Starity

Való Világ 4 (2010-2011)

19 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 30. 16:43 #141
- törölt felhasználó -    
Gigi és Béci a kedvencem thumbsup.gif imádom őket
2010. december 30. 18:25 #142
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
nekem Gigi és Béci a kedvencem. És remélem Gigi összejön Jerzyvel.Jerzy olyan helyes. ő is a kedvencem.
1 felhasználónak tetszik: Zsüdi
2010. december 30. 19:40 #143
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
valakinek nincs ilyen előtte->utána képe a lányokról szépségszalon után? mert egy csomón nem látom a változást (így főleg hajra gondolok, kivéve szandikánál) és tök jó lenne egyszer megnézni. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Beba13, Ditty, xBlondie, Zsüdi
2010. december 30. 19:47 #144
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674

ALEKOSZ thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: xBlondie, Ditty, bellsiam, Babykéém, Zsüdi, Sugarbird
2010. december 30. 20:11 #145
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Idézet (Lindsay019 @ 2010.12.30. 19:40)
valakinek nincs ilyen előtte->utána képe a lányokról szépségszalon után? mert egy csomón nem látom a változást (így főleg hajra gondolok, kivéve szandikánál) és tök jó lenne egyszer megnézni.  laugh.gif

Zsófinak sötétebb lett a haja, és szerintem leszedték a póthaját (vagy vágtak belőle). A többieknek én sem nagyon látom a változást... Ginának, Ildinek meg Évának gondolom melírozták. Képem sajnos nincs. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Ditty, Ninaa.
2010. december 30. 20:12 #146
xBlondie
xBlondie
fashionista
Na, akkor én is írok egy hosszabb véleményt.

A kedvenceim Szandika, Olivér, Anikó és Zsófi. Az első kettő azért, mert csinálják a hangulatot, viccesek, a másik kettő azért, mert nyugodtak, értelmesek és aranyosak.

Leonidasz: Örülök, hogy kiment. Annyira unalmas volt, hogy az elmondhatatlan.

Zsuzsi: Megérdemli, hogy kidobták. Már a beköltözésnél tudták a szereplők, hogy az erőszakért kizárás jár. Idegbeteg: egyik percben röhög, a másikban sír. Ráadásul hogy került ez a Bombanők kategóriába?

Szandika: Egyszerűen imádom, nagyon szeretnivaló csaj! Félreismertem, de örülök, hogy nem olyan, amilyennek gondoltam! Nagyon kedves: emlékszem, amikor Olivérhez bement a barátnője Karácsonykor. Mindenki ott puffogott, hogy „Persze, hozzá bejöhet”, egyedül Szandika volt az, aki vidáman ordítozott nekik, hogy „Sziaa!!! Szia! Jaj de aranyosak vagytok! Puszillak!”. Imádnivaló csaj!

Alekosz: Nekem semmi bajom nincs vele, sőt. A mindíííííg minden körülmények között-videón még most is tudok nevetni, megunhatatlan. Örülök, hogy Olivérrel jóban lettek. Senkinek nem tesz semmi rosszat, nem értem, miért olyan bunkók vele. Annyira sajnáltam, amikor volt az Alekosz—Anikó vita, amikor Anikó szerint Alekosz félrelökte, miközben éppencsak „arrébbhelyezte”. Alekosz észre sem vette, hogy megsértődött rajta Anikó, mert azért nem volt valami nagy dolog. Ezért utálta mindenki Alekoszt. Örülök, hogy bemutatták a videót a villalakóknak.

Olivér: Nekem nagyon szimpatikus. Vezéregyéniség, vicces és szórakoztató. Csinálja a műsort. Ha ő elmenne a showból, mégis mit néznénk? Hogy Kristóf ül és cigizik? Vagy hogy Gigi és Jerzy kis románca merre tart? Olivér nagyon jó fej!

Kristóf, Gina — Adamsék: Egész nap ülnek, néha egymással beszélgetnek, de nagyrészt semmibe nem szólnak bele. Uncsik. Mondjuk most Kristóf nyilvánvalóan ki fog menni, viszont az, hogy Gina erre azt mondja, utánamegy... annyira felidegesített. 18 ezer ember közül miért ezt a két szerencsétlent kellett kiválasztani? Már bocsánat a rajongóktól... (Én a beszavazásnál sem nekik szurkoltam.) Azért el kéne gondolkozni, mire vállalkoznak. Ötven embert tudnának azonnal keríteni, akik szívesen bemennének a helyükre.

Gigi, Béci — testvérek: Aranyosak, aranyosak, csak nem valami hiperaktívak a villában. Nem nagyon tudok róliuk mit mondani. Gigi egyfolytában Jerzy-vel van. Kábé ennyi.

Jerzy: Ő a leghelyesebb a villában, mondjuk nem nagyon csinálja a műsort. Vagy Gigivel lóg, vagy Olivért vígasztalja, ezen kívül még nem sokat láttam.

Gombi: Sajnos róla is semleges a véleményem. Az elején nem volt szimpatikus, de az Olivér—Gombi vitában igaza volt. Ő meg sem szólalt a hóbanfürdetés-témában, Laci kavarja a szart.

Anikó: Annyira szép lány! Ráadásul értelmes, és szurkolok neki, hogy összejöjjön Bécivel. Megérdemelné.

Laci: Eddig szimpatikus volt, de miután bekavart Olivérnek – ráadásul utána még csak fel sem merte vállalni a véleményét –, nálam elásta magát. Annyira próbál főnökösködni a villalakók felett, meg parancsolgatni...

Ildi: A bemutatkozóvideóját végigröhögtem, nagyon szimpatikusnak tűnt. A beszavazóshow-n már furcsa volt kicsit, hogy annyira könyörgött a szavazatokért. Aztán végülis gondoltam, jófej lehet, a videója ugyanis nagyon vicces volt. Erre bekerült, és kiderült, hogy fele annyi humorérzéke sincs, mint a videóban. Semmibe sem szól bele, néha valakihez odamegy nyalni, de kábé ennyi... Bár ki tudja? Lehet, hogy egy tök normális csaj, csakhát ő ért be legutoljára a villába, lehetséges, hogy ezért olyan visszahúzódó.

Éva: Bár kicsit okoskodó, mégis szimpatikus. Rajta és Szandin kívül egyik lánnyal sem történik semmi.

