Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 21:35
Wow! Nekem ez kicsit durva. :S
De hogy Mester Tamás ennyire Melinda ellen legyen! Ez már sok.
De hogy Mester Tamás ennyire Melinda ellen legyen! Ez már sok.
2010. december 12. 21:36
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (vivoka12 @ 2010.12.12. 21:25)
Így jártáll !!
KIS KÖCSÖGG!!
KIS KÖCSÖGG!!
Kis k_öcsög maximum te vagy, te szerencsétlen!
SZM egy középkorú hölgy, akár szereted, akár nem. Ha nincs értékelhető véleményed, mert gyér szókincsed nem teszi lehetővé a szabatos fogalmazást akkor inkább fórumozás helyett kezdj el könyveket olvasni hátha ragad rád egy kis nyelvi kultúra.
2010. december 12. 21:36
vivoka12, kérlek tartsd meg magadnak a véleményedet!
2010. december 12. 21:48
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
na jó, azt azért tényleg nem kelett volna vivoka12.:$
nem vagyok egy nagy Melinda fan, de nem bántam volna annyira ha ő nyeri..attól függetlenül,ha most Reni esik ki, attól ugyanúgy híres lesz, és a továbbiakban is ügyködik majd a zeneterén..tehát..szerintem ők már alapból sztárok:D
nem vagyok egy nagy Melinda fan, de nem bántam volna annyira ha ő nyeri..attól függetlenül,ha most Reni esik ki, attól ugyanúgy híres lesz, és a továbbiakban is ügyködik majd a zeneterén..tehát..szerintem ők már alapból sztárok:D
2010. december 12. 21:49
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
csak annyit, h Melinda is fontos személyiség M.O számára, és büszkék lehetünk rá..biztosan sok felkérést kap majd, mert nehéáz lesz elfelejteni:)
2010. december 12. 21:52
Idézet (tironman @ 2010.12.12. 21:36)
Kis k_öcsög maximum te vagy, te szerencsétlen!
SZM egy középkorú hölgy, akár szereted, akár nem. Ha nincs értékelhető véleményed, mert gyér szókincsed nem teszi lehetővé a szabatos fogalmazást akkor inkább fórumozás helyett kezdj el könyveket olvasni hátha ragad rád egy kis nyelvi kultúra.
na ezt jól megmondtad.király vagy
2010. december 13. 07:33
Én úgy útálom azt a hülye Mester Tamást...csak mert nem szereti nem kéne ilyen szemétnek lenni vele.amúgy nem tudom hogy miért szereti annyira REnikét..
2010. december 13. 07:41
|
|
wildgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 310 Csatolások: 0 Azonosító: 131296 offline
|
Csalnak,az nem igaz hogy Attila jutott tovább.Engem jövő héten már nem fog érdekelni.Renátának még a középdöntőben kellett volna kiesnie.Mester Tamás meg forduljon fel.
2010. december 13. 08:53
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Nem bánom h kiesett
sőt...még örülök is
Mester Tamás pedig eléggé kifejezte az örömét....egyetértek vele,bár melindát eléggé megalázhatta ezzel az ugrással...de örülök h kiesett!
épp ideje volt!!!!
Mester Tamás pedig eléggé kifejezte az örömét....egyetértek vele,bár melindát eléggé megalázhatta ezzel az ugrással...de örülök h kiesett!
2010. december 13. 15:12
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
"jó ideig ő vezette a szavazást."
?????
végig ő vezette :/
?????
végig ő vezette :/
2010. december 13. 15:16
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Friderikusz és Mester is görények
iszonyatosan ki voltam bukva azon hogy hogy létezik hogy ennyire ellenszenves szemétládák legyenek..
ja és Friderikusz beszólására csak annyit hogy egy zene világához semennyire se értő senki ne pofázzon. ugyanis nem Melinda állította össze a produkcióján hanem a koreográfus.. és az hogy ilyen nyomi koreográfia lett arról ő nem tehet..
A TV2 SZÁNDÉKOSAN JÁRATTA LE A VÉGÉRE MELINDÁT
iszonyatosan ki voltam bukva azon hogy hogy létezik hogy ennyire ellenszenves szemétládák legyenek..
ja és Friderikusz beszólására csak annyit hogy egy zene világához semennyire se értő senki ne pofázzon. ugyanis nem Melinda állította össze a produkcióján hanem a koreográfus.. és az hogy ilyen nyomi koreográfia lett arról ő nem tehet..
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2010. december 13. 15:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (MenőManóMenü @ 2010.12.13. 15:16)
Friderikusz és Mester is görények
Így van! Semmibe vették szegény nőt!
1 felhasználónak tetszik:
MenőManóMenü
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.