A latin hangzású, spanyol nyelvű korong múlt héten aranylemez lett hazánkban is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shakira új albuma hazánkban is aranylemez
2010. december 16. 23:16
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. december 17. 00:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ha csak azt nézem, hogy itt az oldalon 2672 'rajongója' van és magyarországon a nemzetközi lemezek - mint ez is - 3000 db eladás után lesz aranylemez, akkor ez inkább szégyen a magyarokra nézve, mint sem öröm vagy dicsőség. Szerintem aki letölti a lemezt és nem veszi meg, az ne is jelölje kedvencnek
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. december 17. 06:15
_ToTo_
Szerintem csak duetteznie kellene Ákossal, hogy rosszabb legyen az eladási statisztikája
Szerintem csak duetteznie kellene Ákossal, hogy rosszabb legyen az eladási statisztikája
2010. december 17. 08:05
Azért azt tegyük hozzá, hogy Shakirát agyonfuttatják mindenhol, egyszerűen jó marketingstratégiája van. Félreértés ne essék, nincs vele semmi bajom, csak azért annyira nem jók az albumai (inkább kommerciálisak, mint igényesek). Thalía koncertalbuma pl. nulla promócióval lett Mexikóban gyémánt+platinalemez (legalábbis jelenleg itt tart, és ő az egyetlen az utóbbi 5 évben, aki ezt elérte), Argentínában pedig arany, és állítólag az USA-ban platina (bár az utóbbi szerintem csak szépítés a kiadótól, mert a RIAA oldalán nem szerepel). Csak az összehasonlítás kedvéért. (S ha a Sony Music nem lenne akkora hülye, és kiadta volna az albumot máshol is Latin-Amerikán kívül, akkor talán még többet elért volna.)
2010. december 17. 08:12
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Shakira az egyik legjobb énekesnő. És szerintem az, hogy reklámot kap, az egyáltalán nem baj. Amúgy meg nem tudom, valahogy én látom őt minden újságban és minden tévécsatornán. Szóval szerintem ő egyike azon sztároknak, akik nem folynak a csapból.
Én gartulálok neki, megérdemli a sikert. Nagyon jó zenét csinál, és szerintem ez a lényeg (és persze, hogy valakinek nem tetszik, de nem létezik olyan sztár, aki mindenkinek bejön.)
Én gartulálok neki, megérdemli a sikert. Nagyon jó zenét csinál, és szerintem ez a lényeg (és persze, hogy valakinek nem tetszik, de nem létezik olyan sztár, aki mindenkinek bejön.)
2010. december 17. 08:27
Idézet (vikimumus @ 2010.12.17. 08:12)
Shakira az egyik legjobb énekesnő. És szerintem az, hogy reklámot kap, az egyáltalán nem baj. Amúgy meg nem tudom, valahogy én látom őt minden újságban és minden tévécsatornán. Szóval szerintem ő egyike azon sztároknak, akik nem folynak a csapból.
Persze, hogy nem baj. Én csak azt szerettem volna érzékeltetni, nem mindegy, hogy egy sztár úgy lesz népszerű, hogy mindenhol reklámozzák, vagy pedig sehol nem hallani róla a médiában, és mégis veszik a lemezeit. Mint mindenhol, sajnos itt sincs igazság. Az, hogy nem látod (gondolom magyarországi csatornákra gondoltál), csak annyi, hogy nálunk a médiában alapból lenézik a latin sztárokat (főleg, ha nem angolul énekelnek), szóval ezen nem kell csodálkozni. Ez már a tehetségkutató műsoroknál is látszik, aki latin számmal akar bekerülni, egyből kivágják.
2010. december 17. 09:18
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Gratulálok neki!!!
2010. december 17. 09:35
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
2010. december 17. 13:50
Shakirát sokan szeretik, és be is bizonyítja mindig, hogy nem hiába
2010. december 17. 13:59
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
teljes mértékben rászolgál a sikereire
2010. december 17. 14:01
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Shaliraa!!
2010. december 17. 14:01
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
bocs: Shakira csak félreütöttem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.