A párbajból biztos, hogy Olivér fog visszajönni, őt is várom.
4 felhasználónak tetszik: Ditty, Zsüdi, nagyzsani99, Bogi13
2010. december 30. 20:15 #147
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Idézet (xBlondie @ 2010.12.30. 20:12)
A kedvenceim Szandika, Olivér, Anikó és Zsófi. Az első kettő azért, mert csinálják a hangulatot, viccesek, a másik kettő azért, mert nyugodtak, értelmesek és aranyosak.
Zsuzsi: Megérdemli, hogy kidobták. Már a beköltözésnél tudták a szereplők, hogy az erőszakért kizárás jár. Idegbeteg: egyik percben röhög, a másikban sír. Ráadásul hogy került ez a Bombanők kategóriába?
Szandika: Egyszerűen imádom, nagyon szeretnivaló csaj! Félreismertem, de örülök, hogy nem olyan, amilyennek gondoltam! Nagyon kedves: emlékszem, amikor Olivérhez bement a barátnője Karácsonykor. Mindenki ott puffogott, hogy „Persze, hozzá bejöhet”, egyedül Szandika volt az, aki vidáman ordítozott nekik, hogy „Sziaa!!! Szia! Jaj de aranyosak vagytok! Puszillak!”. Imádnivaló csaj!
Alekosz: Nekem semmi bajom nincs vele, sőt. A mindíííííg minden körülmények között-videón még most is tudok nevetni, megunhatatlan. Örülök, hogy Olivérrel jóban lettek. Senkinek nem tesz semmi rosszat, nem értem, miért olyan bunkók vele. Annyira sajnáltam, amikor volt az Alekosz—Anikó vita, amikor Anikó szerint Alekosz félrelökte, miközben éppencsak „arrébbhelyezte”. Alekosz észre sem vette, hogy megsértődött rajta Anikó, mert azért nem volt valami nagy dolog. Ezért utálta mindenki Alekoszt. Örülök, hogy bemutatták a videót a villalakóknak.
Olivér: Nekem nagyon szimpatikus. Vezéregyéniség, vicces és szórakoztató. Csinálja a műsort. Ha ő elmenne a showból, mégis mit néznénk? Hogy Kristóf ül és cigizik? Vagy hogy Gigi és Jerzy kis románca merre tart? Olivér nagyon jó fej!
Kristóf, Gina — Adamsék: Egész nap ülnek, néha egymással beszélgetnek, de nagyrészt semmibe nem szólnak bele. Uncsik. Mondjuk most Kristóf nyilvánvalóan ki fog menni, viszont az, hogy Gina erre azt mondja, utánamegy... annyira felidegesített. 18 ezer ember közül miért ezt a két szerencsétlent kellett kiválasztani? Már bocsánat a rajongóktól... (Én a beszavazásnál sem nekik szurkoltam.) Azért el kéne gondolkozni, mire vállalkoznak. Ötven embert tudnának azonnal keríteni, akik szívesen bemennének a helyükre.
Gigi, Béci — testvérek: Aranyosak, aranyosak, csak nem valami hiperaktívak a villában. Nem nagyon tudok róliuk mit mondani. Gigi egyfolytában Jerzy-vel van. Kábé ennyi.
Jerzy: Ő a leghelyesebb a villában, mondjuk nem nagyon csinálja a műsort. Vagy Gigivel lóg, vagy Olivért vígasztalja, ezen kívül még nem sokat láttam.
Gombi: Sajnos róla is semleges a véleményem. Az elején nem volt szimpatikus, de az Olivér—Gombi vitában igaza volt. Ő meg sem szólalt a hóbanfürdetés-témában, Laci kavarja a szart.
Anikó: Annyira szép lány! Ráadásul értelmes, és szurkolok neki, hogy összejöjjön Bécivel. Megérdemelné.
Laci: Eddig szimpatikus volt, de miután bekavart Olivérnek – ráadásul utána még csak fel sem merte vállalni a véleményét –, nálam elásta magát. Annyira próbál főnökösködni a villalakók felett, meg parancsolgatni...
Ildi: A bemutatkozóvideóját végigröhögtem, nagyon szimpatikusnak tűnt. A beszavazóshow-n már furcsa volt kicsit, hogy annyira könyörgött a szavazatokért. Aztán végülis gondoltam, jófej lehet, a videója ugyanis nagyon vicces volt. Erre bekerült, és kiderült, hogy fele annyi humorérzéke sincs, mint a videóban. Semmibe sem szól bele, néha valakihez odamegy nyalni, de kábé ennyi... Bár ki tudja? Lehet, hogy egy tök normális csaj, csakhát ő ért be legutoljára a villába, lehetséges, hogy ezért olyan visszahúzódó.
Éva: Bár kicsit okoskodó, mégis szimpatikus. Rajta és Szandin kívül egyik lánnyal sem történik semmi.

1000% hogy az Olivér fog vissza jönni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: xBlondie
2010. december 30. 20:17 #148
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Státuszyou have no power here
Hozzászólás: 684
Csatolások: 7
Azonosító: 134619
Idézet (Encsy19 @ 2010.12.22. 18:29)
Én csak azért nézem, mert sokszor hasonlít a vígjátékokra. Alekosz a legnagyobb forma. _nevet.gif 
Olivér, Béci és Gigi a legjobb arcok. thumbsup.gif

Ez igaz!! biggrin.gif cool.gif
2010. december 30. 20:18 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (regi9 @ 2010.12.22. 18:31)
Őket is nagyon bírom xD
Milyen veszekedés volt a Zsuzsival xP Ha Alekosz nem lenne uncsi lenne a műsor

Ha Alkeszkosz nem lenne, akkor nem lene hányingerem a műsort nézve. reklamalo.gif
2010. december 30. 20:19 #150
- törölt felhasználó -    
Amúgy nekem SZANDIKA a kedvencem, amég Zsuzsi ki nem ment, 2-en voltak a kedvenceim... de azért a Béci is jóféle blush.gif
2010. december 30. 20:28 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (xBlondie @ 2010.12.30. 20:12)

Uramisten,teljesen egyetértünk w00t.gif w00t.gif
Egyeseket,mint például Zsuzsit azért dobták a kategóriájukba,mert máshol már nem volt nekik hely,vagy legalábbis olyan h*lyék voltak a versenyzők,hogy máshova nem tudták őket berakni cool.gif
2010. december 31. 12:20 #152
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
Hát akkor én is megírom a véleményemet.

A kedvenceim Szandika és Olivér. Hogy miért, azt majd külön leírom.

Leonidasz: Kifejezetten örülök neki, hogy kiment. Borzasztó unalmas volt, csak ült, és nem csinált semmit. De azért a végén nagyon fel volt háborodva Évára, a végén már csinálta a botrányt... de nem jött össze, így is kinn maradt, ami várható volt. Az ilyen szürke kis egér minek megy be?

Zsuzsi: Soha nem volt szimpatikus. BOMBANŐ?! Ugyanmár... teljes mértékben megérdemli, hogy kidobták. Egy ilyen idegbeteg r*ibanc (már elnézést) nem való a villába. wink.gif

Szandika: Na őt nagyon szeretem, és kellemesen csalódtam benne, nem is kicsit. Azt hittem egy buta, kényes csaj, pedig nem az. A plasztikai műtétek előtt kifejezetten szép volt, nem is értem, miért volt rájuk szükség... ettől eltekintve értelmes, őszinte, aranyos lánynak tartom, akinek nagyon is jó rálátása van a dolgokra. Bár azt nem értem, hogy lehetett jóban Zsuzsival. mellow.gif Amikor Olivérhez bement a barátnője tényleg nagyon kedves volt, míg a többiek olyan ellenszenvesen viselkedtek, hogy az hihetetlen... 110.gif

Alekosz: Egy jófej, okos ember. Néha kicsit sok amit a lányokkal művel (mármint a nyomulás), de alapból nincs bajom vele. Legalább mindig történik vele valami, nem csak úgy van, mint egyesek... MINDÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. nevet2.gif nevet2.gif Az Anikós sztori meg, hogy állítólag meglökte... az nagyon szánalmas volt. Persze Anikó részéről. Én észre se vettem volna szerintem... csak megérintette a hátát, könyörgöm. Anikó meg előadta magát, és mindenki megutálta szegény Alekoszt. reklamalo.gif Örülök, hogy kiderült az igazság.

Olivér: Imádom. biggrin.gif Nagyon szimpatikus, humoros ember, igazi vezéregyéniség. Nem értem, miért őt kell hibáztatni a Zsuzsi ügy miatt. Ha hibás is volt, akkor maximum olyan 20%-ban. Elmebeteg Zsuzsi meg 80-ban. Nagyon remélem, hogy ő jön vissza a párbajból: ha nem, akkor nincs értelme tovább a műsornak. Nélküle, a "botrányai", a humora nélkül az egész nem lenne szórakoztató. Az egész unalmas lenne nélküle. Az meg szerintem elképesztően aranyos, hogy ennyire hiányzik neki a barátnője.

Kristóf & Gina: Kristóf számomra semleges. Úgy van, ahogy Olivér mondta: ha egyedül megy be a villába, még szimpatikus is lehetett volna. Ugyanis Ginából nagyon elegem van. Mióta be ment mást se csinál (azon kívül, hogy ül) csak bőg, hogy haza akar menni. Mert ő beteg. Neki nyugalom kell, stb. Ő imádja a férjét, a kutyáját, meg a szüleit, neki csak ők kellenek. Nem bírja tovább a villa beli életet. Oké. AKKOR MINEK JELENTKEZIK AZ ILYEN?!! AKKOR MIÉRT NEM HAGYTÁK, HOGY NONO ÉS STONE VAGY BÁRKI MÁS MENJEN BE?!!! Gratulálok neki... Kristóf meg azt csinálja, amit Gina, ha Gina Olivérra teszi a jelét, akkor ő is... Az meg egész egyszerűen nevetséges, hogy Gina hisztizik, hogy ha Kristóf kinn marad, ő is kimegy valahogy. 110.gif Pedig elég valószínű, hogy Kristóf megy haza, oda, ahová való..

