Halálos iramban: Ötödik sebesség
(Fast Five)
Amerikai premier: 2011. április 29.
Szereplők: Paul Walker, Vin Diesel és Dwayne Johnson
Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait… mielőtt valaki más ejti őket.
Előzetes:
Fast Five / Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011)
2010. december 16. 14:41
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ez most feldobta a napomat
Azt tudtam hogy forgatják de nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kész lesz
A képek nagyon jók ( Paul
)
Az előzetes nagyon ütős
Olyan messze lesz még tavasz
Már úgy várom
Nagyon szépen köszönöm a képeket és a videót
Azt tudtam hogy forgatják de nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kész lesz
A képek nagyon jók ( Paul
Az előzetes nagyon ütős
Olyan messze lesz még tavasz
Nagyon szépen köszönöm a képeket és a videót
1 felhasználónak tetszik:
benyaw93
2010. december 16. 17:20
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6964 Azonosító: 67315 offline
|
Az előzetes alapján, nagyon izgalmas, akciódús filmre számithatunk. Paul pedig..
Már alig várom, hogy láthassam.
A képekért pedig ezer köszönet.
Már alig várom, hogy láthassam.
A képekért pedig ezer köszönet.
kateblock
2010. december 17. 19:06
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Műfaj: akció
Szereplők: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Ludacris
Rendező: Justin Lin
Bemutató: 2011. április 29. (USA), 2011. május 5. (Magyarország)
Tartalom:
Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit csapatukat, a cinkosok jól tudják, hogy az egyetlen esélyük arra, hogy örökre kiszálljanak, az, ha szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki ki akarja nyírni őket. Ám nem csak ő van a nyomukban.
A kemény szövetségi ügynök, Luke Hobbs sosem hibázza el a célt. Amikor feladatául kapja, hogy találja meg Domot és Briant, ő és kommandós egysége teljes gőzzel üldözni kezdik hőseinket. De miközben az emberei átszáguldanak Brazílián, Hobbs rájön, hogy nem tudja szétválasztani a jó fiúkat a rosszaktól. Így hát az ösztöneire kell bíznia magát, hogy sarokba szoríthassa zsákmányait… mielőtt valaki más ejti őket.
Trailer:
Szereplők: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Ludacris
Rendező: Justin Lin
Bemutató: 2011. április 29. (USA), 2011. május 5. (Magyarország)
Tartalom:
Trailer:
2010. december 17. 19:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
http://starity.hu/forum/topik/205113-halalos-iramban-otodik-sebesseg-2011/
Ezen az oldalon volt csak kicsit lejjebb
Ezen az oldalon volt csak kicsit lejjebb
2010. december 17. 20:40
Nekem a 4. se nagyon jött be, ezt viszont The Rock miatt meg fogom nézni.
2010. december 19. 21:01
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Magyar feliratos előzetes!
LOVEAdam28
2010. december 20. 08:13
A negyedik résszel nagyon magára talált a sorozat, de nem tudom mi lesz Michelle Rodriguez nélkül...
2010. december 20. 17:46
wááá
Paul Walker
bár az első 2 rész tetszett a legjobban ,biztos ez is jó lesz
2010. december 26. 11:24
hát én már nagyon vártam. azt hittem, h még sok idő mire kész lesz, erre meg megleptek engem itt karácsony táján.
szerintem a trailer nagyon jó lett. Pault már nem is említem
.
cak kár, h nem 3D. manapság már mindent abban nyomnak, legalább egy autós filmet jó lett volna ha így csinálnak. el bírtam volna viselni a sok robbanást ugrást, na meg pault 3d-ben
szerintem a trailer nagyon jó lett. Pault már nem is említem
cak kár, h nem 3D. manapság már mindent abban nyomnak, legalább egy autós filmet jó lett volna ha így csinálnak. el bírtam volna viselni a sok robbanást ugrást, na meg pault 3d-ben
2010. december 29. 06:03
Fast Five (2011)
Szereplők
Vin Diesel - Dominic Toretto
Dwayne Johnson - Hobbs
Paul Walker - Brian O'Conner
Gal Gadot - Gisele Harabo
Jordana Brewster - Mia Toretto
Elsa Pataky - Elena Neves
Sung Kang - Han
Tyrese Gibson - Roman Pearce
Matt Schulze - Vince
Ludacris - Tej
Joaquim de Almeida - Hernan Reyes
Michael Irby - Zizi
Geoff Meed - Macroy
Alimi Ballard - Fusco
Don Omar - Rico
Szereplők
Vin Diesel - Dominic Toretto
Dwayne Johnson - Hobbs
Paul Walker - Brian O'Conner
Gal Gadot - Gisele Harabo
Jordana Brewster - Mia Toretto
Elsa Pataky - Elena Neves
Sung Kang - Han
Tyrese Gibson - Roman Pearce
Matt Schulze - Vince
Ludacris - Tej
Joaquim de Almeida - Hernan Reyes
Michael Irby - Zizi
Geoff Meed - Macroy
Alimi Ballard - Fusco
Don Omar - Rico
2011. január 20. 03:10
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
ÓÓÓ!!! Paul!!!
2011. február 23. 23:28
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
És már kész van a hatodik rész forgatókönyve is.
goldman
2011. április 30. 12:52
|
House Of Wax |
|
Találtam még jó néhány képet
Nagyon várom már a filmet
Nagyon várom már a filmet
2011. május 28. 17:55
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Sziasztok!
Nekem is van jó sok képem, átnéztem mik voltak, és elvileg nincs közte reupload. Ha mégis, akkor véletlen elnéztem, és akkor elnézést.
Nekem is van jó sok képem, átnéztem mik voltak, és elvileg nincs közte reupload. Ha mégis, akkor véletlen elnéztem, és akkor elnézést.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.