A Karib-tenger kalózai című filmsorozatok sztárja, Johnny Depp nyíltan kijelentette az egyik interjúban, hogy ő semmitől nem riadna vissza – tehát akár erőszakot is alkalmazna –, ha az egyik lesifotós célba venné a gyerekét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp szembeszáll a paparazzókkal
2010. december 13. 18:23
2010. december 13. 18:27
|
|
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2545 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 offline
|
„Ha észreveszem, hogy egy paparazzo a srácokat fotózza, nem leszek szívbajos, szétverem a fejét”
Teljesen egyetértek, minek kell még a gyerekeket is belerángatni a paparazziknek ?
Teljesen egyetértek, minek kell még a gyerekeket is belerángatni a paparazziknek ?
2010. december 13. 18:45
Igaza van! Én is allergiás lennék a gyerekeimre!!
2010. december 13. 19:30
hát igaza van.. a legtöbb fotós borzasztó szemtelen ..
2010. december 13. 19:46
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
igaza van, teljesen megértem
2010. december 13. 19:56
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
hajrá Johnny..ez am is felháborító! olyan ciki ha valaki lesifotós...gerinctelenség de viszont könnyű pénz szerzési munka..ennél undorítóbb foglalkozás nincs a világon én szívem szerint csak akkor folyamodnék ilyenre ha már nagyon szűkösen lennék pénzügyileg...
2010. december 13. 19:59
Hát én a paparazzikat a szemhéjjukon kereztül akaztanám fel 1 fára ha a gyerekeimet fényképezgetnék:@(am még nincs gyerekemXD)
2010. december 13. 20:03
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
Szerintem is teljesen igaza van!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: