2010 legszexibb színésznői
2010. december 16. 19:57
Ez úgy sz@r ahogy van, már megbocsásson ez a Budi tévé, de ilyen gyatra listát még nem nagyon láttam ebben a témában.
2010. december 16. 20:18
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
gratula mindenkinek!
2010. december 16. 21:00
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Az első 10 közül Eva Longoria a kedvencem. 
De mindnek gratulálok!
De mindnek gratulálok!
2010. december 16. 22:37
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Tényleg fura, hogy a TVD-ből senki nem került a Top 10-be, de az engem sokkal jobban meglepett, hogy Candice megelőzi Ninát. Mindketten nagyon szépek, de szerintem Nina sokkal szebb. Én Katie Cassidyt is előrébb helyeztem volna. Nem rossz ez a lista, de azért mást vártam.
2010. december 17. 01:49
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Hát... az én szememben Nina olyan kis Miss Tökély, túl jó kislányos, és túl szép. De az engem is meglepett, hogy Candice megelőzi.
Ám ha belegondoltok, ezt csak egy ember állította össze, méghozzá valószínűleg pasi, és a pasiknak más a szexi, mint a nők számára a szép. És nem szépség alapján vannak rangsorolva, hanem az alapján, hogy ki mennyire szexis ^^
Ám ha belegondoltok, ezt csak egy ember állította össze, méghozzá valószínűleg pasi, és a pasiknak más a szexi, mint a nők számára a szép. És nem szépség alapján vannak rangsorolva, hanem az alapján, hogy ki mennyire szexis ^^
2010. december 17. 13:31
Nina szerintem is megérdemelné, hogy benne legyen az első ötben, ráadásul sokkal szexibb és szebb, mint Candice Accola. Nekem nem tetszik ez a lista.
2010. december 17. 15:40
Hát....TvD-Girl!!! Ők télleg jól néznek ki! Én sztem az első tíz hely... Nem igazán jó.. :/
De hát ez van... Candic<3 Nina<3
De hogy Candic megelözte Ninát...
Grat neki..
De hát ez van... Candic<3 Nina<3
De hogy Candic megelözte Ninát...
2010. december 17. 15:49
és ez hülyeség mert ez csak egy-két ember véleménye egyébként sokkal szebbek is vannak tőlük csak nem híresek
2010. december 17. 22:03
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
eva longoria csak 6.??
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.