Hát, már nem azért, de szerintem ez túlzás. Ez a pali (és ti is) úgy beszéltek mintha meghalt volna valaki. Vecának már úgyis nyert ügye van, tök mindegy, hogy kiesett.
Amúgy meg... minek felhúzni magatokat egy ilyen hülye műsoron? Anyáztok, olyan emberek miatt akiket nem is ismertek, azt se tudjátok, megérdemlik e ezt, csak párszor láttuk őket énekelni a tévében. Na, szerintem ez a szánalom, ez a valódi szégyen.
„Veca kiesése egy generáció tragédiája”
2010. december 14. 00:46
|
|
pisti25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 57242 offline
|
Zyta96 !Az ilyen idióta tinisenkik miatt nyerhetnek kretének mint ez a három bohóc ilyen versenyeket!A nevedből ítélve kis hülye tinipicsa lehetsz akinek annyi esze van mint egy krumplinak!
2010. december 14. 01:30
|
Anita85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 132100 offline
|
Sztem felesleges vitatkozni, ízlés kérdése, valaki Veca, valaki Norbi valaki Csabi zenéjét szereti. Sztem mindannyian tehetségesek, nem értem miért kell lehurrogni a megmaradt versenyzőket. Ha Veca elég tehetséges és ügyes, akkor hallunk még felőle. Nekem személyisége és hangja is bejött, nekem előadásmódjával volt bajom, hogy csak kiállt és lassú dalokat énekelt. Ettől függetlenül semmi bajom, remélem befut (főleg ilyen apja mellett), de én a Csabinak szurkolok, mert nekem az ő hangja és előadásmódja, személyisége jobban bejön, ennyi...
2010. december 14. 08:04
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
Én is teljesen ki vagyok akadva! Most kicsit utálom az Ildikót
2010. december 14. 08:18
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
és hova rohanjak?!
Levente brrr :S
túlozz itt összevissza
Veca tehetséges, de az után hogy a Csillag Születikbe nem tudott bejutni a legjobbak közé, az is nagy dolog hogy benne volt a legjobb 4ben
Levente brrr :S
túlozz itt összevissza
Veca tehetséges, de az után hogy a Csillag Születikbe nem tudott bejutni a legjobbak közé, az is nagy dolog hogy benne volt a legjobb 4ben
2010. december 14. 09:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Kicsit elmérgesedett itt a hangulat, és ahogy látom, egyesek felhozzák, hogy a blog írója túloz. Valóban túloz, az a dolga, ráadásul valóban vannak jelenleg Magyarországon sokkal nagyobb tragédiák, ám pontosan azért fogalmazott úgy, hogy "egy generáció tragédiája". Méghozzá a fiataloké, akiket még más teher nem igazán súlyt. Ráadásul a művészetek világában valóban tragédiának számít, hogy a tehetség nem kapja meg az őt megillető helyet, mert a pénz, vagy éppen egy idióta hülyesége diktálja a divatot. Kérem szépen valóban tragédia, hogy Magyarországon ma milyen énekesek, színészek kapnak elismeréseket, kiket imád a mai fiatalság, kiket tekint példaképének. Ha ezt nem tekintjük egyértelműen tragédiának, akkor valóban van velünk egy kis baj. Tehát nem azt mondom, hogy nincs nagyobb bajunk, mert van, de ez nem az az oldal, ahol beszélni lehetne róla. Ezen az oldalon az ilyen tragédiákról beszélünk, mert itt van a helye.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 14. 09:46
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 09:41)
Kicsit elmérgesedett itt a hangulat, és ahogy látom, egyesek felhozzák, hogy a blog írója túloz. Valóban túloz, az a dolga, ráadásul valóban vannak jelenleg Magyarországon sokkal nagyobb tragédiák, ám pontosan azért fogalmazott úgy, hogy "egy generáció tragédiája". Méghozzá a fiataloké, akiket még más teher nem igazán súlyt. Ráadásul a művészetek világában valóban tragédiának számít, hogy a tehetség nem kapja meg az őt megillető helyet, mert a pénz, vagy éppen egy idióta hülyesége diktálja a divatot. Kérem szépen valóban tragédia, hogy Magyarországon ma milyen énekesek, színészek kapnak elismeréseket, kiket imád a mai fiatalság, kiket tekint példaképének. Ha ezt nem tekintjük egyértelműen tragédiának, akkor valóban van velünk egy kis baj. Tehát nem azt mondom, hogy nincs nagyobb bajunk, mert van, de ez nem az az oldal, ahol beszélni lehetne róla. Ezen az oldalon az ilyen tragédiákról beszélünk, mert itt van a helye.
Szívemből beszélt kisasszony
2010. december 14. 09:50
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez azért kicsit durva volt.Jól felfújják a dolgot.Veca igaz sose volt a kedvencem,de elismerem h jól tudott énekelni.Attól h kiesett nem jelenti azt h el fog tünni a médiából..
2010. december 14. 13:49
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 09:41)
Azt hiszem, eléggé másképp értelmezünk olyan szavakat, mint tragédia, művészet, vagy akár hitelesség. Ez egy szórakoztató tévéműsor, kezdő popénekesekkel, akik a saját képességeikhez mérten igyekeznek előadni egy-egy ismert nótát. Ennyiről van szó, a művészettől ez nagyon messze van. Ahogy ez a bizonyos Levente is, ha értékekről papol nagy szavakkal, miközben ilyenek miatt pusztít ki fákat. Moldova György valahogy elfelejtett publikálni a témában, de hát ki mit tekint hitelesnek, főleg ezen az oldalon. Ha elfogadjuk, hogy tragédia egy énekeslány kiesése egy műsorból, művészet a karaokeshow, és írónak tekinthető valaki, aki gépelni tud, akkor tényleg felesleges pampognom bármin is. Nekem nem tetszik, hogy súlytalanná válnak bizonyos fogalmak (devalválódnak, ha szabad ilyen csúnya szót használnom ezen az oldalon), csak azért, hogy nagyot mondhassunk, a mögöttes tartalom meg senkit nem érdekel. Ha egy-két fiatal ezen fél percig elgondolkodik, szerintem már többet tettem az értékek megóvásáért, mint a fenti fiatalember a cikkével.
2010. december 14. 13:55
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
En pedig orvendtek h kiesett:)az teny h szep hangja van meg minden ugyes,de nem a kedvencem:)maar a legelejetol fogva ahogy meglattam...mar nem volt a kedvencem
sajnalom de en orvendtek neki h kiesett:wub:
hehe
2010. december 14. 14:09
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Castia @ 2010.12.14. 13:49)
Azt hiszem, eléggé másképp értelmezünk olyan szavakat, mint tragédia, művészet, vagy akár hitelesség. Ez egy szórakoztató tévéműsor, kezdő popénekesekkel, akik a saját képességeikhez mérten igyekeznek előadni egy-egy ismert nótát. Ennyiről van szó, a művészettől ez nagyon messze van. Ahogy ez a bizonyos Levente is, ha értékekről papol nagy szavakkal, miközben ilyenek miatt pusztít ki fákat. Moldova György valahogy elfelejtett publikálni a témában, de hát ki mit tekint hitelesnek, főleg ezen az oldalon. Ha elfogadjuk, hogy tragédia egy énekeslány kiesése egy műsorból, művészet a karaokeshow, és írónak tekinthető valaki, aki gépelni tud, akkor tényleg felesleges pampognom bármin is. Nekem nem tetszik, hogy súlytalanná válnak bizonyos fogalmak (devalválódnak, ha szabad ilyen csúnya szót használnom ezen az oldalon), csak azért, hogy nagyot mondhassunk, a mögöttes tartalom meg senkit nem érdekel. Ha egy-két fiatal ezen fél percig elgondolkodik, szerintem már többet tettem az értékek megóvásáért, mint a fenti fiatalember a cikkével.
