Starity

„Veca kiesése egy generáció tragédiája”

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 13. 21:43 #101
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Hát, már nem azért, de szerintem ez túlzás. Ez a pali (és ti is) úgy beszéltek mintha meghalt volna valaki. Vecának már úgyis nyert ügye van, tök mindegy, hogy kiesett.
Amúgy meg... minek felhúzni magatokat egy ilyen hülye műsoron? Anyáztok, olyan emberek miatt akiket nem is ismertek, azt se tudjátok, megérdemlik e ezt, csak párszor láttuk őket énekelni a tévében. Na, szerintem ez a szánalom, ez a valódi szégyen.
2010. december 14. 00:46 #102
pisti25
pisti25
új tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 57242
Zyta96 !Az ilyen idióta tinisenkik miatt nyerhetnek kretének mint ez a három bohóc ilyen versenyeket!A nevedből ítélve kis hülye tinipicsa lehetsz akinek annyi esze van mint egy krumplinak!
2010. december 14. 01:30 #103
Anita85
Anita85
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 132100
Sztem felesleges vitatkozni, ízlés kérdése, valaki Veca, valaki Norbi valaki Csabi zenéjét szereti. Sztem mindannyian tehetségesek, nem értem miért kell lehurrogni a megmaradt versenyzőket. Ha Veca elég tehetséges és ügyes, akkor hallunk még felőle. Nekem személyisége és hangja is bejött, nekem előadásmódjával volt bajom, hogy csak kiállt és lassú dalokat énekelt. Ettől függetlenül semmi bajom, remélem befut (főleg ilyen apja mellett), de én a Csabinak szurkolok, mert nekem az ő hangja és előadásmódja, személyisége jobban bejön, ennyi...
2010. december 14. 08:04 #104
Cukormázas_leguán
Cukormázas_leguán
visszatérő vendég

StátuszS.O.S. segítséééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Hozzászólás: 163
Azonosító: 139839
Én is teljesen ki vagyok akadva! Most kicsit utálom az Ildikót sad.gif
2010. december 14. 08:18 #105
Senhora
Senhora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 232
Azonosító: 34504
és hova rohanjak?!
Levente brrr :S
túlozz itt összevissza
Veca tehetséges, de az után hogy a Csillag Születikbe nem tudott bejutni a legjobbak közé, az is nagy dolog hogy benne volt a legjobb 4ben
2010. december 14. 08:36 #106
Tiffy626
Tiffy626
új tag

StátuszTaylor Momsen*-*:DD
Hozzászólás: 37
Azonosító: 140542
Én nem szeretem az ildikót! egyszerűen nem tud mérlegelni! csak a sajátjait ajnározza! Förtelmes!
2010. december 14. 09:19 #107
Emcsike
Emcsike

StátuszA valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó. "Albert Einstein"
Hozzászólás: 843
Csatolások: 1
Azonosító: 40288
Tökéletesen egyetértek Leventével.Ildikó gerinctelen volt és nagyon haragszom rá!Ha Norbi fog nyerni én tüntetek!!Team Nikolas:D
2010. december 14. 09:41 #108
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Kicsit elmérgesedett itt a hangulat, és ahogy látom, egyesek felhozzák, hogy a blog írója túloz. Valóban túloz, az a dolga, ráadásul valóban vannak jelenleg Magyarországon sokkal nagyobb tragédiák, ám pontosan azért fogalmazott úgy, hogy "egy generáció tragédiája". Méghozzá a fiataloké, akiket még más teher nem igazán súlyt. Ráadásul a művészetek világában valóban tragédiának számít, hogy a tehetség nem kapja meg az őt megillető helyet, mert a pénz, vagy éppen egy idióta hülyesége diktálja a divatot. Kérem szépen valóban tragédia, hogy Magyarországon ma milyen énekesek, színészek kapnak elismeréseket, kiket imád a mai fiatalság, kiket tekint példaképének. Ha ezt nem tekintjük egyértelműen tragédiának, akkor valóban van velünk egy kis baj. Tehát nem azt mondom, hogy nincs nagyobb bajunk, mert van, de ez nem az az oldal, ahol beszélni lehetne róla. Ezen az oldalon az ilyen tragédiákról beszélünk, mert itt van a helye.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 14. 09:46 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 09:41)
Kicsit elmérgesedett itt a hangulat, és ahogy látom, egyesek felhozzák, hogy a blog írója túloz. Valóban túloz, az a dolga, ráadásul valóban vannak jelenleg Magyarországon sokkal nagyobb tragédiák, ám pontosan azért fogalmazott úgy, hogy "egy generáció tragédiája". Méghozzá a fiataloké, akiket még más teher nem igazán súlyt. Ráadásul a művészetek világában valóban tragédiának számít, hogy a tehetség nem kapja meg az őt megillető helyet, mert a pénz, vagy éppen egy idióta hülyesége diktálja a divatot. Kérem szépen valóban tragédia, hogy Magyarországon ma milyen énekesek, színészek kapnak elismeréseket, kiket imád a mai fiatalság, kiket tekint példaképének. Ha ezt nem tekintjük egyértelműen tragédiának, akkor valóban van velünk egy kis baj. Tehát nem azt mondom, hogy nincs nagyobb bajunk, mert van, de ez nem az az oldal, ahol beszélni lehetne róla. Ezen az oldalon az ilyen tragédiákról beszélünk, mert itt van a helye.

Szívemből beszélt kisasszony biggrin.gif
2010. december 14. 09:50 #110
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Ez azért kicsit durva volt.Jól felfújják a dolgot.Veca igaz sose volt a kedvencem,de elismerem h jól tudott énekelni.Attól h kiesett nem jelenti azt h el fog tünni a médiából..tongue.gif
2010. december 14. 13:49 #111
Castia
Castia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 241
Csatolások: 108
Azonosító: 12054
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 09:41)

Azt hiszem, eléggé másképp értelmezünk olyan szavakat, mint tragédia, művészet, vagy akár hitelesség. Ez egy szórakoztató tévéműsor, kezdő popénekesekkel, akik a saját képességeikhez mérten igyekeznek előadni egy-egy ismert nótát. Ennyiről van szó, a művészettől ez nagyon messze van. Ahogy ez a bizonyos Levente is, ha értékekről papol nagy szavakkal, miközben ilyenek miatt pusztít ki fákat. Moldova György valahogy elfelejtett publikálni a témában, de hát ki mit tekint hitelesnek, főleg ezen az oldalon. Ha elfogadjuk, hogy tragédia egy énekeslány kiesése egy műsorból, művészet a karaokeshow, és írónak tekinthető valaki, aki gépelni tud, akkor tényleg felesleges pampognom bármin is. Nekem nem tetszik, hogy súlytalanná válnak bizonyos fogalmak (devalválódnak, ha szabad ilyen csúnya szót használnom ezen az oldalon), csak azért, hogy nagyot mondhassunk, a mögöttes tartalom meg senkit nem érdekel. Ha egy-két fiatal ezen fél percig elgondolkodik, szerintem már többet tettem az értékek megóvásáért, mint a fenti fiatalember a cikkével.
2010. december 14. 13:55 #112
ttTenciTtt
ttTenciTtt
új tag

Státusz"Kuldok neked egy cuppanost":))
Hozzászólás: 25
Azonosító: 135180
En pedig orvendtek h kiesett:)az teny h szep hangja van meg minden ugyes,de nem a kedvencem:)maar a legelejetol fogva ahogy meglattam...mar nem volt a kedvencem mellow.gif sajnalom de en orvendtek neki h kiesett:wub: thumbsup.gif biggrin.gif hehe tongue.gif
2010. december 14. 14:09 #113
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Castia @ 2010.12.14. 13:49)
Azt hiszem, eléggé másképp értelmezünk olyan szavakat, mint tragédia, művészet, vagy akár hitelesség. Ez egy szórakoztató tévéműsor, kezdő popénekesekkel, akik a saját képességeikhez mérten igyekeznek előadni egy-egy ismert nótát. Ennyiről van szó, a művészettől ez nagyon messze van. Ahogy ez a bizonyos Levente is, ha értékekről papol nagy szavakkal, miközben ilyenek miatt pusztít ki fákat. Moldova György valahogy elfelejtett publikálni a témában, de hát ki mit tekint hitelesnek, főleg ezen az oldalon. Ha elfogadjuk, hogy tragédia egy énekeslány kiesése egy műsorból, művészet a karaokeshow, és írónak tekinthető valaki, aki gépelni tud, akkor tényleg felesleges pampognom bármin is. Nekem nem tetszik, hogy súlytalanná válnak bizonyos fogalmak (devalválódnak, ha szabad ilyen csúnya szót használnom ezen az oldalon), csak azért, hogy nagyot mondhassunk, a mögöttes tartalom meg senkit nem érdekel. Ha egy-két fiatal ezen fél percig elgondolkodik, szerintem már többet tettem az értékek megóvásáért, mint a fenti fiatalember a cikkével.

A hozzászólásomban, amire reagáltál, nem konkrétan az énekeslány kieséséről beszéltem, hanem úgy általában a mai magyar zene, illetve film iparról. Azt sem mondtam, hogy az illető írónak tekinthető, és azt sem, hogy az X-faktornak bármi köze van a művészetekhez. Bele lehet kötni abba, amit mondtam, de azt hiszem csak kötekedés lenne. Szerintem mindenki érti igazából mire gondoltam. Én sem vagyok már kis kamasz, nem veszek be mindent, mint a kanalast és nem a mostani trendet követve nőttem fel, csak próbáltam úgy fogalmazni, hogy mindenki értse.
2010. december 14. 14:12 #114
Dream7
Dream7

StátuszEmma Watson Addict™ / The Knowledge Is Power!
Hozzászólás: 582
Csatolások: 19
Azonosító: 47837
bolond a mentor! ennyi.
2010. december 14. 14:15 #115
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Ez egy kicsit túlzás, de tény, hogy szégyen az országra nézve Veca kiesése miközben Norbi még bent van. Veca egy csodálatos hangú énekesnő, aki tökéletesen át tudja adni az érzéseit és a döntőben lett volna a helye.
2010. december 14. 15:01 #116
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
ez azért már egy "Picit" túlzás, de sztem is hülyeség, hogy Norbi még mindig bent van, és a közönség mindig visszaszavazza. Vagy csak gondoljatok bele;mi lesz, ha Norbi ott fog lenni a döntőben, vagy esetleg meg is nyeri? o.O"
2010. december 14. 15:11 #117
- törölt felhasználó -    
Én is nagyon sajnáltam, hogy kiesett, mivel Veca volt a legnagyobb tehetség az egész műsorban, és még egy ilyen nem nagyon lesz.
2010. december 14. 15:21 #118
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért vádolja mindenki Norbit nem ő tehet róla hogy a Veca fanok nem szavaznak ha szavaztak volna még midig bent lenne wink.gif
2010. december 14. 15:29 #119
- törölt felhasználó -    
Ma, 15:21 zsófi1997 zsófi1997
Nem értem miért vádolja mindenki Norbit nem ő tehet róla hogy a Veca fanok nem szavaznak ha szavaztak volna még midig bent lenne wink.gif

Zsófi teljesen egyetértek..
azért tenni is kellene valamit ha bent akarjátok látni a kedvenceteket..
am is norbi simán bejutott csabával párbajozott ezzel nem azt mondom h hibáztassátok csabit..áhh dehogy hisz kedven biggrin.gif
na azt mondom h ezvan..ez ellen már semmit nem lehet tenni
2010. december 14. 16:59 #120
Castia
Castia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 241
Csatolások: 108
Azonosító: 12054
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 14:09)
A hozzászólásomban, amire reagáltál, nem konkrétan az énekeslány kieséséről beszéltem, hanem úgy általában a mai magyar zene, illetve film iparról. Azt sem mondtam, hogy az illető írónak tekinthető, és azt sem, hogy az X-faktornak bármi köze van a művészetekhez.

Az egész cikk egy énekes kieséséről íródott, erről szólnak a hozzászólások is, te magad is azt igyekeztél alátámasztani, miért helyes a "generáció tragédiája" kifejezést használni az adott esetben. Külön nem hívtad fel a figyelmet, hogy a következő mondatban már másról írsz, talán én értettelek félre, rendben. Akkor egyetértünk abban, hogy művészetekben tragédia, ha egy tehetség nem kapja meg a kellő elismerést, de mivel az X-faktor nem művészet, így tragédiáról se beszélhetünk. Hacsak nem célunk egy magas kattintásszámot generáló hatásvadász cikk írása, merthogy az én hozzászólásom meg alapvetően erről szólt.
Ha meg mégse értjük egymást, az se tragédia. cool.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok