Elképesztő olvasottságot produkált a Barbibébi című könyv szerzőjének, Lakatos Leventének blogja. A fiatal újságíró Janicsák Veca kiesése kapcsán írt megrendítő postot, melyet eddig több mint 65 ezren olvastak.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Veca kiesése egy generáció tragédiája”
2010. december 13. 14:23
|
|
feellikethefireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 137535 offline
|
2010. december 13. 14:29
Szerintem Wolf Kati kiesése inkább tragédia. Veca is jó énekesnő, de Kati jobb és neki minden műfaj jól állt, minden meg volt benne, amit kerestek a műsorban.
2010. december 13. 14:34
Kateblock: egyetértek, Wolf Katiban ugyanígy megvan mindez...
2010. december 13. 14:35
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Én egyetértek vele. Mégpedig azért, mert nekem elég kevés női kedvencem van, azok is inkább az idősebb generációkból. A mai énekesnőket/színésznők többségét nem bírom, nem ütik meg azt a színvonalat, amit én elvárok. De Vecát egy az egyben imádtam. Elvarázsolt és borzasztóan csalódtam, hogy neki kellett távoznia a hétvégén. Viszont egyetértek Kate-tel is, mert Wolf Kati szintén ugyanezt képviselte számomra, mint amit Veca. Már az ő távozása megrengette minden hitemet abban, hogy ez a műsor nem egy megbundázott, előre leszervezett celebgyár!
2010. december 13. 14:38
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
A Veca igazából már a 2007es Csillag Születikben is nagyon jó énekhanggal rendelkezett, mégis hamar kiesett és el is lett feledve. Ebből a lányból hiányzik valami, valami X ahhoz hogy maradandó nyomott hagyjon a nézőkben! Egyszerűen úgy érzem valami nagyon hiányzik belőle...az áttütő egyéniség!
Anélkül véleményem szerint nem lehet érvényesülni egy olyan kis piacon sem mint MO. hiszen tucatjával vannak a jobbnál jobb hangú előadók. Remélem nem jelentkezik a Csillag Születikbe újra, inkább magában kellene keresgélnie még valamit.. vagy egy jó managert..
Anélkül véleményem szerint nem lehet érvényesülni egy olyan kis piacon sem mint MO. hiszen tucatjával vannak a jobbnál jobb hangú előadók. Remélem nem jelentkezik a Csillag Születikbe újra, inkább magában kellene keresgélnie még valamit.. vagy egy jó managert..
Szerintem igaza van! Nagyon szerettem Vecát! Ő volt a kedvencem!
nem tartom igaznak,hogy Veca kiesése egy generáció tragédiája volna ...
2010. december 13. 14:45
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hát igen, az!
mivel egyáltalán nem neki kellett voltna kiesnie.-.-
♥Veca♥
mivel egyáltalán nem neki kellett voltna kiesnie.-.-
♥Veca♥
2010. december 13. 14:55
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
SZERINTEM KIRÁLY L. NORBINAK KELLETT VOLNA KIESNIE MERT NEKI ANNYIRA NINCS JÓ HANGJA. ELEINTE OKÉ VOLT NAGY TEHETSÉG,DE ITT MÁR CSAK JÓK MARADTAK ÉS MELLETTÜK Ő NAGYON GYENGÉNEK SZÁMÍT. EHHEZ KÉPEST VECA EGY NAGYON SZÉP JÓ HANGÚ ÉNEKESNŐ ÉS EGY IGAZI X-FAKTOR TÍPUS.EZ AZ EGÉSZ NAGYON NAGY SZEMÉTSÉG VOLT VELE SZEMBEN. Ő NYERHETETT VOLNA. NORBIT MÁR CSAK A RAJONGÓI ÉS ILDIKÓ JUTTATJA TOVÁBB.STAND UP COMEDYSNEK JÓ LENNE MERT VICCES AZ ELŐADÁS MÓDJA VAGY MIJE DE NINCS JÓ HANGA.
2010. december 13. 14:58
|
|
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline
|
Igaz.Nagyon tehetséges lány a Veca.De e a csávó ki?
:D
2010. december 13. 15:00
Teljesen igaza van, Vecának a döntőben lett volna a helye
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

0 felhasználónak tetszik: