Justinon végleg eluralkodott a sztárság?!
2010. december 15. 15:11
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
deutálooom:@
2010. december 15. 15:26
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
kisköcsög:@
azt hiszi minden róla szól...
azt hiszi minden róla szól...
2010. december 15. 15:41
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
dehogy lett más justin és itt nem is volt berugva meg nem hiszem hogy fogyaszt szeszes italt ha csak nem egy sört ketőt ez nem nagy szám de csak sokat ne igyon
<3<3<3
2010. december 15. 16:55
|
zsülciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 127322 offline
|
ez egy kis kö*ög..nem fog megváltozni ilyen marad...
és ez az ideál..:S
kiáll a színpadra azt nyomjaa h béjbii.béjbii.óóhww...-.- azt ez jön be mindenkinek..-.- hát nem csak ő a szánalmas hnem mindenki akinek az a szar tetszik..:S-.-
és ez az ideál..:S
kiáll a színpadra azt nyomjaa h béjbii.béjbii.óóhww...-.- azt ez jön be mindenkinek..-.- hát nem csak ő a szánalmas hnem mindenki akinek az a szar tetszik..:S-.-
2010. december 15. 17:08
|
vadoctimeaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 109104 offline
|
hát azért ezen én is kiakadtam volna,a csaj nagyon gáz volt!!!
2010. december 15. 18:31
hát ebben Justin jó volt huuhhh......én is ideges lettem volna Justin helyébe a lányt már megöltem volna .......Wááááá
2010. december 15. 18:50
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Nelli304 írta:
nem ez nem véletlen, hanem csalás
igen ez már az xD(azt ha véletlenül félreértetted, akkor azt a justin-bieber.hu-ról másoltam
)
nem ez nem véletlen, hanem csalás
igen ez már az xD(azt ha véletlenül félreértetted, akkor azt a justin-bieber.hu-ról másoltam
2010. december 16. 17:15
|
Loreee15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 140876 offline
|
gyerekek hagyjuk már szánalmas hogy már nem bírnak mit kiírni... és a helyébe régen megszaggattam vna a csajt.. szánalom.. ami pedig az ivást illeti egy képet nem találtam ami mutatta vna h részeg.. egyébként meg melyik 16 éves nem iszik ?? ennyit erről.. meg megmutatta rihannának a hasát.. ééss ??
ÉS ENNYI RAJONGÓVAL MEG ENNYI TEHETSÉGGEL IGAZÁN LEHET magabiztos.. az nem azt jelenti h beképzlet.. bocsi a regélésért de aki értetlen az nem érti meg.. -.-
ÉS ENNYI RAJONGÓVAL MEG ENNYI TEHETSÉGGEL IGAZÁN LEHET magabiztos.. az nem azt jelenti h beképzlet.. bocsi a regélésért de aki értetlen az nem érti meg.. -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: