Justinon végleg eluralkodott a sztárság?!
2010. december 26. 20:35
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
a számjai jók, a többi meg annyira nem izgat
2010. december 27. 14:43
Hááát, nekem nem szimpi és nem is lessz az soha!!
2010. december 28. 16:44
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
atyaisten. ez a gyerek mit képzel magáról?? Már az is bunkóság, ahogy ül a széken. :@ Alig vároom már, hogy eltűnjön a fenébe!
2010. december 29. 16:46
|
|
Leanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 137624 offline
|
Nem is tudom...
elég fárasztó,hogy "ennyi" botrányba keveredik,mint pl...megmutatta Rihannának a hasát...-.-""
na meg ..mutasson már nekem valaki olyan képet,amelyen részegnek tűnik? mert én még nem láttam olyat...
már nem tudnak mit kitalálni róla...
elég fárasztó,hogy "ennyi" botrányba keveredik,mint pl...megmutatta Rihannának a hasát...-.-""
na meg ..mutasson már nekem valaki olyan képet,amelyen részegnek tűnik? mert én még nem láttam olyat...
már nem tudnak mit kitalálni róla...
2011. január 01. 17:36
Az interjúval kapcsolatban: én is kiborultam volna 
Amúgy meg Justin szerintem tényleg kezd elszállni. :S A viselkedése nem illik egy 16 éves tinisztárhoz. Ez van.
Amúgy meg Justin szerintem tényleg kezd elszállni. :S A viselkedése nem illik egy 16 éves tinisztárhoz. Ez van.
2011. január 01. 17:38
Idézet (bláámi_ @ 2011.01.01. 17:36)
Az interjúval kapcsolatban: én is kiborultam volna
szentem is, és én amúgy sem bírom annyira
2011. január 01. 18:33
|
dorika1002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 125741 offline
|
hm... Justin tényleg megváltoztál! azthiszi h kitépi a haját vagy mi???elég beképzelt és nagyképű lett pedig régen nem volt ilyen! ez nem tetszik :S
2011. január 09. 19:36
Ez a cikk nem tetszik. Bocsi. :S
Justinon végleg eluralkodott a sztárság?! Na nem már! Justin normális, nem szállt a fejébe a sztárság.
Justinon végleg eluralkodott a sztárság?! Na nem már! Justin normális, nem szállt a fejébe a sztárság.
2011. január 10. 21:04
xDDDDén is igy reagáltam volna justin "Jussy "helyébenxDDamit az a csaj müveltxDDmegnéztem az elvileges"részeg"képeket hát sztem rohadtul nem részeg:OOcsak hülyéskedik:D16 éves nem fog komoly fejjel végigvonulni mint Mozart a szinpadonxDDDés sztem aranyos éés vicces ez a videóxDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: