Sokáig úgy tűnt, Szíj Melinda kerül a Megasztár fináléjába.
Összetörve sírt a színfalak mögött Melinda.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szíj Melinda kiborult a show után
2010. december 12. 13:43
2010. december 12. 13:46
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Pff... Az elején még ő akart kilépni. Ki tudja h mit akar ez a nőő???
2010. december 12. 13:47
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Ismét csak sajnáltatja magát, hogy lehet ekkora álszent, persze, hogy nyerni akart, erre most meg itt játssza az eszét, hogy örül neki, amiért levették a válláról ezt a nyomást. Nevetséges.
2010. december 12. 13:49
Előrebocsátom, nem nézem a Megasztárt, és lehet, hogy egy hisztis, labilis nőszemélyről van szó, de ha Friderikusz tényleg ezt mondta, akkor jó nagy BUNKÓ, hogy őszinte legyek! Hogy lehet így megsérteni egy nőt?
Meg már eleve nem értem, miért kell vén banyának nevezni 41 évesen, akkor Jennifer Lopez is az?
Meg már eleve nem értem, miért kell vén banyának nevezni 41 évesen, akkor Jennifer Lopez is az?
2010. december 12. 13:49
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
mi ven? ez bolond...
nem ő akart kiszállni? Mester Tamással meg egyet értek, sőr mát hamarabb ki kellett volna esnie...
nem ő akart kiszállni? Mester Tamással meg egyet értek, sőr mát hamarabb ki kellett volna esnie...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. december 12. 13:52
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem annyira nem volt jó... az is csoda, hogy idáig eljutott.
Kelsey
2010. december 12. 13:53
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
sztem nem kellett volna eljöjjön a megasztàrba , de nem azért mert nincs jo hangja mert szegény nem birja idegileg és szerintem nem sajnàltatni akarja magàt mert vannak ilye emberek akik ilyen érzékeny lelküek ..... és arrol ö meg nem tehetett hogy eddig beszavaztàk öt a nézök.... szerintem sem kellett volna eddig eljönnie mert szeritnem amikor saunders kiesett neki kellett volna és saundersnek kellett volna megnyerni ezt az egészet... na de mindegy ..::szerintem ezért ne meilndàt bàntsuk hogy eddig eljutott mert a közönség meg a nézök szavaznak akkor ezért inkàbb a nézöket bàntsuk ( vagyis azokat se )mert meilnda erröl nem tehet... én se naon szerettem öt de na ...... mindegy...azért sok sikert neki .....
2010. december 12. 13:57
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Szánalmas??
Erről beszéltem nektek tegnap! Ezért akart kiesni, mert mindenki baszogatta ott ahol tudta! A zsűri is egy kibaszott nagy paraszt, már elnézést. Mikor csinált bármi hasonlót amikor más esett ki? SOHA! Ezzel csak magukat minősítik. Persze, hogy kibukott. Egy 41 éves nőről beszélünk, válogassátok már meg a szavaitokat!!
Erről beszéltem nektek tegnap! Ezért akart kiesni, mert mindenki baszogatta ott ahol tudta! A zsűri is egy kibaszott nagy paraszt, már elnézést. Mikor csinált bármi hasonlót amikor más esett ki? SOHA! Ezzel csak magukat minősítik. Persze, hogy kibukott. Egy 41 éves nőről beszélünk, válogassátok már meg a szavaitokat!!
2010. december 12. 13:57
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Az a helyzet, h Szíj Melinda is ugyan úgy örült volna annak, ha ő jut be a fináléba mint a többi versenyző, csak már annyira éreztették vele, h nem szívesen látják itt, h teljesen elment a kedve....akármit csinálhatott Mester Tamás mindig csak a hibáit emelte ki, nem csoda, h nem érezte jól magát a bőrébe!
teljesen más lett volna, ha adásról adásra dicsérik úgy mint a többieket akinek hasonlókaliberű hibáik voltak.
Ha többet nem áll színpadra akkor az a "remek" zsűri miatt van, aki elvette a kedvét ettől az egésztől
teljesen más lett volna, ha adásról adásra dicsérik úgy mint a többieket akinek hasonlókaliberű hibáik voltak.
Ha többet nem áll színpadra akkor az a "remek" zsűri miatt van, aki elvette a kedvét ettől az egésztől
wannascream
2010. december 12. 13:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
És ezek, hogy nem kellett volna eljönnie egy baromság!! Bírta volna, ha nem piszkálják ennyien, senki mással nem csinálják ezt!! kikészítették idegileg ezt a nőt..
2010. december 12. 13:58
|
|
|
sewenteen,
köszönöm, így van! Egyetértek veled!
köszönöm, így van! Egyetértek veled!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.