Andrew Garfield Coachella Valley Music and Arts Festival
2010. december 15. 17:39
Andrew nagyon cuki
Matt mindenhová magával viszi azt a nőies nyakláncot? Szegényke, így is úgy néz ki, mint egy emo
Matt mindenhová magával viszi azt a nőies nyakláncot? Szegényke, így is úgy néz ki, mint egy emo
2010. december 15. 18:02
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 17:39)
Andrew nagyon cuki
Ezekkel a képekkel egyikük se fog bekerülni a "Legjobban öltözött sztárok" listájára
2010. december 15. 18:28
Idézet (Nikaaa @ 2010.12.15. 18:02)
Ezekkel a képekkel egyikük se fog bekerülni a "Legjobban öltözött sztárok" listájára 
Nem tudnak normálisan felöltözni. Mintha Andrew horgászni lett volna, Matt pedig anyuci ruhatárában kutakodott és elszaladt otthonról mikor anyuci észrevette, hogy mit csinál
Andrew legalább a fejfedőt levehetné. Kevésbé szúrná a szemet
2010. december 15. 18:43
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 18:28)
Nem tudnak normálisan felöltözni. Mintha Andrew horgászni lett volna, Matt pedig anyuci ruhatárában kutakodott és elszaladt otthonról mikor anyuci észrevette, hogy mit csinál
Ennél jobban nehéz lenne leírni azt, ahogy kinéznek
Az én csőrömet inkább az a cipőre hajazó valami piszkálja
2010. december 15. 18:45
Idézet (Nikaaa @ 2010.12.15. 18:43)
Ennél jobban nehéz lenne leírni azt, ahogy kinéznek
Szandál, papucs vagy azmiazamiazazamiaz?
2010. december 15. 19:03
Idézet (Nikaaa @ 2010.12.15. 18:57)
Engem a nagymamám elnyűtt papucsára emlékeztet 
Megnéztem a képeket újra. Andrew-n semmi jó ruha nincs. Oh ember
Az Isten áldja meg őt is és Mattet is mellette. Ha nem tudják mit vegyenek fel, akkor maradjanak a farmer, fekete póló párosításnál, azoknál a ruháknál még ez is jobb lenne ..
2010. december 15. 19:16
|
|
Nikaaateam free will |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 19:03)
Megnéztem a képeket újra. Andrew-n semmi jó ruha nincs. Oh ember
Az Isten áldja meg őt is és Mattet is mellette. Ha nem tudják mit vegyenek fel, akkor maradjanak a farmer, fekete póló párosításnál, azoknál a ruháknál még ez is jobb lenne ..
Ez a következménye, ha a férfiak nem kérik ki egy nő tanácsát öltözködésben. Ha megkeresnek a facebookon örömmel leszek valamelyik stylistja
2010. december 15. 19:23
Idézet (Nikaaa @ 2010.12.15. 19:16)
Ez a következménye, ha a férfiak nem kérik ki egy nő tanácsát öltözködésben. Ha megkeresnek a facebookon örömmel leszek valamelyik stylistja 
Matt biztosan nincs fent facebookon, Andrewt nem tudom. Matt nővére táncos, koreográfus, divattervezői papírral, jelenlegi barátnője pedig modell. Nem igaz, hogy nem tudta volna neki mondani az egyik, hogy nézz már tükörbe ember.
Andrew legalább vicces
2010. december 15. 19:32
|
|
Nikaaateam free will |
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 19:23)
Matt biztosan nincs fent facebookon, Andrewt nem tudom. Matt nővére táncos, koreográfus, divattervezői papírral, jelenlegi barátnője pedig modell. Nem igaz, hogy nem tudta volna neki mondani az egyik, hogy nézz már tükörbe ember. 
Szerintem se a nővére se a barátnője nem engedte volna ki az utcára ilyen szerelésben
Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 19:23)
Andrew legalább vicces
Elmehetne valami kalandparkba vagy vidámparkba, kapun kívülre, embereket toborozni ilyen szerelésben

Egy kis festék meg egy piros orr és mehetett volna bohócnak is
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.