Gigi: Aranyos, kedves lány, bár tény, hogy a válogatón jóval aktívabbnak tűnt. Persze most Jerzyvel van elfoglalva... acute.gif (Amit nem is csodálok. cool.gif )

Béci: Hát róla nem tudok mit mondani igazából. Aranyos srác, egész helyes is, de egyre inkább csak "úgy ott van". És nem történik semmi körülötte...

Jerzy: Na ő a legjobb pasi a villában, ehhez kétség sem fér. Aranyos a románcuk Gigivel, meg az is aranyos volt, ahogy Olviért vigasztalta. Ő is egy kicsit eltűnt most... Gigivel együtt... biggrin.gif

Gombi: Buzi. Nem érdekel ki mit mond, akkor is az. A szívecske rajzolgatása már idegesítő. A balhé közte meg Olivér között... arról inkább nem is szólnék semmit... megfürdették a hóban. TRAGÉDIA. Unszimpatikus srác.

Anikó: Gyönyörű lány, és az elején nagyon szimpatikus volt. Viszont az a sztori, hogy Alekosz "fellökte" kiábrándító volt számomra. Nem tudom azt miért kellett. Ennek ellenére elvagyok vele, már nem tartozik a kedvenceim közé, de nem is utálom.

Laci: Szimpatikus VOLT. Mindenkit irányítani akar, és vannak rigolyái, de elvoltam velük. Most viszont bekavart Olivérnek, és ez egy nagyon... váratlan és ellenszenves húzás volt tőle.

Ildi: Nagyon nehéz dolga van, tekintve, hogy egy ennyire összeszokott csapathoz kellett csatlakoznia, nagyon sajnálom szegényt. Próbál nyitni a lakók felé, de egyenlőre eltűnt a tömegben... hát nem is tudom, lesz -e változás ebben. Be tud -e még valaha illeszkedni. Mindenesetre a kisfilmjében nagyon szimpatikus volt.

Éva: Őszintén szóval szerintem nem normális a csaj, mégis szimpatikus. Legalább történik vele valami, bár néha túlzásba viszi a bunkózást. Nálam ő is olyan, hogy nem vagyok érte oda különösebben, de nem is utálom.

Zsófi: Nem szimpatikus nekem, szürke kis egér, aranyos, de elég bugyuta. Ő is csak úgy van, ráadásul a sikításaitól frászt kapok. (Lásd mikor megkapták a kiskutyákat.)
2 felhasználónak tetszik: xBlondie, Zsüdi
2010. december 31. 12:50 #153
- törölt felhasználó -    
Én szinte mindig nézem biggrin.gif Az én kedvencem Zsófi, neki szurkolok biggrin.gif

Aki nem szimpatikus..hmmm..Olivér...mindig viszályt szít, UTÁLOM :S

Még akiket kiemelnék, szimpátiában:

Szandika, Gigi, Zsófi, Éva(bár kicsit elviselhetetlen, mégis szimpi), és Attila

Ők sztem a legnormálisabbak biggrin.gif De a kedvencem (mint említettem) Zsófi biggrin.gif

Szerk.: + név
2010. december 31. 13:48 #154
xBlondie
xBlondie
fashionista
Idézet (Ditty @ 2010.12.30. 20:28)
Uramisten,teljesen egyetértünk  w00t.gif  w00t.gif
Egyeseket,mint például Zsuzsit azért dobták a kategóriájukba,mert máshol már nem volt nekik hely,vagy legalábbis olyan h*lyék voltak a versenyzők,hogy máshova nem tudták őket berakni  cool.gif

Végre valaki akivel teljesen egyetértünk w00t.gif blush.gif beer.gif
Zsuzsit én nem is tudom, melyik kateg.-be raktam volna... Egyikbe sem illik be. Talán a Kényes öntelt p*csákba lehetne berakni. dry.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sugarbird
2010. december 31. 13:59 #155
xBlondie
xBlondie
fashionista
Idézet (bellsiam @ 2010.12.31. 12:20)
Olivér: Imádom. biggrin.gif Nagyon szimpatikus, humoros ember, igazi vezéregyéniség. [...] Nagyon remélem, hogy ő jön vissza a párbajból: ha nem, akkor nincs értelme tovább a műsornak. Nélküle, a "botrányai", a humora nélkül az egész nem lenne szórakoztató. Az egész unalmas lenne nélküle. [...]

Teljesen egyetértek. Ő eddig a részek többségében főszerepet játszott, nélküle ugyan mit néznénk? Ő csinálja a műsort. Igaz, hogy néha a viccei kicsit súrolják a határt, de azért nem annyira, hogy megsértődjenek rajta. Biztos, hogy Olivér jön vissza a párbajból... Már nem azért, de Kristóf egy nagy 0. Eddig nem láttam, hogy bármit is csinált volna. Gina dettó.

Kristóf & Gina: [...] Ugyanis Ginából nagyon elegem van. Mióta be ment mást se csinál (azon kívül, hogy ül) csak bőg, hogy haza akar menni. Mert ő beteg. Neki nyugalom kell, stb. Ő imádja a férjét, a kutyáját, meg a szüleit, neki csak ők kellenek. Nem bírja tovább a villa beli életet. Oké. AKKOR MINEK JELENTKEZIK AZ ILYEN?!! AKKOR MIÉRT NEM HAGYTÁK, HOGY NONO ÉS STONE VAGY BÁRKI MÁS MENJEN BE?!!! Gratulálok neki... Kristóf meg azt csinálja, amit Gina, ha Gina Olivérra teszi a jelét, akkor ő is... Az meg egész egyszerűen nevetséges, hogy Gina hisztizik, hogy ha Kristóf kinn marad, ő is kimegy valahogy. 110.gif Pedig elég valószínű, hogy Kristóf megy haza, oda, ahová való..

Gina egy hisztis, öntelt csaj. Ahhoz képest, hogy neki van az egyik legkönnyebb helyzete a villában – mivelhogy a drága férjecskéjével, nem egyedül ment be –, ő a leghisztisebb. Mielőtt jelentkezett, nem gondolta végig, mennyi idő az az 5-6 hónap?! Nem gondolt arra, hogy lehet, hogy Kristóf a második héten kiesik, ő meg bent marad az utolsó körig? Nagyon szánalmas és nevetséges. Ráadásul az is annyira idegesít, hogy a házaspár mindig ugyanarra teszi a jelét, mindig mindenben egyetértenek. Nincs saját véleményük véletlenül? Vagy össze vannak nőve?

Anikó: Gyönyörű lány, és az elején nagyon szimpatikus volt. Viszont az a sztori, hogy Alekosz "fellökte" kiábrándító volt számomra. Nem tudom azt miért kellett. Ennek ellenére elvagyok vele, már nem tartozik a kedvenceim közé, de nem is utálom.

Nekem is az Alekoszos vitáig volt nagyon-nagyon szimpatikus. Azért nem hibáztatom benne, mert világosan látszik, hogy nem azért csinálta, mert olyan hű de nagyot lökött rajta Alek. Szerintem zavarta, hogy ő még nem volt főszerepben, és ezzel akarta elérni. Mindenestre örülök, hogy megmutatták a videót a villalakóknak. Ettől függetlenül szeretem Anikót – nem csak ő az, aki ilyenre képes lenne a figyelemért.
2010. december 31. 14:39 #156
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
Idézet (Encsy19 @ 2010.12.22. 18:29)
Én csak azért nézem, mert sokszor hasonlít a vígjátékokra. Alekosz a legnagyobb forma. _nevet.gif 
Olivér, Béci és Gigi a legjobb arcok. thumbsup.gif

Szerintem is biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Csak még Zsófi olyan cukiii és Szandika pedig nagyarc biggrin.gif
2010. december 31. 14:41 #157
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
Idézet (xBlondie @ 2010.12.31. 13:59)
Teljesen egyetértek. Ő eddig a részek többségében főszerepet játszott, nélküle ugyan mit néznénk? Ő csinálja a műsort. Igaz, hogy néha a viccei kicsit súrolják a határt, de azért nem annyira, hogy megsértődjenek rajta. Biztos, hogy Olivér jön vissza a párbajból... Már nem azért, de Kristóf egy nagy 0. Eddig nem láttam, hogy bármit is csinált volna. Gina dettó.
Gina egy hisztis, öntelt csaj. Ahhoz képest, hogy neki van az egyik legkönnyebb helyzete a villában – mivelhogy a drága férjecskéjével, nem egyedül ment be –, ő a leghisztisebb. Mielőtt jelentkezett, nem gondolta végig, mennyi idő az az 5-6 hónap?! Nem gondolt arra, hogy lehet, hogy Kristóf a második héten kiesik, ő meg bent marad az utolsó körig? Nagyon szánalmas és nevetséges. Ráadásul az is annyira idegesít, hogy a házaspár mindig ugyanarra teszi a jelét, mindig mindenben egyetértenek. Nincs saját véleményük véletlenül? Vagy össze vannak nőve?
Nekem is az Alekoszos vitáig volt nagyon-nagyon szimpatikus. Azért nem hibáztatom benne, mert világosan látszik, hogy nem azért csinálta, mert olyan hű de nagyot lökött rajta Alek. Szerintem zavarta, hogy ő még nem volt főszerepben, és ezzel akarta elérni. Mindenestre örülök, hogy megmutatták a videót a villalakóknak. Ettől függetlenül szeretem Anikót – nem csak ő az, aki ilyenre képes lenne a figyelemért.

Teljesen igazatok van.Ginának akkor nem volt ekkora arca mikor a kupiba rázta magát
2010. december 31. 19:13 #158
niczy
niczy

Státusz"...csak te maradj meg nekem,csak te maradj meg...♥LeanderRising♥
Hozzászólás: 736
Csatolások: 88
Azonosító: 124067
Nekem kimondottan Éva a szimpatikus. Megmondja a tutit, mégha ezzel csak azt éri el,h nem kedvelik..smileeee.gif
Amúgy bírom még Zsófit, ő tipikus szőke biggrin.gif smileeee.gifbírtam, mikor most meglepődött,h az Olivér nem őt hívta..smileeee.gif
Gigi nagyon szép*-* tetszik a stílusa.smileeee.gif remélem sokáig bentlesz smileeee.gif
Alekosz egy akkora egy hülye >.< már fáj néha amiket mond..ennek folyamatosan a szex körül forog a világ xd mikor mondta,h Évát is gerincre vágná, az tetszett XD(ahogy mondta az..xd )
Béci..hátőő..:Ső az, aki a villából kevésbé favorit..:/ nem is hallom beszélni őt xd
Gina..hát..:/ remélem nem lesz olyan hülye, hogy ha Kristóf megy, ő is megy..sad.gif
Gombi..áá:$ annyira..aranyos blush.gif
Jerzy...pasik közül abszolút favorit *-* neki szurkoltam a beszavazáskor is wink.gif wub.gif
..hát..jobban bírom,mint Olivért, de igazából nekem semmilyen a villában-.- ha nem hívják ki párbajozni, azt se tudnám, h bent van egyáltalán XD
László..hát..nekem vmiért a Jégkorszakból egy vmelyik kölyök dínóra hasonlít a feje xd de olyan cukiii *-* am idegesít, h kis sz*rkeverő...:S
Olivér..volt 1-2 jó poénja, de annyira idegesítő, ahogy mindenkit az Éva ellen uszít. Lehet azért, mert őt érzi a legnagyobb ellenfelének?? blink.gif
Szandika...jáááj az a lány már fáj >.< annyira kis hülye.. amit beköltözéskor művelt..hát az..uh..xd de jó dumája van smileeee.gif

