Kiderült, ki lesz az X-Faktor sztárfellépője
2010. december 14. 20:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
brigi92fcb: az a gond, h ok utánanézünk és akkor tudjuk, h kik, de attól még marad a tény, hogy 2010-ben egy 80-as évek beli csapat egy X faktorba, ami inkább a fiatalabb korosztálynak szól, elég gáz. -.- mi (ahogy írtad a 10-18 éves korosztály) mostani sztárokat akarunk és nem vagyunk kíváncsiak egy süllyesztőben eltűnt csapatra ^^"
2010. december 14. 20:26
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
alap a fenéket!!!!
2010. december 14. 20:27
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
meg hívhattak volna egy külföldit a döntőre de 8
2010. december 14. 20:37
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Igen, egy mait is hívhattak volna. De talán a Geszti szervezte be őket?
Csak vicc volt.
2010. december 14. 20:37
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Takács Nikolas, ez alap. Ha ez a gyökér Norbika nyer, akkor valakit felgyújtok, mondjuk Ildit, ő választotta be pedig hangja semmi.
2010. december 14. 21:24
|
|
kismokus303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 137683 offline
|
nem hallottam de látszik h. nem 80-as vok xD nekem teljesen 8 de lehetett vna "ismertebb " is
2010. december 14. 22:14
hát már nem azért, de a FINÁLÉba nem kerestek volna egy jobb zenekart, vagy egy énekes(nő)t?
2010. december 15. 05:19
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Candy_attack:
én lesz*rom a mostani szt*rokat, mert a mai zene g*yi mű és nem szól semmiről. Én mint 18 éves fiatal nem nagyon hallgatok mai zenét... Az Első Emelet viszont poén xD Én örülök neki, mert van hozzá fűződő emlékem nem is olyan régről:P Külföldi sztár vendég? Miért nem jön Gaga? Igen attól aztán színvonalasabb lenne a műsor... Lady Gagától meg az ócska zenéjétől... Még az én drága húgocskám is tudja mi fán terem az Első Emelet, pedig nem az szól a szobámból na mint nap. Az, h ti nem tudjátok kik is ők az a ti szegénységi bizonyítványotok ismét. (ismét, mert a Jamiroquai-t amit aztán téll illene ismerni se ismeritek) Gratulálok azoknak a hozzá szóló kicsi gyerekeknek akik annyit bírnak ide írni, h: "háát én nem ismerem... lehetett volna valami híresebb és modernebb." Gyerekek, legyetek nyitottak a régire, mert a régi is lehet új és jó!!!
én lesz*rom a mostani szt*rokat, mert a mai zene g*yi mű és nem szól semmiről. Én mint 18 éves fiatal nem nagyon hallgatok mai zenét... Az Első Emelet viszont poén xD Én örülök neki, mert van hozzá fűződő emlékem nem is olyan régről:P Külföldi sztár vendég? Miért nem jön Gaga? Igen attól aztán színvonalasabb lenne a műsor... Lady Gagától meg az ócska zenéjétől... Még az én drága húgocskám is tudja mi fán terem az Első Emelet, pedig nem az szól a szobámból na mint nap. Az, h ti nem tudjátok kik is ők az a ti szegénységi bizonyítványotok ismét. (ismét, mert a Jamiroquai-t amit aztán téll illene ismerni se ismeritek) Gratulálok azoknak a hozzá szóló kicsi gyerekeknek akik annyit bírnak ide írni, h: "háát én nem ismerem... lehetett volna valami híresebb és modernebb." Gyerekek, legyetek nyitottak a régire, mert a régi is lehet új és jó!!!
2010. december 15. 05:44
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
anyám szereti őket.xd
2010. december 15. 07:36
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Kedveltem az Első Emelet együttest,de én is sztár!! fellépőre gondoltam a döntő említésekor.
Ők is sztárok, mert egy jó (házi)buli nincs meg Benő vagy a Csakazért is szerelem nélkül,de van még más olyan magyar előadó(ők olcsóbbak mint egy külföldi sztár)akinek több toplistás slágere volt.
De remélem hogy élőben nyomják!Legalább.
Ők is sztárok, mert egy jó (házi)buli nincs meg Benő vagy a Csakazért is szerelem nélkül,de van még más olyan magyar előadó(ők olcsóbbak mint egy külföldi sztár)akinek több toplistás slágere volt.
De remélem hogy élőben nyomják!Legalább.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: