Ismét Lady Gaga az év női előadója!
2010. december 17. 18:16
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
azért azzal a listával szemben lennének fenntartásaim. Justin Bieber??? hol itt az ízlés...?
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2010. december 17. 19:02
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
na ezen öszintén nem lepődtem meg hiszen am is egy fenomena az a nő fantasztikus az énekhangja..szval nem lepődtem meg ja és Lady Gaga nem fogyi!!!
2010. december 17. 19:04
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
ezen a képen télleg kicsit hülyén néz ki de nem fogyi
2010. december 17. 19:05
|
|
Black Bunnyúj tag |
|
jesszus EgókaDzsásztinka is ott van ááh mindjárt szívbajt kapok >.< hoyg lehet azt a
2010. december 17. 19:06
|
|
Black Bunnyúj tag |
|
nyálgépet berakni egy nyilvános listába???
2010. december 17. 19:08
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Nekem semmi bajom nincs Gagával, csak az, hogy kicsit unom, hogy mindent megnyer. Vajon hol szerzett ilyen jó menedzsert?
Szerintem is olyannak kéne nyernie, aki nem most lépett be a szakmába, és nem egy egy-két CD-s énekes.
Az meg, hogy Justinka is rajta van a listán... nevetséges.
Szerintem is olyannak kéne nyernie, aki nem most lépett be a szakmába, és nem egy egy-két CD-s énekes.
Az meg, hogy Justinka is rajta van a listán... nevetséges.
CandUs
2010. december 17. 19:18
Idézet (sewenteen @ 2010.12.17. 17:21)
Szerintem is megérdemli..most lehet mondani, h a többiek?? a kis országok nagy tehetségeivel mi lesz?
Ez van...jó helyre kell születni, persze az se elég
Ezt a díjat az itthoni Viva comet-hez lehet hasonlítani és szerintem itt is sokan ki lennének akadva, ha mondjuk Inna vagy más környező országból kapták volna a díjat.
Akiket említettetek azok is kapnak díjat, csak a saját Környékükön és annak nincs ekkora visszhangja.
Azzal se értek egyet, h azért nyert mert most őt futtatják...azért, futtatják, mert sok embernek tetszik, neki van a legtöbb rajongója ezek közül. Mert ugye azért nem minden jó amit lenyomnak a torkunkon, ezen a listán is nem egy szerepel, és most nem Gagára gondolok, mert ő profi!
Ez van...jó helyre kell születni, persze az se elég
Ezt a díjat az itthoni Viva comet-hez lehet hasonlítani és szerintem itt is sokan ki lennének akadva, ha mondjuk Inna vagy más környező országból kapták volna a díjat.
Akiket említettetek azok is kapnak díjat, csak a saját Környékükön és annak nincs ekkora visszhangja.
Azzal se értek egyet, h azért nyert mert most őt futtatják...azért, futtatják, mert sok embernek tetszik, neki van a legtöbb rajongója ezek közül. Mert ugye azért nem minden jó amit lenyomnak a torkunkon, ezen a listán is nem egy szerepel, és most nem Gagára gondolok, mert ő profi!
Pontosan ez a probléma. Mint már leírtam párszor: a legtöbb sztár annak köszönheti a népszerűségét, hogy amerikai, semmi másnak... nem annak, hogy tehetséges vagy profi, mert ilyenekből van minden országban, mégsem tudunk róla.
CandUs
2010. december 17. 19:21
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
ez nemvolt meglepő:]
2010. december 17. 20:06
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
sztem megérdemli. utána már csak Katy az ,aki szintén megérdemelten szerepel..a többi nem.. a férfilistán Eminem helyével nem vagyok megelégedve..neki 1.-nek kéne lennie..Justin mit keres ott?? pff
2010. december 17. 20:27
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
lehet hogy gaga nem fogyi de attól még nagyon is perverz!!!!!!
2010. december 17. 20:30
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Tévedtem, kapnak díjat érte, itt van egy kép!
http://on.mtv.com/hWuoKD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.