A hozzászólásomban, amire reagáltál, nem konkrétan az énekeslány kieséséről beszéltem, hanem úgy általában a mai magyar zene, illetve film iparról. Azt sem mondtam, hogy az illető írónak tekinthető, és azt sem, hogy az X-faktornak bármi köze van a művészetekhez. Bele lehet kötni abba, amit mondtam, de azt hiszem csak kötekedés lenne. Szerintem mindenki érti igazából mire gondoltam. Én sem vagyok már kis kamasz, nem veszek be mindent, mint a kanalast és nem a mostani trendet követve nőttem fel, csak próbáltam úgy fogalmazni, hogy mindenki értse.
2010. december 14. 14:15
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Ez egy kicsit túlzás, de tény, hogy szégyen az országra nézve Veca kiesése miközben Norbi még bent van. Veca egy csodálatos hangú énekesnő, aki tökéletesen át tudja adni az érzéseit és a döntőben lett volna a helye.
2010. december 14. 15:01
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
ez azért már egy "Picit" túlzás, de sztem is hülyeség, hogy Norbi még mindig bent van, és a közönség mindig visszaszavazza. Vagy csak gondoljatok bele;mi lesz, ha Norbi ott fog lenni a döntőben, vagy esetleg meg is nyeri? o.O"
2010. december 14. 15:11
Én is nagyon sajnáltam, hogy kiesett, mivel Veca volt a legnagyobb tehetség az egész műsorban, és még egy ilyen nem nagyon lesz.
2010. december 14. 15:21
Nem értem miért vádolja mindenki Norbit nem ő tehet róla hogy a Veca fanok nem szavaznak ha szavaztak volna még midig bent lenne
2010. december 14. 15:29
Ma, 15:21 zsófi1997 zsófi1997
Nem értem miért vádolja mindenki Norbit nem ő tehet róla hogy a Veca fanok nem szavaznak ha szavaztak volna még midig bent lenne wink.gif
Zsófi teljesen egyetértek..
azért tenni is kellene valamit ha bent akarjátok látni a kedvenceteket..
am is norbi simán bejutott csabával párbajozott ezzel nem azt mondom h hibáztassátok csabit..áhh dehogy hisz kedven
na azt mondom h ezvan..ez ellen már semmit nem lehet tenni
Nem értem miért vádolja mindenki Norbit nem ő tehet róla hogy a Veca fanok nem szavaznak ha szavaztak volna még midig bent lenne wink.gif
Zsófi teljesen egyetértek..
azért tenni is kellene valamit ha bent akarjátok látni a kedvenceteket..
am is norbi simán bejutott csabával párbajozott ezzel nem azt mondom h hibáztassátok csabit..áhh dehogy hisz kedven
na azt mondom h ezvan..ez ellen már semmit nem lehet tenni
2010. december 14. 16:59
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 14:09)
A hozzászólásomban, amire reagáltál, nem konkrétan az énekeslány kieséséről beszéltem, hanem úgy általában a mai magyar zene, illetve film iparról. Azt sem mondtam, hogy az illető írónak tekinthető, és azt sem, hogy az X-faktornak bármi köze van a művészetekhez.
Az egész cikk egy énekes kieséséről íródott, erről szólnak a hozzászólások is, te magad is azt igyekeztél alátámasztani, miért helyes a "generáció tragédiája" kifejezést használni az adott esetben. Külön nem hívtad fel a figyelmet, hogy a következő mondatban már másról írsz, talán én értettelek félre, rendben. Akkor egyetértünk abban, hogy művészetekben tragédia, ha egy tehetség nem kapja meg a kellő elismerést, de mivel az X-faktor nem művészet, így tragédiáról se beszélhetünk. Hacsak nem célunk egy magas kattintásszámot generáló hatásvadász cikk írása, merthogy az én hozzászólásom meg alapvetően erről szólt.
Ha meg mégse értjük egymást, az se tragédia.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.