remélem meggyógyul, és ő nyer
Vastag Csaba megbetegedett
2010. december 15. 21:41
szerintem emiatt fog kiesni, mert nem 100%-osan fog teljesíteni .. :S báár aki szereti, és drukkol neki, az akkor is szavaz rá, ha éppen beteg és nemtud 100%-osan telejsíteni :-)(én tuti fogok
)
azért remélem nemlesz nagyobb baja ennél :SSS
jobbulást neki :$ <3
azért remélem nemlesz nagyobb baja ennél :SSS
jobbulást neki :$ <3
2010. december 15. 21:45
|
|
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline
|
Aki szereti szavazzon rá! nem számít már hogy még egy számot hogy énekel el!!! mert ő egyszerűen jó és kész!!! én szavazok! Hajrá Csabi! Neked kell nyerni!!!
2010. december 15. 21:59
ajjjj de nagy szívása van!! xD azért remélem ezért nem esik ki
2010. december 15. 23:32
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (leoga @ 2010.12.15. 21:45)
Aki szereti szavazzon rá! nem számít már hogy még egy számot hogy énekel el!!! mert ő egyszerűen jó és kész!!! én szavazok! Hajrá Csabi! Neked kell nyerni!!!
Az ilyen hozzáállás miatt jutott tovább eddig is, többien estek ki akik sokkal jobban énekelnek nála.
Megnézném kik kire szavaznának ha a műsor a rádióban lenne és nem a tvben.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 15. 23:47
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.15. 23:32)
Az ilyen hozzáállás miatt jutott tovább eddig is, többien estek ki akik sokkal jobban énekelnek nála.
És, hogy a műsorvezetők adják alájuk a lovat. Mindenkit arra bíztatnak, hogy a kedvencére szavazzon nem pedig arra aki aznap jól énekelt
2010. december 15. 23:48
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.15. 23:32)
Az ilyen szerencsétlen hozzáállás miatt jutott tovább eddig is, többien estek ki akik sokkal jobban énekelnek nála.
Ezzel nem értek egyet. Persze mindenkinek más az ízlése, de szerintem a versenyben csak Veca és Nikolas voltak vele egy szinten hangi adottságokat tekintve. Csodálatos hangja van szerintem. Emellett tökéletesen át tudja adni az érzéseit és emberileg is kiemelkedik. Nagyon sajnálom, hogy Veca kiesett. Szerettem volna őket látni a fináléban, mert az méltó döntő lett volna. Az én szememben hangilag, tehetségben azonos szinten vannak és a személyiségüket is szeretem. Mégis Csabinak szurkolok az első perctől kezdve, mert egy kicsivel szimpatikusabb, mint Veca volt és jóval az X-Faktor előtt megkedveltem már őt. Remélem ő nyer és nem lesz érezhető a produkcióján a betegsége. Azt, hogy idáig jutott semmiképpen nem az elfogult szavazók rovására írnám. Egyértelműen a tehetségének köszönheti, hogy idáig jutott. Ha most Norbi helyett Veca lenne még versenyben, akkor tökéletesen elégedett lennék a kiesés sorrendjével. Ha a rádióban hallanám ugyanígy gondolnám. Bár akkor Norbi biztosan kiesett volna már a legelején. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy most Csabi-Veca-Nikolas lenne még versenyben, ha a rádióban zajlana a verseny.
2010. december 16. 08:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Csodálatos hangja van szerintem." Ízlések és pofonok, engem az esetek 95%-ában iszonyatosan idegesít a hangszíne. De a beszédhangja is... o.O
2010. december 16. 09:39
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Szegény!
2010. december 16. 09:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.15. 23:48)
Ezzel nem értek egyet. Persze mindenkinek más az ízlése, de szerintem a versenyben csak Veca és Nikolas voltak vele egy szinten hangi adottságokat tekintve. Csodálatos hangja van szerintem. Emellett tökéletesen át tudja adni az érzéseit és emberileg is kiemelkedik. Nagyon sajnálom, hogy Veca kiesett. Szerettem volna őket látni a fináléban, mert az méltó döntő lett volna. Az én szememben hangilag, tehetségben azonos szinten vannak és a személyiségüket is szeretem. Mégis Csabinak szurkolok az első perctől kezdve, mert egy kicsivel szimpatikusabb, mint Veca volt és jóval az X-Faktor előtt megkedveltem már őt. Remélem ő nyer és nem lesz érezhető a produkcióján a betegsége. Azt, hogy idáig jutott semmiképpen nem az elfogult szavazók rovására írnám. Egyértelműen a tehetségének köszönheti, hogy idáig jutott. Ha most Norbi helyett Veca lenne még versenyben, akkor tökéletesen elégedett lennék a kiesés sorrendjével. Ha a rádióban hallanám ugyanígy gondolnám. Bár akkor Norbi biztosan kiesett volna már a legelején. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy most Csabi-Veca-Nikolas lenne még versenyben, ha a rádióban zajlana a verseny.
Teljesen egyet értek veled
Egyébként meg én első sorban azért szavaztam rá mert nagyon tetszik a hangja, az hogy jól néz ki arról meg nem tehet . És hogy kihasználja már mint a mély kamerába nézés az meg szerintem rendben van , mert ha így néz ki akkor hülye lenne nem kihasználni.
2010. december 16. 12:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
szegény
jobbulást neki
jobbulást neki
2010. december 16. 12:53
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.