Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 13. 15:17
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
ez az én véleményem XD
2010. december 13. 16:31
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Lehet, hogy én leszek görény, de én is örülök, hogy végre kiesett. Nem a Megasztárba való volt és kész. Igaz, hogy Susan Boyle is hasonlóan futott be, de ő nem volt magyar és mellesleg ő sem abba műsorba volt való. Boyle, az Boyle, nem kell belőle még egy, nem kell utánozni! Kár mocskolódni, hogy Mester meg Friderikusz a köcsög, mert itt volt már az ideje Melinda kiesésének. Tehetséges volt, de egyszerűen mindent a szájába rágtak, semmit sem tett önállóan, képtelen volt a színpadon ügyeskedni. Szerencsétlenkedett össze-vissza. Lehet, hogy tényleg csak hallgatni kell az ő dallamait, mert úgy valószínűleg szép, de a Megasztár a showról (főleg arról) is szól, nem csak a HANGról.
Melinda sztem eddig is az őt pártoló "unalmas" háziasszonyok (ők azonosultak vele leginkább) által jutott el idáig, sok fiatal tehetség pedig kirepült. Én személy szerint megalázónak tartottam volna, ha egy ilyen műsort, egy ilyen kaliberű nő nyer meg. Nem neki való, itt volt az ideje, kész, ennyi. Ettől még lehet sikeres.
Melinda sztem eddig is az őt pártoló "unalmas" háziasszonyok (ők azonosultak vele leginkább) által jutott el idáig, sok fiatal tehetség pedig kirepült. Én személy szerint megalázónak tartottam volna, ha egy ilyen műsort, egy ilyen kaliberű nő nyer meg. Nem neki való, itt volt az ideje, kész, ennyi. Ettől még lehet sikeres.
2010. december 13. 16:40
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Ilyen ez a popszakma, kedves Melinda... Te nem tudod, h mit vállaltál, úgyhogy éppen itt volt az ideje, h átadd a lehetőséget azoknak, akik valóban nyerni akarnak.
2010. december 13. 16:46
|
Emma56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 140514 offline
|
Ne nevezd kis kö_csögnek mert nem ismered.Mester és Friderikusz egyszerűen nem szeretik Melindát.Presser és Eszenyi meg normális.Ráadásul Pressernek még tehetsége is van.Szíj Melinda a maga mondján jó volt a hangja is,attól,hogy táncolni nem tud még a hangja jó.Ennyi
2010. december 13. 17:01
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nekem nem azzal van a bajom hogy kiesett.. hanem az ahogyan eezt az emberek felfogták. mintha most menekült volna meg a Föld egy katasztrófától...
és az hogy a zsűri (akik valami vigasztaló útravalót kellene nyújtsanak a kiesett embernek) ilyen iszonyat bunkó módon nyilvánítja ki a véleményüket igenis pofátlanság
és az hogy a zsűri (akik valami vigasztaló útravalót kellene nyújtsanak a kiesett embernek) ilyen iszonyat bunkó módon nyilvánítja ki a véleményüket igenis pofátlanság
2010. december 13. 18:49
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Én eddig nem tartottam őt olyan nagyon tehetségesnek mint amilyennek beállították,de pénteken engem is meggyőzött...Mester Tamás viselkedését undorítónak találom,ő egy taknyos senki ehez a nőhöz képest,élettapasztalatban és hangban is(!),és senkit nem érdekel az ő személyes ízlése...abban viszont igaza volt,hogy Melinda akkor sem tudott volna örülni,ha megnyeri a megasztárt. Ja,és végül: érdekesnek tartom,hogy a műsor elején magasan vezetett, és mégis kiesett...
2010. december 13. 18:59
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Nekem aztán mindegy mert én utáltam és szerintem csak megjátszotta magát!Nekem jobban tetszik Reni!Hajrá Tolvai Renáta!
2010. december 13. 19:36
|
|
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline
|
Melinda mindig is idegbeteg volt
2010. december 13. 19:55
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én nem szeretem Szíj Melindát.
2010. december 13. 21:03
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Én nekem azért nem volt szimpatikus,mert egy mosoly nem hagyta el az arcát,mindig olyan magánakvalo volt,köszönetet is ritkán mondott,csak hallgatott,bambán.Lehet hogy jo ember,kedves és aranyos,csak nem sugárzott belőle semmi,olyan üresnek mutatta magát,nem szimpatikus és kész....külön világba él!
2010. december 13. 21:38
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Akárkinek akármi lehet a véleménye erről a nőről, de Mester Tomika viselkedését kritikán alulinak tartom. Az egy dolog, hogy nem neki drukkolt, de úgy gondolom, hogy zsűritagként illene jobban moderálnia magát, nem pedig lejárató kampányt vagy ellenszavazást indítani az ellen aki neki nem szimpatikus...
2010. december 14. 20:29
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
pfuuujjj mester tamás egy undorító alak pffff
2010. december 18. 13:12
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
Melinda-Melinda... Ne sírj b+!! Kiestél, nagy dolog... Inkább örülj, h kiestél! MÉG TE MONDTAD, H ELEGED VAN A VERSENYBŐL!!!! -.-"""" M1, az a lényeg h a Reni nyert. <33
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: