Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 15:07
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
"sewenteen sewenteen
Az a helyzet, h Szíj Melinda is ugyan úgy örült volna annak, ha ő jut be a fináléba mint a többi versenyző, csak már annyira éreztették vele, h nem szívesen látják itt, h teljesen elment a kedve....akármit csinálhatott Mester Tamás mindig csak a hibáit emelte ki, nem csoda, h nem érezte jól magát a bőrébe!
teljesen más lett volna, ha adásról adásra dicsérik úgy mint a többieket akinek hasonlókaliberű hibáik voltak.
Ha többet nem áll színpadra akkor az a "remek" zsűri miatt van, aki elvette a kedvét ettől az egésztől "
Csak az a baj h nem Neki énekel hanem a közönségnek és attól még h van egy ember akinek nem tetszik amit csinál, ott a többi 100 akinek igen! Nem egy ember jellemezi a másikat...amúgy meg - tudom h nehéz - már csak azért is meg kellett volna mutatnia h igen is tud énekelni és nem sajnáltatja magát h mindig csak a rosszat mondják róla...ő is sok mindenben hibás.
Az a helyzet, h Szíj Melinda is ugyan úgy örült volna annak, ha ő jut be a fináléba mint a többi versenyző, csak már annyira éreztették vele, h nem szívesen látják itt, h teljesen elment a kedve....akármit csinálhatott Mester Tamás mindig csak a hibáit emelte ki, nem csoda, h nem érezte jól magát a bőrébe!
teljesen más lett volna, ha adásról adásra dicsérik úgy mint a többieket akinek hasonlókaliberű hibáik voltak.
Ha többet nem áll színpadra akkor az a "remek" zsűri miatt van, aki elvette a kedvét ettől az egésztől "
Csak az a baj h nem Neki énekel hanem a közönségnek és attól még h van egy ember akinek nem tetszik amit csinál, ott a többi 100 akinek igen! Nem egy ember jellemezi a másikat...amúgy meg - tudom h nehéz - már csak azért is meg kellett volna mutatnia h igen is tud énekelni és nem sajnáltatja magát h mindig csak a rosszat mondják róla...ő is sok mindenben hibás.
2010. december 12. 15:27
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
mit sir???....nem birtam ezt a not,olyan artatlan es szegyenlosnek atlaszott es amikor szerepelni kellet vette magat...az egesz meg volt jartszva szerintem...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. december 12. 15:52
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.12.12. 14:28)
@Kelsey: teljesen egyetértek veled mindenben!
Örülök nagyon, csomóan nem úgy látják a helyzetet, ahogy én...illetve akkor mi!
nem is értem...komolyan.
2010. december 12. 15:53
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (iamblanka @ 2010.12.12. 15:49)
Ez egy kiégett, hibbant, idegbeteg nő. Szerintem csak a kapuzárási pánik és a hatalomvágy ötvöződik a fejébe...
kiégett?őőő...azért az nem...azt hiszem...
2010. december 12. 15:53
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
a megasztárnak nem az lenne a lényege hogy tánctudást nézze a zsűritag meg a közönség ez a verseny a zenéről és a hangi tehetségekről szól. melinda tehetséges volt. mester tamás nem a zsűribe lenne való neki ellenszenves volt melinda ezért húzta őt mindig le. egyébként mesternek semmi hangja sincs egy kalap fostalicska az egész fickó hanggal külsővel jellemmel meg mindennel. egy csomó korombeli mind azt mondta hogy melindának kéne kiesnie nem érttem hogy miért azért mert idősebb nem pedig az ő körükbe tartozó fiatalok attól hogy melinda volt a legidősseb neki volt az egyik legjobb hangja. sőt ezek a megasztárosok plussz még az x faktor versenyzői sokkal többet érnek mint bármelyik magyar énekes. az ilyen tehetség kutatókból nagyobbak kerülnek kint a mai kis popsztárocskák mint pl. lola barbee sp meg még sorolhatnám. egyébként nagy dolog melinda lett a 3 helyezet ez szerintem szép eredmény bár a szavazazatok alapján döntöttem volna.
2010. december 12. 15:57
|
|
Kelsey |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.12.12. 14:57)
Jajj de utálom ezt a nőt. Játssza az álszent öregasszonyt, akinek nem számít, hogy továbbjut vagy kiejtik. Sőt úgy tesz, mint aki örül a kiesésnek... Aztán a színfalak mögött bőg és ki van borulva a kiesés miatt. Annyira utáltam. Örülök, hogy kiesett. Végre nem kell tovább hallgatni a sajnálkozó-kampányát. Mert ez az volt. Csak azért siránkozott állandóan, hogy megsajnálják az emberek, szavazzanak rá minél többen és ő nyerjen. Szerencsére a zsűrinek volt annyi esze, hogy hazaküldje. Már hetek óta vártam mikor esik végre ki. Mester Tomi is egyre idegesebb volt miatta. Örülök, hogy legalább ő nem állt be a Melinda-táborba a zsűritagok közül. Ő vette észre először mit csinál ez a nő... Szerencsére mostanra a többiek is észhez tértek.
Jó meglátás!
Az a...bocsánatkérés a zsűritől az előző adásban is egy nagy adag önsajnáltatás volt csak...egy kis szituáció ami még nagyobb rokonszenvet szerzett neki...még több rajongót...még több sajnálkozást...és még több szavazatot...
Ügyes, azt azért lássuk be, hogy naaagyon tudja mit csinál!...
öm...a bocsánat, hogy élek nálam nem jön be!
2010. december 12. 15:59
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Kelsey,
azért nem látják sokan így, mert azt látjátok amit mások mondanak/ti akartok! Nehéz elfogadni azt, hogy nem azért ilyen a Melinda, amiért ti gondoljátok. A bocsánatkérés is pont ezért volt, mert a zsűri baszogatta és még Ő érezte szarul magát e-miatt...
azért nem látják sokan így, mert azt látjátok amit mások mondanak/ti akartok! Nehéz elfogadni azt, hogy nem azért ilyen a Melinda, amiért ti gondoljátok. A bocsánatkérés is pont ezért volt, mert a zsűri baszogatta és még Ő érezte szarul magát e-miatt...
2010. december 12. 16:02
Hát én már azt sem tudom,hogy mit gondoljak.Az igaz,hogy elég depis egy nő,de azt nem tudhatjuk,hogy ennek mi az oka.Lehet,hogy egyszerűen ilyen a természete akkor meg nem tehet róla.Szerintem nem sajnáltatja magát.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.