rem hamar összeházasodnak!
Kellan Lutz szerint Robert Pattinson a nyerő
2010. december 13. 16:01
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Kellan elmehetne szemészetre...
Robertnek jó teste lenne?XD LOL
Robertnek jó teste lenne?XD LOL
2010. december 13. 18:34
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
twilightgirl0910:
Értem én
Mindenkinek más az ízlése, szóval jahh... én nem szeretem az ilyen kinézetű fiúkat mint Taylor, szóval csak azért írtam amit írtam. Nem akarok megbántani senkit veszekedni meg még inkább nem akarok szóval
Én személy szerint jobban bírom Rob kinézetét, de mindemellett Taylort is nagyon szeretem
Értem én
2010. december 13. 19:40
ömm.. nekem nem jönnek be annyira az agyonsportolt pasik, de tény, ami tény, Taylonak százszor jobb a teste, mint Robertnek. Pl. az Eclips-ben már annyira nem "hatkockás", normálisabb, mint a New Moon-ban, szóval egyértelműen neki jobb a teste...
2010. december 13. 20:32
|
|
Vampiregirls01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133346 offline
|
Szerintem Robert♥♥♥
Már csak azért is, mert még mindig pasisabb mint Taylor... Taylor számomra olyan mint egy kisfiú... Jól ellehet vele beszélgetni, de nem éppen egy nagy Ő... Viszont az tény, hogy nagyon jó a felső teste... És érdekes, hogy pont Kellan-t kérdezték, akitől a barátnőm megilyedt mikor meglátta a Twilight-ban xD
Szóval nekem Robert ♥♥♥
Már csak azért is, mert még mindig pasisabb mint Taylor... Taylor számomra olyan mint egy kisfiú... Jól ellehet vele beszélgetni, de nem éppen egy nagy Ő... Viszont az tény, hogy nagyon jó a felső teste... És érdekes, hogy pont Kellan-t kérdezték, akitől a barátnőm megilyedt mikor meglátta a Twilight-ban xD
Szóval nekem Robert ♥♥♥
2010. december 19. 18:07
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Ez hülye -.-" Robert hogy néz már ki istenem? Taylor a nyerő *.* (L) (K) ♥♥
2010. december 20. 09:40
Fujj Rob??!!
Na de mind1 nekem akkor is Taylor a Best ♥♥♥
Na de mind1 nekem akkor is Taylor a Best ♥♥♥
2010. december 20. 16:19
|
|
eracicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 134181 offline
|
Szerintem Taylor Lautnernek sokkal izmosabb a felsőteste, és helyesebb is mint Robert Pattinson, lássuk be Robert nem izmos.De Robert sem csunya de Taylor jobban nézki helyesebb és izmosabb.
2010. december 20. 20:12
Szerintem Taylor sokkal izmosabb és jobban néz ki de Rob sem panaszkodhat!
2010. december 24. 10:03
|
|
Vampiregirls01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133346 offline
|
Kedves Anonimuska14!
Nem vagyok hülye!
Mindenkinek meg van a saját véleménye... Ez az én véleményem! És, ha neked Taylor a nyerő, akkor legyen... Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. És kijelentettem, hogy Taylornak nagyon jó a felsőteste.
Nem vagyok hülye!
Mindenkinek meg van a saját véleménye... Ez az én véleményem! És, ha neked Taylor a nyerő, akkor legyen... Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. És kijelentettem, hogy Taylornak nagyon jó a felsőteste.
2010. december 26. 20:33
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
Nem kéne így kibeszélnie a lapoknak a kollegáit (vagy állítólagos barátait)!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: