showt csinál, egyedibb, stílusosabb stb stb. Minden téren leveri a kis Taylort. Nem lehet őket egy napon említeni.
Csak ezt a sok kis disney imádó 12-15 éves p*csa nem veszi észre, mert nekik csak a cuki kell. Am bazz nem veszitek észre, h ez mekkora gáz? a disneyt kisgyerekeknek csinálták (max 10 éves korig) ti meg 14-15 évesen is rajongtok Selena Gomezért, Hannah Montanaért, Swiftért stb. ez k*rva gáááááz... -.-"
Csak ezt a sok kis disney imádó 12-15 éves p*csa nem veszi észre, mert nekik csak a cuki kell. Am bazz nem veszitek észre, h ez mekkora gáz? a disneyt kisgyerekeknek csinálták (max 10 éves korig) ti meg 14-15 évesen is rajongtok Selena Gomezért, Hannah Montanaért, Swiftért stb. ez k*rva gáááááz... -.-"
2010. december 18. 20:50
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
ez egy ideig így is fog maradni,az tuti
2010. december 19. 02:00
|
|
zuzmara27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 37455 offline
|
Azert nem kell annyira elitelni Taylor Swiftet. nem lehet oket egy lapon emliteni mert alapbol nem egy stilust kepviselnek. En szemely szerint ugyan ugy szeretem Gagat mint Taylort vagy Katyt.Nem kell mindjart hulye p*csazni mert nem szimpatikus vmelyik eloado. Gagat amugy senki nem fogja lekorozni meg egy jo darabig mert most o az aktualis botranyhos enekes. Ennyi. Ja igen itt vagyok 21 evesen a mai napig szeretem a disney termekeket (kiveve Hannah Montana) de Selenat, Jonas Brotherst meg a tobbieket is nagyon csipem de emellett johet Lady Gaga, Katy Perry, Inna, Maroon 5, Akon, Guns 'n' Roses, Robin Williams, barmi ami feldob.
Nem kell ide hu de gaz meg egyebek. Mindenki volt kamasz mindnekinek meg volt a maga "kis cuki" vilaga kinek hello kitty kinek az emo kinek a metal a punk a sima szurke kamaszkor.
Meg vmi Ha egyformak lennenk k*rva unalmas lenne az elet ezt ne felejtsetek. Tessek tiszteletben tartani masok velemenyet es nem midnjart beszolni a masiknak. ennyi tovabbi szep estet, napot
Nem kell ide hu de gaz meg egyebek. Mindenki volt kamasz mindnekinek meg volt a maga "kis cuki" vilaga kinek hello kitty kinek az emo kinek a metal a punk a sima szurke kamaszkor.
Meg vmi Ha egyformak lennenk k*rva unalmas lenne az elet ezt ne felejtsetek. Tessek tiszteletben tartani masok velemenyet es nem midnjart beszolni a masiknak. ennyi tovabbi szep estet, napot
2010. december 19. 14:29
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Én itt nem Swiftet picsáztam le, hanem azokat a khmmm... bocs nem tom hogy nevezzem lányokat, akik istenítik a disney sztárokat. nem azt mondom, h nem lehet őket szeretni, én is szeretem pl selena AYWR számát, de attól a falra mászok, amikor azt mondják, hogy ezek a mű sztárocskák jobbak egy felnőtt, érett, sokkal tehetségesebb előadónál.
Mért nézem le ezeket a disney sztárokat? mert nem egyediek, nem önállóak, őket a disney csatorna "fejlesztette ki" mindegyikből egy eladható kis terméket csinált, 1000 fős menedzsment dolgozta őket ki, ők maguk viszont szinte semmihez sem értenek. Ráadásul rájuk erőltetik ezt a cukcsi szerepet, amitől hányni tudnék, annyira nyálas...
"You'll be the prince and I'll be the princess, its a love story..." magyarul: Te leszel a herceg én meg a hercegnő ez egy lovesztori... <--- WTF?! ennyire undorító nyálas, romantikus hányadékot ki sem lehet találni!
Egyedül Miley Cyrust értékelem, amiért ott hagyta azt a fertőt és önálló karrierbe kezdett. Ideje is volt, mert 17 évesen a 8 éveseknek énekelni elég gáz... De a CBT albuma nagyon jó lett, végre valami ami nem nyálas meg csillivilli.
Mért nézem le ezeket a disney sztárokat? mert nem egyediek, nem önállóak, őket a disney csatorna "fejlesztette ki" mindegyikből egy eladható kis terméket csinált, 1000 fős menedzsment dolgozta őket ki, ők maguk viszont szinte semmihez sem értenek. Ráadásul rájuk erőltetik ezt a cukcsi szerepet, amitől hányni tudnék, annyira nyálas...
"You'll be the prince and I'll be the princess, its a love story..." magyarul: Te leszel a herceg én meg a hercegnő ez egy lovesztori... <--- WTF?! ennyire undorító nyálas, romantikus hányadékot ki sem lehet találni!
Egyedül Miley Cyrust értékelem, amiért ott hagyta azt a fertőt és önálló karrierbe kezdett. Ideje is volt, mert 17 évesen a 8 éveseknek énekelni elég gáz... De a CBT albuma nagyon jó lett, végre valami ami nem nyálas meg csillivilli.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: