Aniston nem tűri, ha sértegetik Jolie-t
2010. december 12. 19:50
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem tök nagy baromság egy híres embernek nyilvánosan sértegetni egy olyan nagy sztárt mint Angelina még akkor is ha ez a véleménye. Tudhatná, hogy ezzel csak nagy botrányt csinál és úgyis őt fogják beállitani sárdobáló k*rvának.
2010. december 12. 19:55
Ezt nem értem, hogy hogy lehet valakit úgy utálni, hogy nem is ismeri.
2010. december 12. 20:02
háá majd ha ezt a Chelsea "akárkit" felkérik hogy az Ensz jótékonysági nagy követe legyen és annyi díjjal büszkélkedhet mint Angelina Jolie és mondjuk még 30 év múlva is tudni fogják "esetleg" a nevét hogy Chelsea "akárki" ő volt aki lekurvázta Angelina Jolie-t akkor "esetleg" még meg is sértődhet Angelina Jolie ezen a történeten!De addig asszem Jolie nagy ívben tesz rá hogy mit hord össze eza ZS-kategóriás "Nő"!
Felnőtt ember nem viselkedik így sztem...nah mind1 pláne ha még "celeb"is....
Felnőtt ember nem viselkedik így sztem...nah mind1 pláne ha még "celeb"is....
2010. december 12. 20:02
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
ez azért kicsit sok ..
2010. december 12. 20:10
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
A volt kémia tanárom szerint csak az kritizálhatja a másikat, aki jobb az illetőnél.
Angelina Jolie: 1 Oscar díj
Chelsea Handler: 0 Oscar díj
Akkor nincs is miről beszélni, és egyébként ki ez a Chelsea? Sose hallottam még róla...
Angelina Jolie: 1 Oscar díj
Chelsea Handler: 0 Oscar díj
Akkor nincs is miről beszélni, és egyébként ki ez a Chelsea? Sose hallottam még róla...
2010. december 12. 20:13
háá én most megnéztem Chelsea "akárkinek" a "dicsőség" listáját szóval a karrierjét, hááá nem sok mindent tudnék felhozni mellette egyszóval semmit..innentől kezdve tárgytalan a téma...
2010. december 12. 20:31
|
Kataddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 118 Csatolások: 36 Azonosító: 135980 offline
|
Mellesleg sokmindent lehet ellopni de szerelmet nem.Az vagy van vagy nincs!Ha valkit megcsalnak az azért van mert nem képes azt nyujtani amire a párjának szűksége van.Ez esetben ez a család volt.Azért meg nem lehet senkit sem hibáztatni mert gyereket akart....
2010. december 12. 20:32
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ez a dög szeretne azért olyan jó nő lenni, mint Angie. Amúgy meg nem az van, hogy Angie ellopta Brad-et, mert ehhez két ember kellett. Szóval le lehet akadni erről a lassan 6 éves témáról. Plusz mért bántja, szegény Angie főbűnének azt hozta fel, hogy hátrányos helyzetű gyerekeket fogad örökre, hát tényleg nagyon borzasztó. Hát az ilyen ember igazán irigy. Szánalmas -.-"
2010. december 12. 20:33
szép dolog hogy megvédi Jent,de ezzel tényleg sok utálót szerez magának... hozzáteszem,szerintem nincs igaza angie-vel kapcsolatban
2010. december 12. 20:41
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.12.12. 19:41)
A hsz-ekben nem lehet csúnya szó, de a cikkekben igen? 
Ez kivétel, mivel ezt a szót mondták. De különben én is meglepődtem.
2010. december 12. 21:12
hogy jön ez a r*banc ahhoz hogy a világ egyik majdnem legszebb nőjét számonkérje hogy "miért fogad örökbe gyerekeket" .. O.O uristen ezen most nagyon kiakadtam. én IMÁDOM Jennifer Anistont és Angelinát is épp ezért nem is szeretem ha rajtuk vagy épp egymással veszekednek :S
ami pedig Bradet illeti szerintem nem csak Angie-n múlt ez a bizonyos elhagyás
ami pedig Bradet illeti szerintem nem csak Angie-n múlt ez a bizonyos elhagyás
2010. december 12. 21:43
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
I.G.A.Z.A.V.A.N.!.!.! nem tudom miért védik Jolly-t annó mikor elszedte Jen mellől Pittet negatív személyként volt beállítva , ma meg... Nem értem , és nem is kedvelem.. KÍGYÓ...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: