Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 17:07
én nagyon sajnáltam Melindát mert az összes zsűritag úgy viccelődött minden egyes lépésén, hogy már én kezdtem szégyellni magam miattuk.
nem szeretem.. tényleg nem.. de ez nem azt jelenti hogy több ezer ember előtt kell őt kínos helyzetbe hozni és kedvük szerint úgy ráncigálni mint valami rongybabát -.-
nem szeretem.. tényleg nem.. de ez nem azt jelenti hogy több ezer ember előtt kell őt kínos helyzetbe hozni és kedvük szerint úgy ráncigálni mint valami rongybabát -.-
2010. december 12. 17:10
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Freeze @ 2010.12.12. 17:00)
Ezzel nem értek egyet. A nézőket muszáj volt befolyásolni, hogy ne szavazzanak már annyit Szíj Melindára, mert egyszerűen ő nem alkalmas arra, hogy sztár legyen. Műsor után abbahagyja az éneklést és nem tudják elvinni semmilyen rendezvényre, nem lehet belőle egy populáris, kedvelt énekesnőt csinálni. Hiába van fantasztikus hangja, ő a sztárságot nem tudta volna kezelni, mert teljesen más életet élt eddig. A kritikákat sem véletlenül kapta, ha egyszer semmi ritmusérzéke nincs a táncparketten, akkor ne akarjon táncolni. Melindának helye volt itt a legjobbak között a hangja miatt, de egyszerűen nem nyerhette volna meg a műsort.
Az elején egy kicsit elgondolkodtam, mert végül is igaz, hogy nekik az a céljuk, hogy egy olyan ember kerüljön ki győztesként, akit el tudnak adni, viszont a táncolós résszel nem értek egyet. Ha jól tudom, nem ők mondják meg, hogy mit akarnak csinálni a színpadon, hanem a koreográfus megmondja, hogy fuss körbe és akkor ő körbefut. Arról már igazán nem ő tehet, hogy nem tud mozogni, de muszáj neki.
1 felhasználónak tetszik:
tironman
2010. december 12. 17:12
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Durva...
2010. december 12. 17:17
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.12. 17:10)
Az elején egy kicsit elgondolkodtam, mert végül is igaz, hogy nekik az a céljuk, hogy egy olyan ember kerüljön ki győztesként, akit el tudnak adni, viszont a táncolós résszel nem értek egyet. Ha jól tudom, nem ők mondják meg, hogy mit akarnak csinálni a színpadon, hanem a koreográfus megmondja, hogy fuss körbe és akkor ő körbefut. Arról már igazán nem ő tehet, hogy nem tud mozogni, de muszáj neki.
Miután aláírta a szerződését, azt teszi a versenyző amit mondanak neki. Ha rózsaszín teletabi jelmezben kell indiánszökdelésben ugrálniuk éneklés közben akkor úgy kell csinálni. Nemhiába sokan viszakoztak a casting után, hogy köszi de inkább nem megyek a showba ilyen szerződés mellett hülyét csinálni magamból.
2010. december 12. 17:39
|
|
barbi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 84191 offline
|
annyira szánalmas... a színpadon mindig lehajtott fejjel állt, és ki akart esni, most meg itt sír. engem nagyon irritált, és örültem, h végre kiesett, bár eddig se szabadott volna eljutnia. és egyetértek Mester Tamással, nem tudom ki szavazhatott rá...
2010. december 12. 17:39
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Melindának fel kellett volna mérnie, hogy mit vállal be. Ez egy ilyen világ. Álszentség, megaláztatás, kritika, sértés, minden benne van a sok pozitívum mellett is persze, hogy megismerik az emberek és jó esetben meg is szeretik. Én egy ilyen verseny előtt biztos hogy leültetném a jelölt versenyzőket egy pszichológussal beszélgetni, mert aztán borul a bili, ha ilyen labilis emberek kerülnek be és ráadásul ilyen sokáig bent is maradnak.
Mester egyszer sem sértegette Melindát egyébként, nem tudom miről hablatyoltok itt. Ez a szomorú, ha kiesik valaki kedvence biztos, hogy más tehet róla.... Melinda megdolgozott azért, hogy ilyen vélemény alakuljon ki róla. Állandóan leszegett fejjel ácsorgott a színpadon, egy nyomorult mosoly nem volt az arcán soha, a dícséreteket sem tudta hova tenni, hiába mondta mindig mindenki, hogy szeretik és örüljön már. Nem, csak azért sem. Jó kis műsorszám volt ez a sajnáltatósdi, végülis elég sokáig eljutott így is....
Mester egyszer sem sértegette Melindát egyébként, nem tudom miről hablatyoltok itt. Ez a szomorú, ha kiesik valaki kedvence biztos, hogy más tehet róla.... Melinda megdolgozott azért, hogy ilyen vélemény alakuljon ki róla. Állandóan leszegett fejjel ácsorgott a színpadon, egy nyomorult mosoly nem volt az arcán soha, a dícséreteket sem tudta hova tenni, hiába mondta mindig mindenki, hogy szeretik és örüljön már. Nem, csak azért sem. Jó kis műsorszám volt ez a sajnáltatósdi, végülis elég sokáig eljutott így is....
2010. december 12. 17:40
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Tehetséges nő, de a Megasztár világa nem neki való. Ideje volt hogy kiessen!
2010. december 12. 17:41
Ez az egész azt jelentette, hogy teljesen kihasználták, szétroncsolták! Ráadásul Melinda nem is abban a korban van mint Reni, mert Reni egy élénk fiatal lány akinben sok a nyüzsgés és brja az iramot. Meg Melindának ott vannak a gyerekei is! Csodálom, hogy még Attila bírja!
2010. december 12. 17:45
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Sztem nincs annyira jó hangja! Én örültem mikor kiesett!
De ez az egész nem neki való! Nagyon esetlen egy nő !
2010. december 12. 17:52
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
Szegény Melinda! Mester Tamás maradjon nyugton mert kiverem az összes fogát, vagyis a műfogát:D Gyűlölöm az olyan embereket akik egyszerűen nem képesek felismerni a tehetséget és ilyen parasztokat istenítenek mint a Kökény
2010. december 12. 18:00
Szegény Melinda! Nem értem miért bántjátok azért elképzelhetnétek magatokat a helyében.
2010. december 12. 18:02
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
mesternek igaza van -bár bocs ez a saját véleményem - gondoljatok bele tényleg való lett volna megasztárnak??? az egy dolog h tehetséges de nem színpadra való
2010. december 12. 18:06
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
szegény olyan kis furi :S
de az a tánc az mekkora volt már xD
de az a tánc az mekkora volt már xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.