The Lincoln Lawyer / Az igazság ára (2011)
2010. december 15. 16:50
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
McConaughey egy ügyvédet játszik, akinek az irodája a Lincolnja hátsó ülése, itt tölti az ideje nagy részét. Nem számít nagyágyúnak, csak piti ügyek jutnak neki, ám elérkezik a pillanat, mikor bekerül a mélyvízbe. Egy milliomos playboyt kell védenie, akit gyilkosság vádjával tartóztattak le. Ryan Philippe, William H. Macy, John Leguizamo, Michael Pena, Marisa Tomei és Josh Lucas is látható a The Lincoln Lawyerben.
2010. december 16. 17:33
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.12.16. 17:03)
Remek képek, nagyon köszönöm őket.
Régóta várom, hogy újra drámai szerepben lássam Matt-et és nagy reményeket fűzök ehhez a filmhez.
Régóta várom, hogy újra drámai szerepben lássam Matt-et és nagy reményeket fűzök ehhez a filmhez.
Szívesen.
2011. március 31. 14:18
|
Bugsbunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 1 Azonosító: 148362 offline
|
Június 6-án jön a Lincoln a magyar mozikba. Ha nem is pörgős, de izgalmas lesz. Igazi IQ múvi. Remélem nem olvadunk naplementés csöpögős happyenbe a filmváltozatnál. A plakát szerintem nagyon ütős.
2011. április 02. 18:33
Matthew-t valamiért nem csípem. Remélem, jó film lesz, bár kétlem, hogy megnézem, mivel a trailer nem igazán nyűgözött le. Nekem túl komoly film.
2011. október 12. 16:40
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nagyon szeretem Matthew-t és Ryan-t szóval beiktatom ezt a filmet még a napokban
2011. október 12. 20:41
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Na, gyorsan még ma este beiktattam
Zseniális film
És végre látható volt némi színészi játék Matthew McConaughey-től
Többször kellene ezt csinálnia, mert tehetséges. Sokkal jobb lenne ha nem a külsejét használná hanem a tehetségét
Ryan Phillippe-hez nincs sok hozzáfűzni valóm
Imádom a színészi játékát , nameg a külsejét
Jó kis film lett, ajánlom mindenkinek
Zseniális film
Többször kellene ezt csinálnia, mert tehetséges. Sokkal jobb lenne ha nem a külsejét használná hanem a tehetségét
Ryan Phillippe-hez nincs sok hozzáfűzni valóm
Jó kis film lett, ajánlom mindenkinek
2011. október 13. 19:40
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.12. 20:41)
Zseniális film
Szerintem is állati jó volt. Köszi szépen a képeket, már régebben meg akartam nézni, angolul, és, tegnap, hogy feltöltötted ezeket fotókat, eszembe juttattad, és láttam, hogy megjelent szinkronosan is, szóval nagyon köszönöm.
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.12. 20:41)
És végre látható volt némi színészi játék Matthew McConaughey-től
Többször kellene ezt csinálnia, mert tehetséges.
Többször kellene ezt csinálnia, mert tehetséges.
Nekem már bizonyított a We are Marshall, a Time to kill és a Two for money filmekben. Szerintem nagy színész, most sem csalódtam a játékában.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. december 01. 12:50
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Az egyik legjobb film, amit láttam, de mindenképp ez volt Matthew McConaughey legjobb alakítása. Végre nem gagyi, nyálas romantikus filmekben játszik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.