Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 19:11
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (gellcsi @ 2010.12.12. 18:39)
kata159
Igen! Egy énekest becsukott szemmel is élvezetes hallgatni (ha jó hangja van természetesen. hogy kinnek van jó és kinnek van rossz hangja azt mindenki máshogy ítéli meg) Te biztos csak olyan Lady GaGa meg társai énekeseket szeretsz hallgatni, mert kirakják mindenüket, meg 5.000.000 flitterből és kristályból álló ruhákban jelennek meg mindenütt. Legtöbbször az énekeseket rádióban, cd-n vagy valamilyen lejátszón halljuk énekelni, ahol csak a hangjukat halljuk és nem látunk belőlük semmit, mégis meghallgatjuk őket. Szóval a zenéhez semmi köze a megjelenéshez. A megjelenés a meghívott sztároknak kell, mondjuk egy díjátadón vagy film bemutatón ahol nem kell énekelni. A két dolog (éneklés-megjelenés) nem függ egymástól. Te, ha énekelsz otthon akkor kiöltözöl? Vagy, ha a suliban énekóra lesz bepakolsz a táskába egy magassarkú cipőt hozzávaló szoknyával (XD) ? Mester Tamás b*ziságának feltételezését direkt zárójelbe tettem, hogy nem fontos ebben a szövegben, de mivel ez az én kommentem és nem másé így azt írok bele amit akarok. Szoktam nézni külföldi tehetségkutatókat is. Igaz, hogy ott is szigorúak, de csak a első castingok alatt az idióta vállalkozókkal. (már elnézést nekik). De amikor már megvan az a 10-12 versenyző azokat szinte csak dícsérik. (Mondjuk azokat lehet is, az Amerika, ott még a koldusoknak is Tina Turner hangja van.)
Ja. És ez miért lenne "taposómalom"? Ez a zenéről, a szórakozásról szól és nem parlamenti választás! Szerintem itt csak a jó hangot kellene nézni és nem belekötni az hangon kívül minden másba...
Igen! Egy énekest becsukott szemmel is élvezetes hallgatni (ha jó hangja van természetesen. hogy kinnek van jó és kinnek van rossz hangja azt mindenki máshogy ítéli meg) Te biztos csak olyan Lady GaGa meg társai énekeseket szeretsz hallgatni, mert kirakják mindenüket, meg 5.000.000 flitterből és kristályból álló ruhákban jelennek meg mindenütt. Legtöbbször az énekeseket rádióban, cd-n vagy valamilyen lejátszón halljuk énekelni, ahol csak a hangjukat halljuk és nem látunk belőlük semmit, mégis meghallgatjuk őket. Szóval a zenéhez semmi köze a megjelenéshez. A megjelenés a meghívott sztároknak kell, mondjuk egy díjátadón vagy film bemutatón ahol nem kell énekelni. A két dolog (éneklés-megjelenés) nem függ egymástól. Te, ha énekelsz otthon akkor kiöltözöl? Vagy, ha a suliban énekóra lesz bepakolsz a táskába egy magassarkú cipőt hozzávaló szoknyával (XD) ? Mester Tamás b*ziságának feltételezését direkt zárójelbe tettem, hogy nem fontos ebben a szövegben, de mivel ez az én kommentem és nem másé így azt írok bele amit akarok. Szoktam nézni külföldi tehetségkutatókat is. Igaz, hogy ott is szigorúak, de csak a első castingok alatt az idióta vállalkozókkal. (már elnézést nekik). De amikor már megvan az a 10-12 versenyző azokat szinte csak dícsérik. (Mondjuk azokat lehet is, az Amerika, ott még a koldusoknak is Tina Turner hangja van.)
Ja. És ez miért lenne "taposómalom"? Ez a zenéről, a szórakozásról szól és nem parlamenti választás! Szerintem itt csak a jó hangot kellene nézni és nem belekötni az hangon kívül minden másba...
Az az igazi előadó, akinél csukott szemmel tudod átérezni, amiről énekel, és nem kell hozzá show-t csinálni - bár tény és való, hogy egy koncerten sokszor a látványosságra mennek rá, de inkább a hangja legyen óriási valakinek...
2010. december 12. 19:14
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
hááth köszönöm azoknak akik egyetértenek velem. és Kelsey nézd nekem hiába linkelsz be videókat az én véleményem az hogy szíj melinda még mindig jobb mester. az tény hogy mester jó dalokat ír stb. de azért mást ne húzzon le azért mert neki más a kedvence. mindenkinek megvan a saját vélemyénye ez van ha te mestert tehetségesnek tartod én elfogadom ha szereted és a kedvenced. mondjuk én zsűritagokból nem tartok a legjobbnak.
