„Veca kiesése egy generáció tragédiája”
2010. december 13. 15:06
Nekem az első csillagszületikben nagyon szimpatikus volt, most viszont ellenszenves. Persze szerintem is benn kéne lennie a döntőben, hiszen hangilag nagyon ott van.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy a verseny végén itt is nyilvánosságra hozzák, hogy meylik este mi volt a nézői szavazatok eloszlása. Van egy olyan érzésem, hogy Veca kapta általában a legtöbb szavazatot és valószínűleg a lista tartogat egyéb meglepetéseket.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy a verseny végén itt is nyilvánosságra hozzák, hogy meylik este mi volt a nézői szavazatok eloszlása. Van egy olyan érzésem, hogy Veca kapta általában a legtöbb szavazatot és valószínűleg a lista tartogat egyéb meglepetéseket.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 13. 15:24
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
4őjük közül Vecának volt a legjobb hangja.. és siralmasnak tartom hogy a két legjobb párbajozott. már nem azért hogy bántsam Norbit... de Norbi borzalmas volt a hétvégén!!!! :/
Nicolas hangját meg sokszor erőlködősnek érzem..
de ez csak az én véleményem
Nicolas hangját meg sokszor erőlködősnek érzem..
de ez csak az én véleményem
2010. december 13. 15:43
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
egyetértek vele
ő volt a legjobb az X-faktorba
nélküle egy semmi lett számomra az X-faktor
2010. december 13. 15:44
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Lehet felháborodni, hogy kiesett, de mégis csak a közönség szavazat alapján esett ki.
Lehet most néhány embernek nem tetszik a végeredmény, de valamiért mégsem szavaztak rá annyian, hogy ő jusson tovább.
A többségnek nem ő tetszett. Ennyi.
Lehet most néhány embernek nem tetszik a végeredmény, de valamiért mégsem szavaztak rá annyian, hogy ő jusson tovább.
A többségnek nem ő tetszett. Ennyi.
2010. december 13. 15:44
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
2010. december 13. 15:47
Engem nagyon megrázot dekomolyan.én nem iagzán voltam oda a hangjáért,de nem gondoltam volna hogy pont ő esik ki.mert a személyiségét nagyon szerettem.olyan kedves éés közvetlen csajsz volt.a hangja nem tetszett mint már mondtam,deén nagoyn kedveltem vecát.
2010. december 13. 15:55
Tökre igaza van... nekem Veca nem volt szimpatikus, de tehetségesebb, mint Vastag Csaba.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.