Az énekesnőnek tegnap nem volt túl szerencsés napja: nem elég, hogy megint elkapta az influenzát a védőoltás ellenére, de még a fűtés is elment a házukból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalíának sosincs szerencséje az influenzával
2010. december 14. 20:15
2010. december 14. 20:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jobbulást neki. Egyébként feltűnt, hogy akik beoltatják magukat, azok inkább elkapják az ilyesmit. o.O
2010. december 14. 20:18
Hát, akkor "pont jó időben" időzített az a fránya fűtés. Én is meg vagyok fázva már másfél-2 hete, és át tudom érezni, hogy milyen rossz. Jobbulást kívánok neki.
2010. december 14. 20:22
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Ú,az nem valami jó 
Én eléggé náthás vagyok és egész nap fújdogálnám az orrom.Jobbulást neki
Én eléggé náthás vagyok és egész nap fújdogálnám az orrom.Jobbulást neki
2010. december 14. 20:24
Én is minden évben beoltatom magam, és csak a legelső alkalommal kaptam el, azóta még komolyabb megfázásom sem volt. Azt hallottam, hogy aki rendszeresen oltatja magát, megerősödik az immunrendszere, és ritkábban lesz beteg. Hát nála valahogy mégsem így működik, szerintem a Lyme-kór nagyon legyengítette.
2010. december 14. 20:24
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Jobbulást Neki! Én sosem oltatom be magam, és nagyon ritkán vagyok csak beteg (kopp-kopp-kopp). De a Párom többször is kapott oltást, és mégis beteg lett. Szerintem Sally Sparrownak igaza van!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. december 14. 20:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.14. 20:24)
Én is minden évben beoltatom magam, és csak a legelső alkalommal kaptam el, azóta még komolyabb megfázásom sem volt. Azt hallottam, hogy aki rendszeresen oltatja magát, megerősödik az immunrendszere, és ritkábban lesz beteg. Hát nála valahogy mégsem így működik, szerintem a Lyme-kór nagyon legyengítette.
Szerintem meg pont attól erősödik az immunrendszer, ha maga küzdi le a betegséget a szervezet, mindenféle vakcina és gyógyszer nélkül.
2010. december 14. 20:29
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
szegény.. jobbulást!
2010. december 14. 20:30
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
szegényke
2010. december 14. 20:46
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Jobbulást neki!
2010. december 14. 20:48
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.14. 20:28)
Szerintem meg pont attól erősödik az immunrendszer, ha maga küzdi le a betegséget a szervezet, mindenféle vakcina és gyógyszer nélkül.
...vagy belehal a szövődményekbe.
Hát nem tudom, én inkább biztosra megyek, a megelőzés a lényeg. Persze más egy gyereknél vagy fiatalnál, aki könnyen átvészeli, felnőtteknél már sajnos veszélyes lehet.
2010. december 14. 21:14
Remélem,meggyógyul!
Szegény Thalí nagyon peches volt,és még a fűtés is elment...Na,ezt nem gondoltam volna,hogy ilyesmi helyzetben elmegy a fűtés.És látjátok,itt a példa,hogy ilyen szituációban is lehet pozitív hozzáállása az embernek-itt van példának okárért Thalía
Szegény Thalí nagyon peches volt,és még a fűtés is elment...Na,ezt nem gondoltam volna,hogy ilyesmi helyzetben elmegy a fűtés.És látjátok,itt a példa,hogy ilyen szituációban is lehet pozitív hozzáállása az embernek-itt van példának okárért Thalía
2010. december 14. 21:57
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szegényke!
Jobbulást!
Jobbulást!
2010. december 14. 22:27
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Gyógyuljon meg
2010. december 14. 23:11
Érdekes dolog ez egyébként. Én kisiskolás koromban (1.-3. osztályig) midig megkaptam a védőoltást, utána hetekig olyan beteg voltam, hogy csak na...
Mióta kimaradt az életemből, alig vagyok komolyabban beteg, évente egyszer, ha meg vagyok fázva, de az se tart sokáig.
A cikkhez érdemben is hozzászólva: eléggé furcsállom, hogy Thalía szinte mindent megoszt a nagyvilággal, míg más (amcsi) hírességek meg nyivákolnak, hogy nincs magánéletük...
Jobbulást neki!
Mióta kimaradt az életemből, alig vagyok komolyabban beteg, évente egyszer, ha meg vagyok fázva, de az se tart sokáig.
A cikkhez érdemben is hozzászólva: eléggé furcsállom, hogy Thalía szinte mindent megoszt a nagyvilággal, míg más (amcsi) hírességek meg nyivákolnak, hogy nincs magánéletük...
Jobbulást neki!
prézli
2010. december 15. 07:19
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Jobbulást neki!!
A védőoltásról:Ha valaki nem érzi, hogy beteg akkor érdemes beadatni szerintem.
Gyereknél,krónikus betegeknél,idős embernél kell nagyon átgondolni az időzítést és körülményeket.
Ha nem kapja meg valaki a szurit és elkapja a szezonális influenzát ,akkor abba akár bele is halni->tüdőgyulladás,légzőfelület csökkenés stb.
Ha megkapja a védőoltást ,akkor meg nagyon kicsi az esély hogy megkapja és ha meg is kapja enyhébb a lefolyása a betegségnek.
És az influenza vírus erőssége ,mutálódása kiderülésekor(a vizsgálatok után) meg már lehet hogy késő beadatni,gyengébb lesz a védettség.
A védőoltásról:Ha valaki nem érzi, hogy beteg akkor érdemes beadatni szerintem.
Gyereknél,krónikus betegeknél,idős embernél kell nagyon átgondolni az időzítést és körülményeket.
Ha nem kapja meg valaki a szurit és elkapja a szezonális influenzát ,akkor abba akár bele is halni->tüdőgyulladás,légzőfelület csökkenés stb.
Ha megkapja a védőoltást ,akkor meg nagyon kicsi az esély hogy megkapja és ha meg is kapja enyhébb a lefolyása a betegségnek.
És az influenza vírus erőssége ,mutálódása kiderülésekor(a vizsgálatok után) meg már lehet hogy késő beadatni,gyengébb lesz a védettség.
El Mexicano
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.