2010. december 12. 19:39
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ideje volt. Nem neki való volt ez a műsor. Viszont a musical dalokat olyan jól énekelte! Én inkább színházban tudnám elképzelni^^
2010. december 12. 19:46
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Szerintem teljesen összeomlott mert kiesett.És számomra sohasem volt helye a Megasztárba,de ezt próbálom szebben kifejezni.Majd meggyógyul a szíve.Csak remélem nem sajnáltatni akarja magát!
2010. december 12. 19:56
Én nagyon sajnálom, mert nagyin tehetséges volt, de a tehetsége önbizalom nélkül sajnos nem ért nagyon sokat.Igazán sajnálom, de nagy dolog bejutni már a döntőbe, nem hogy az első 3-ba
Ne búsulj Melinda ;)Ezzel senkit nem akarok megbántani, de itt a példa: Reni akárhogy is énekelt mostanában kicsit hamisan, van önbizalma, ami továbbvitte.Szerintem Attila és Reni tényleg jobbak Melindánál, de ő is nagyon tehetséges, szerettem őt is. Szerintem Attila a legjobb, neki kéne nyerni, már az elejétől neki szurkolok
2010. december 12. 19:59
Már nem azért, de ez a Friderikusz tud táncolni? Ha? Mert azt megnézném, szóval nem kéne sértegetni a másikat, csak mert nem olyanok az adottságai, hogy táncművész legyen..Főleg, hogy ez egy énekes tehetségkutató...szóval...amúgy meg érthető, hogy összeomlott, mivel elég érzékeny szegény, főleg ilyen "trauma" után.
2010. december 12. 20:09
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.12. 18:25)
A zenét én hallgatni szoktam, nem nézni.
A külcsín az már csak a hab a tortán. De nézd meg azt, akit állandóan felhoztak Melindánál is: Pavarottit. Egy helyben állva énekelt és mégis fogalom a neve.
Pavarotti...Pavarotti
Piaf, majd Susan Boyle, majd Pavarotti...
Hogy kerülhetnek eme nevek Melindáé mellé???
Pavarotti csodálatos! Sőt, csodálatosszor csodálatos! Imádom! Szegény Melinda, anélkül, hogy bántani szeretném (mert nem!), ez azért hatalmas nagy és durva egy túlzás!
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2010. december 12. 20:14
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2010.12.12. 20:09)
Pavarotti...Pavarotti
Pavarotti csodálatos! Sőt, csodálatosszor csodálatos! Imádom! Szegény Melinda, anélkül, hogy bántani szeretném (mert nem!), ez azért hatalmas nagy és durva egy túlzás!
Pont erről beszéltem. Egy helyben állva énekelt, és ilyen hatást váltott ki belőled...
2010. december 12. 20:17
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.12.12. 19:59)
Már nem azért, de ez a Friderikusz tud táncolni? Ha?
Nem. De nem is ő az aki versenyzőként szerepel a műsorban.
Kata159
2010. december 12. 20:18
|
|
Kelsey |
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.12. 20:14)
Pont erről beszéltem. Egy helyben állva énekelt, és ilyen hatást váltott ki belőled...
Igen pont ezért nincsen sehol Melinda ehhez képest...
Kata159
2010. december 12. 20:19
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Ha figyelmesen elolvassátok amit írtam, Pavarottit csak azért hoztam fel példának, mert többen azt írták, hogy egy helyben énekelt. És akkor mivan? Kötelező ugrabugrálni amikor énekel valaki? Nem is lehet sokáig bírni levegővel. Ez csak az SP féle playback sztároknak megy.
2010. december 12. 20:20
Jólvan, sajnálom, hogy ennyire megviselte, de én nem szerettem
2010. december 12. 20:20
|
|
Kelsey |
|
Na jó, sosem fog itt dűlőre jutni senki...mindenki csak lövi vissza az indokait, de senki sem tud meggyőzni senkit, ráadásul vannak itt számomra egyébként szimpi emberek, úgyhogy nem szeretnék itt vitatkozni, inkább megyek.
Kata159
2010. december 12. 20:57
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Nagyon jó hangja van,csak nem elég erős lelkileg egy ilyen versenyhez,és az utóbbi időben egyre csak rosszabb produkciói voltak,már hamarabb ki kellett volna esni,mert voltak nála tehetségesebbek is azok közül akik kiestek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.