Starity

Szíj Melinda kiborult a show után

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 12. 18:07 #121
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 862
Csatolások: 0
Azonosító: 127658
sztem már rég ki kellett volna ejteni amúgy meg a megasztár és az x-faktor is egy hatalmas bunda....
2010. december 12. 18:08 #122
- törölt felhasználó -    
Nagyon szerettem. Abból, hogy mindig ő kapta a legtöbb szavazatot azt hittem, hogy ő fog nyerni. Szerintem "jó", hogy kiesett, mert látszott rajta, hogy nehezen bírja. Végre vissza mehet szeretett családjához. Szerintem egy ideg nem jallunk felőle. Most bepótolja a családja nélküli időket. Később viszont elképtelhető, hogy úgy, mint Susan Boyle több albumot is ki fog adni, amin musical és Barbra Streisand típusú dalok lesznek. Szerintem igen is sértegették és nem kritizálták. Mert azt mondták neki, hogy már rég kikellett volna esnie. És ez személyes jellegű sértés. Akkor lett volna kritika, ha csak az énekhangját szólják le. Mester (Buzi vagyok még a vak is látja) Tamás miért mondott egy magazinnak olyat, hogy ő nem szeretné, ha Melinda nyerne? Tartsa csak meg magának a negatív véleményeit. Melindának az egyetlen esélye, hogy jól érvényesült volna a közeljövőben az az lett volna, ha megynyeri a versenyt. Kökény Attila már a Megasztár elött "sztár" volt, voltak klippjei is meg minden. Tolvai Renáta előtt még rengeteg lehetőség áll, mert csak 19 éves. Melinda pedig olyan egyedi és tökéletes hangú gyengéd nő, aki még, ha meg is érdemelte a harmadik helyet, de a megaláztatást nem! A koreográfus találta ki azt a körbe-körbe futást, nem ő! (Amúgy is szerintem jól csinálta). Ez nem tánc verseny vagy top modell képző volt! Csak a hangot kellett volna értékelni!
1 felhasználónak tetszik: tya04
2010. december 12. 18:09 #123
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Miért kell feltételezni, hogy direkt csinálta a sajnáltatást.Lehet hogy alapjáraton ilyen.A tehetség nem jár együtt a magabiztossággal az egóval.Nem buta nő, de túlvállalta magát.Ha az ember ki akar lépni abból ami nem jó, és van rá lehetőség a változtatásra akkor merészen nekivághat az ismeretlennek.Miért kell elítélni?Nem ő szavazott magára hanem a magyar nézők.Ők hozták el eddig.
Jó énekes,jobb mint néhány aki feltűnt a médiában és van lemeze.Pl.Pákó stb. smileeee.gif
2010. december 12. 18:15 #124
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet (gellcsi @ 2010.12.12. 18:08)
Nagyon szerettem. Abból, hogy mindig ő kapta a legtöbb szavazatot azt hittem, hogy ő fog nyerni. Szerintem "jó", hogy kiesett, mert látszott rajta, hogy nehezen bírja. Végre vissza mehet szeretett családjához. Szerintem egy ideg nem jallunk felőle. Most bepótolja a családja nélküli időket. Később viszont elképtelhető, hogy úgy, mint Susan Boyle több albumot is ki fog adni, amin musical és Barbra Streisand típusú dalok lesznek. Szerintem igen is sértegették és nem kritizálták. Mert azt mondták neki, hogy már rég kikellett volna esnie. És ez személyes jellegű sértés. Akkor lett volna kritika, ha csak az énekhangját szólják le. Mester (Buzi vagyok még a vak is látja) Tamás miért mondott egy magazinnak olyat, hogy ő nem szeretné, ha Melinda nyerne? Tartsa csak meg magának a negatív véleményeit. Melindának az egyetlen esélye, hogy jól érvényesült volna a közeljövőben az az lett volna, ha megynyeri a versenyt. Kökény Attila már a Megasztár elött "sztár" volt, voltak klippjei is meg minden. Tolvai Renáta előtt még rengeteg lehetőség áll, mert csak 19 éves. Melinda pedig olyan egyedi és tökéletes hangú gyengéd nő, aki még, ha meg is érdemelte a harmadik helyet, de a megaláztatást nem! A koreográfus találta ki azt a körbe-körbe futást, nem ő! (Amúgy is szerintem jól csinálta). Ez nem tánc verseny vagy top modell képző volt! Csak a hangot kellett volna értékelni!

Te csak a hangot értékeled egy énekesnél? Nem a külsőről van szó, hanem a fellépésről, megjelenésről. Ez baromi fontos egy előadónál. Lehet akármilyen hangja, ha nincs kiállása, bebukta. Egyébként meg az színvonal, hogy Mester Tamás (esetleges) nemi identitását ide kevered?
A zsűri az zsűri, azt mondanak, amit csak akarnak, mert ők ülnek ott. Javasolnék egy American Idol vagy brit X-Faktor adást megnézni, amiben Simon Cowell igenis őszintén elmondja a véleményét minden versenyzőnek. Annak a közelében még egyik itteni zsűritag sem járt. Ápoljuk a kis lelkét szegénynek persze, de ez nem erről szól. Ez egy taposómalom, a gyengék lemorzsolódnak, az erősek fent maradnak. Ennyi.
2010. december 12. 18:20 #125
sipy97
sipy97

Státuszlove is louder than the pressure to be perfect..
Hozzászólás: 767
Azonosító: 133795
Nem vagyok Melinda ellen, de egyszerűen nem szeretem. Sajnáltatja magát, és nem érdekel, hogy mgától, vagy direktben. És nem hiszem, hogy 40 évesen kell sztárrá válni, már nagyon öreg ehez (bocs fanok, ez a véleményem)
Akikkel egyet értek:MileyCyrus13, Selly 13, Kata159, KataCullen
2010. december 12. 18:21 #126
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
Hozzászólás: 93
Azonosító: 140514
Olvastam valamelyik kommentet,hogy képzeljük magunkat a helyében.Ez elég nehéz.Tényleg nektek sem esne jól ha mindig csak leszólnak.Mester Tamás meg olyan szemét volt vele.Friderikusz az eddig jókat mondot róla most meg nem.Elhiszem,hogy hirtelen elbizonytalanodott és leszegett fejjel állt.
2010. december 12. 18:25 #127
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (Kata159 @ 2010.12.12. 18:15)
Te csak a hangot értékeled egy énekesnél? Nem a külsőről van szó, hanem a fellépésről, megjelenésről. Ez baromi fontos egy előadónál. Lehet akármilyen hangja, ha nincs kiállása, bebukta. Egyébként meg az színvonal, hogy Mester Tamás (esetleges) nemi identitását ide kevered?
A zsűri az zsűri, azt mondanak, amit csak akarnak, mert ők ülnek ott. Javasolnék egy American Idol vagy brit X-Faktor adást megnézni, amiben Simon Cowell igenis őszintén elmondja a véleményét minden versenyzőnek. Annak a közelében még egyik itteni zsűritag sem járt. Ápoljuk a kis lelkét szegénynek persze, de ez nem erről szól. Ez egy taposómalom, a gyengék lemorzsolódnak, az erősek fent maradnak. Ennyi.

A zenét én hallgatni szoktam, nem nézni. 110.gif A külcsín az már csak a hab a tortán. De nézd meg azt, akit állandóan felhoztak Melindánál is: Pavarottit. Egy helyben állva énekelt és mégis fogalom a neve.
2010. december 12. 18:30 #128
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
Én is a zenét hallgatom.Nézzük Lady Gagát ő is van amikor olyan iszonyatosan néz ki vagy Sosan Boyle ő se szép de hallotam a reklámban azt a karácsonyi dalt nagyon jó.
2010. december 12. 18:34 #129
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
ÓÓ az a rossz unalom:(Mester és Friderikusz miatt lehet,hogy Melinda nem is fog énekelni többet.
2010. december 12. 18:39 #130
- törölt felhasználó -    
kata159
Idézet

Igen! Egy énekest becsukott szemmel is élvezetes hallgatni (ha jó hangja van természetesen. hogy kinnek van jó és kinnek van rossz hangja azt mindenki máshogy ítéli meg) Te biztos csak olyan Lady GaGa meg társai énekeseket szeretsz hallgatni, mert kirakják mindenüket, meg 5.000.000 flitterből és kristályból álló ruhákban jelennek meg mindenütt. Legtöbbször az énekeseket rádióban, cd-n vagy valamilyen lejátszón halljuk énekelni, ahol csak a hangjukat halljuk és nem látunk belőlük semmit, mégis meghallgatjuk őket. Szóval a zenéhez semmi köze a megjelenéshez. A megjelenés a meghívott sztároknak kell, mondjuk egy díjátadón vagy film bemutatón ahol nem kell énekelni. A két dolog (éneklés-megjelenés) nem függ egymástól. Te, ha énekelsz otthon akkor kiöltözöl? Vagy, ha a suliban énekóra lesz bepakolsz a táskába egy magassarkú cipőt hozzávaló szoknyával (XD) ? Mester Tamás b*ziságának feltételezését direkt zárójelbe tettem, hogy nem fontos ebben a szövegben, de mivel ez az én kommentem és nem másé így azt írok bele amit akarok. Szoktam nézni külföldi tehetségkutatókat is. Igaz, hogy ott is szigorúak, de csak a első castingok alatt az idióta vállalkozókkal. (már elnézést nekik). De amikor már megvan az a 10-12 versenyző azokat szinte csak dícsérik. (Mondjuk azokat lehet is, az Amerika, ott még a koldusoknak is Tina Turner hangja van.)
Ja. És ez miért lenne "taposómalom"? Ez a zenéről, a szórakozásról szól és nem parlamenti választás! Szerintem itt csak a jó hangot kellene nézni és nem belekötni az hangon kívül minden másba...
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. december 12. 18:44 #131
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
Egyet értek!Én van amikor egy csomó jót hallok magyarok között a rádióban.A mostani ilyen Sp,Barbee,Lola meg ezek.Nem jók van olyan zene ami a 60 évekből van és nagyon jó.
2010. december 12. 18:44 #132
xPrettyMilz
xPrettyMilz
új tag

Státuszwhats up boyz? ;)
Hozzászólás: 80
Csatolások: 2
Azonosító: 137612
Szegény :S:S egész nagy csalás,mert mindig Melinda vezetett,pont akk a Attila? Ahha,perszeee...Tomika keze belelógott
2010. december 12. 18:46 #133
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
Hogy kell ilyen pici betűs szöveget ki másolni??
2010. december 12. 18:47 #134
ramii19
ramii19

Státusz☺☻♥мιℓєу♥☻☺ѕσk ѕztáяt ѕzєяєtєk αнσgу мáѕσk ιѕ :)
Hozzászólás: 759
Azonosító: 128735
hát furának találom hisz mindig is a melinda vezetett...:/
2010. december 12. 18:48 #135
glambert._12
glambert._12
visszatérő vendég

Státusza padlizsánherceg.nő.szerűség.:)
Hozzászólás: 156
Azonosító: 136347
az elején joo hangja volt meg minden,de annyira idegesitő volt már,hogy sopánkodik fojton..-.-
minek jelentkezett??
am tamással teljesen egyet értek.fridinek is igaza volt!!
amugy meg nem azt akarta hogy kiessen??ohmy.gif:O:Oakkor most mit siránkozik??
minek jelentkezik,ha tudja,nem birja a strapát??ezen kivül meg ha ennyi az önbizalma,akkor inkább ne is jelentkezett volna..-.-"
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2010. december 12. 18:53 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet

egyetértek smileeee.gif
2010. december 12. 19:03 #137
The crazy Emily
The crazy Emily
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 138356
Hát én örülök,hogy Melinda kiesett mert és ugy gondolom,hogy egy idö hölgy miért akarja megnyerni ezt a versenye??!!Mert tény az,hogy fejlödöt de ,ha ö is nyerte volna meg akk semi bita volna a MEGYASZTÁRKODÁST!Ez tény és ezért remélem hogy jo fog menni a sora..De akk is Reninek szurkolok Hajr=)
2010. december 12. 19:07 #138
Emma56
Emma56
új tag

StátuszEdzés ♥
Miért szurkol mindenki Reninek??Az Attila személy szerint jobb.
2010. december 12. 19:08 #139
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Egyet értek Emma56.
2010. december 12. 19:09 #140
- törölt felhasználó -    
Melindát már régen ki kellett volna rakni onnan!
Nem színpadra való, ja és szerintem ez a nő nem százas thumbsup.gif tongue.gif beer.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!