Ha sztár lennél mi lenne az amit először csinálnál???
2014. augusztus 06. 18:38
Csak akkor lennék sztár, ha Kpop idol lehetnék, és abban az esetben az első adandó alkalommal számot cserélnék Kevin Woo-val, mert ő úgyis szeret szimpi női idolokkal számot cserélni
rajta keresztül indítanám meg a szedjük-fel-Soohyunt-és-érjük-el-hogy-belénk-essen tervet.
2014. augusztus 12. 11:28
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Szerepelnék egy filmben és összebarátkoznék a kedvenc sztárjaimmal.
2014. augusztus 12. 11:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Filmekben szerepelnék, és pénzt adományoznék a WWF-nek.
2014. augusztus 28. 14:41
|
|
Viki376visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 159 Csatolások: 36 Azonosító: 232132 offline
|
nem tudom sorrendbe rakin, de:
-vennék egy házat nekem és a családomnak
-vennék nagyon jó kocsikat
-adakoznék a szegényeknek
-elmennék, barcelonába, japánba
-fizetnék egy barca eddzésre meg még nemtudom
-vennék egy házat nekem és a családomnak
-vennék nagyon jó kocsikat
-adakoznék a szegényeknek
-elmennék, barcelonába, japánba
-fizetnék egy barca eddzésre meg még nemtudom
2014. augusztus 28. 17:27
Összebarátkoznék a 5 Seconds Of Summer-rel.
Aztán énekelnék velük egy dalt.
Aztán összeköltöznénk.
És ez mind csak álom.
De persze jó celeb módjára adományoznék is.
Aztán énekelnék velük egy dalt.
Aztán összeköltöznénk.
És ez mind csak álom.
2014. szeptember 13. 13:51
Vennék egy luxus villát és beköltöztetném a családom és barátimat.
2016. február 25. 14:53
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
bevásárolnék egy csomó jópofa ruhát, házkellékeket
2016. május 29. 15:25
Egyértelmű hogy elköltenék egy csomó pénzt magamra és a családomra. (Nagy ház, kocsik, telefon, laptop, pár két terrás külső vinyó.)
Aztán miután beindult a karrierem, megpróbálnék összehaverkodni annyi kedvenc színészemmel, színésznőmmel amennyire csak az időm engedné, majd megpróbálnék találkákat is beszervezni velük. Persze mindezek előtt tökéletesre fejleszteném az angol tudásomat, hogy ne csak makogjak, mikor velük találkozok. Ja és persze megpróbálnám elérni, hogy a kiszemelt sztárjaim valamelyike (aki éppen akkor szingli lesz) randira hívjon.
Igen, kicsit önző vagyok, de miután a családomnak és nekem meg van mindenem, persze adakoznék a barátaimnak is (akik megérdemlik
), majd pedig jöhetnek az árvaházak, beteg gyerekek meg ilyenek.
Aztán miután beindult a karrierem, megpróbálnék összehaverkodni annyi kedvenc színészemmel, színésznőmmel amennyire csak az időm engedné, majd megpróbálnék találkákat is beszervezni velük. Persze mindezek előtt tökéletesre fejleszteném az angol tudásomat, hogy ne csak makogjak, mikor velük találkozok. Ja és persze megpróbálnám elérni, hogy a kiszemelt sztárjaim valamelyike (aki éppen akkor szingli lesz) randira hívjon.
Igen, kicsit önző vagyok, de miután a családomnak és nekem meg van mindenem, persze adakoznék a barátaimnak is (akik megérdemlik
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: