„Veca kiesése egy generáció tragédiája”
2010. december 13. 17:32
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy kiesett.Nagyon jó tehetsége van az énekléshez, és emellett még szép lány is.Ő biztos nem azzal vált eddig híressé, hogy villantott mindent.Őt a tehetsége is vitte felfelé.Vastag Csabáról meg annyit, hogy jóképű, de ez nem elég.Szerintem egy ilyen versenyen nem éppen ez kell legyen a lényeg.
2010. december 13. 17:37
|
|
pisti25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 57242 offline
|
Gratulálunk!A legjobb háromban egy unalmas nagyképű szlovák egy hörgő hülyegyerek meg egy fahangú átlagos pali van bent!Magyarország én így szeretlek!Szégyen ez az ország!A legjobbak már kiestek!De nem baj mert Veca nagy énekesnő lesz a többi meg úgyis megy a levesbe!
2010. december 13. 17:41
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Ez most komoly, "egy generáció drámája"? Az, hogy kiesett valaki egy tévéműsorból? És akkor minek nevezzük a magánnyugdíjpénztári befizetések elvonását, a munkanélküli diplomások tömegének képzését, vagy a fiatalabbak esetében azt, hogy sokan alig tudnak írni-olvasni, könyvet még véletlenül se vesznek kézbe, vagy ha igen, a szépirodalom megáll nekik a Twilight-nál. EZEK generációs problémák, valódiak. Egy énekes kiesése, még ha történetesen a világ legjobb hangja is lenne, max. egy hétig hírértékű, egy hónap múlva már senki nem fog foglalkozni vele, mert jön a következő műsor, újabb sztárjelöltekkel.
Egyáltalán, ki az a Lakatos Levente, és ki jogosította fel arra, hogy egy generáció nevében nyilatkozzon? (És ha ő van a bal oldali képen, miért használ ennyi sminket?
)
Egyáltalán, ki az a Lakatos Levente, és ki jogosította fel arra, hogy egy generáció nevében nyilatkozzon? (És ha ő van a bal oldali képen, miért használ ennyi sminket?
2010. december 13. 17:42
sajnálom, hogy kiesett, nagyon tehetséges lány! Sok szerencsét neki a jövőben neki mindenhez!
2010. december 13. 17:49
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Teljesen egyetértek Lakatos Leventével...
én Veca - Nikolas döntőre számítottam... de ha már így alakult (amit még mindig képtelen vagyok elfogadni)... akkor már csak Nikolas-ban bízom....
én Veca - Nikolas döntőre számítottam... de ha már így alakult (amit még mindig képtelen vagyok elfogadni)... akkor már csak Nikolas-ban bízom....
2010. december 13. 18:06
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Castia,az író mindíg túloz...
Amúgy nem értem a dolgot, mert tényleg messze a legtehetségesebb,de persze nem csak őt sajnálom,de Katit is pl. Amit viszont felháborítónak tartok az az,hogy Király L. Norbi még versenyben van. És érdekes,hogy mindenki Veca kiesésén szörnyülködik,és mégis Csabára szavaztak a többen elvileg...itt nekem valami nagyon nem stimmel.
Ezek után gratulálok Vecának hogy ezt a pofátlanságot emelt fővel tűrte,és hogy megpróbálkozik az énekesnői karrierrel. Nagyobb esélye van,mint a dobogósok közül akárkinek.
Amúgy nem értem a dolgot, mert tényleg messze a legtehetségesebb,de persze nem csak őt sajnálom,de Katit is pl. Amit viszont felháborítónak tartok az az,hogy Király L. Norbi még versenyben van. És érdekes,hogy mindenki Veca kiesésén szörnyülködik,és mégis Csabára szavaztak a többen elvileg...itt nekem valami nagyon nem stimmel.
Ezek után gratulálok Vecának hogy ezt a pofátlanságot emelt fővel tűrte,és hogy megpróbálkozik az énekesnői karrierrel. Nagyobb esélye van,mint a dobogósok közül akárkinek.
2010. december 13. 18:27
tetszik a hangja, tényleg példakép a lányok szemébe vagyis hát 1 részének, meg a másik kedvencem volt, báár nem egész x-faktor alatt neki drukkoltam hanem azóta mióta a summer sisterssel (vagy hogykell azt írni) párbajozott :-) mert köbö azóta nézem és egyből megszerettem.. de attól még ezt már unom, hogy mindenki így jajjgat meg minden :\\\\ most kiesett az x-factorból... és??? énekesnő lesz belőle látni fogjuk még ;-)
2010. december 13. 18:28
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Idézet (nore<P @ 2010.12.13. 18:06)
Castia,az író mindíg túloz...
Csak nem mindegy, hogy mennyire, mert bizonyos mértéknél már nevetségessé válik, ld. a fenti példát. Paradoxon, hogy visszafogottságról és természetességről áradozik úgy, hogy ő maga nem ismer mértéket a fogalmazásában. Ha egy szöveg vagy cikk ilyen hatásvadász kifejezésekkel van megtűzdelve, az nálam ugyanazon a szinten van, mint a popsimutogatás meg a cicivillantás. Öncélú figyelemfelkeltés, tartalom nélkül.
De hát min csodálkozom, ma már bárki nevezheti magát írónak és adhat ki könyvet, akinek billentyűzete van.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 13. 18:32
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Imádlak Levi, de ugye ezt most nem gondoltad komolyan 
Veca egyáltalán nem olyan jó, mint ahogy írta, én ki nem állhatom (örömtáncot jártam mikor kiesett) olyan orrhangon énekel hogy az már fáj, nagyon irritál az egész nő.
Veca egyáltalán nem olyan jó, mint ahogy írta, én ki nem állhatom (örömtáncot jártam mikor kiesett) olyan orrhangon énekel hogy az már fáj, nagyon irritál az egész nő.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2010. december 13. 18:43
|
|
pisti25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 57242 offline
|
ancsa13 szeretnél te olyan orrhangon énekelni! Valszeg Veca mindenben jobb nálad!Az irigység nagy szó a sok hülye lánynál de ne aggódj mert tuti befut kár örömködni!Nem szabadna telefont adni sok leányzónak akkor talán olyan nyerne akinek van is tehetsége!Imádunk Veca!!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.