Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 14:34
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.12. 13:49)
Előrebocsátom, nem nézem a Megasztárt, és lehet, hogy egy hisztis, labilis nőszemélyről van szó, de ha Friderikusz tényleg ezt mondta, akkor jó nagy BUNKÓ, hogy őszinte legyek! Hogy lehet így megsérteni egy nőt?
Meg már eleve nem értem, miért kell vén banyának nevezni 41 évesen, akkor Jennifer Lopez is az?
Meg már eleve nem értem, miért kell vén banyának nevezni 41 évesen, akkor Jennifer Lopez is az?
Tegyél egymás mellé egy képet J.Lo-ról és Melindáról és megérted.. Vagy még jobb, ha egy videót nézel meg mindekettőjükről, de leginkább Melindáról, ha nem is nézed a Megét.
2010. december 12. 14:38
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2010.12.12. 14:34)
Tegyél egymás mellé egy képet J.Lo-ról és Melindáról és megérted.. Vagy még jobb, ha egy videót nézel meg mindekettőjükről, de leginkább Melindáról, ha nem is nézed a Megét. 
Attól még, hogy J.Lo-nak van pénze a műtéteire/jó géneket örökölt, nem lesz fiatalabb... Ennek semmi köze ahhoz, hogy óriási erő van a hangjában.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2010. december 12. 14:46
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
már azt hittem hogy ő fog győzni!! nem tom ki szavazot rá a családtagjain kívül!!!!!!!!
2010. december 12. 14:47
Még azt mondta,hogy hát...mikor megkérdezték,h nem e bánta meg h jelentkezett -.- Ezek után most mit várjon az ember?? Komolyan.Azt mondta nem keseredne el,ha kiesne,és amúgy meg annyit nem adott volna a szavazóinak,h
.[ugyértem egy mosoly,nem volt az arcán egész végig.]szal m1.Én örülök,és szerintem Attila nyerii meg <333333
2010. december 12. 14:54
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
ja xD
2010. december 12. 14:56
Olvasom itt,hogy valaki azt írta,hogy szegény
.Nem értem,hogy hogyan lehet sajnálni!
2010. december 12. 14:57
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Jajj de utálom ezt a nőt. Játssza az álszent öregasszonyt, akinek nem számít, hogy továbbjut vagy kiejtik. Sőt úgy tesz, mint aki örül a kiesésnek... Aztán a színfalak mögött bőg és ki van borulva a kiesés miatt. Annyira utáltam. Örülök, hogy kiesett. Végre nem kell tovább hallgatni a sajnálkozó-kampányát. Mert ez az volt. Csak azért siránkozott állandóan, hogy megsajnálják az emberek, szavazzanak rá minél többen és ő nyerjen. Szerencsére a zsűrinek volt annyi esze, hogy hazaküldje. Már hetek óta vártam mikor esik végre ki. Mester Tomi is egyre idegesebb volt miatta. Örülök, hogy legalább ő nem állt be a Melinda-táborba a zsűritagok közül. Ő vette észre először mit csinál ez a nő... Szerencsére mostanra a többiek is észhez tértek.
2010. december 12. 15:04
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Brigitte @ 2010.12.12. 14:56)
Olvasom itt,hogy valaki azt írta,hogy szegény
.Nem értem,hogy hogyan lehet sajnálni!
Úgy, hogy vannak olyanok, akikben még vannak érzések.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.