Kár, hogy ilyen keveset mutatnak a villából:P mármint, hogy az adásidő nem sok..:/
1 felhasználónak tetszik: Bogi13
2011. január 01. 09:30 #159
- törölt felhasználó -    
Nekem Alekosz a kedvencem MÍÍÍÍNDEIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT,meg Anikó.
2011. január 02. 15:35 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsüdi @ 2010.12.30. 11:51)
Az én véleményem:
Alekosz
Nekem Alekosszal őszintén szólva semmi bajom sincsen. Szerintem egy korrekt személyiség, bár nem hiszem, hogy a fejében a dolgok teljesen rendben vannak...  rolleyes.gif 
Béci
Béci ritkán szólal meg, de ha igen, akkor nagyot mond. Nekem teljesen közömbös, jó pasi, az kicsit idegesít, hogy lassan beszél, és elalszik közben, de egyébként szerintem rendben van a gyerek.
Anikó
Én már alig várom, hogy kiessen az a nyomorult Anikó, mert mást sem csinál egész nap csak Bécire nyomul, b*szogat mindenkit, beszéd közben elkezd röhögni. Én pedig úgy voltam vele a beszavazás után, hogy ő lesz a kedvencem, de most már annyira utálom, nem bírom elviselni a nyávogását. A szememben Anikó csak egy hisztis p*csa. (Bocsi, Anita.) 
Gigi
Vele is úgy voltam, mint Anikóval. Azt hittem, hogyha bekerül, akkor ő lesz a kedvencem. A Beszavazó-shown Gigi nagyon hiperaktív volt a tesójával együtt, ennek ellenére szerintem teljesen lelaposodtak. Azt vártam volna tőlük, hogy a villában is pörögni fognak, de Gigi egész nap Jerzy-n lóg, Béci meg el van magának. 
Gina & Kristóf
Teljesen közömbösek a számomra. Eltűnnek a tömegben. 
Gombi
Buzi gyerek. Azt hiszi, hogy nagyon okos, pedig nem. Állandóan szívecskéket rajzol a levegőbe, a trikóját húzogatja jobbra-balra, és okoskodik. Ráadásul teliszájjal beszél.
Ildi
Nekem végképp nem szimpatikus, az internetes szavazáson ennek ellenére rá szavaztam, mert azt hittem, hogyha bejut, akkor feldobja a hangulatot (a bemutatkozó kisfilmje erre engedett következtetni), de eddig nem történt semmi érdekes körülötte. Nyalik, ahol tud, és lézeng.
Jerzy
Szerintem ő egy okos fiú, de mióta Gigivel "összejöttek", azóta ő is úgy eltűnt, és csak néha jön elő, mikor cigizni kell, vagy Olivért vigasztalni. biggrin.gif
Leonidasz
Egy statiszta nyomorult volt. Jó, hogy kiesett.
László
Nagyon szeretne irányítani, bár nem nagyon megy neki. Észrevétlenül kavarja a sz*rt, Anikóra hajt.  rohog.gif 
Olivér
Nagyon jól játszik, őszinte, bár állándóan kötekedik, és ez idegesítő. Szerintem visszafoghatná magát. A csínytevések mehetnek, mert azokat nagyon tudja csinálni, de szándékosan ne húzzon fel senkit sem.
Szandika
Szerintem nagyon okos, és a plasztikai műtétek előtt szép is volt. Kellemeset csalódtam benne. Jelenleg úgy állok vele, hogy ő a kedvencem, mert őszinte és szerethető, nem mint egyesek.
Zsuzsi
Nem szerettem őt kimondottan, mert elég tanulatlan, de nem tettem volna ki, mert ő csinálta ott benn a hangulatot. Az Olivér-Zsuzsa vitában egyáltalán nem ő volt a hibás.
Zsófi
Statiszta. Aranyos lány, de elég butácska. Nem tudja megvédeni magát, így akármikor hátba támadhatják. Az egész villaléte egy nagy színjáték.
Éva
Nem szeretem Évát, mert okoskodó, és azt hiszi, hogy ő mindenkinél mindent jobban tud. Ez elég taszító tulajdonság. Éva számomra egy olyan ember, akit inkább elkerülnék.
A párbajból Olivért várom vissza, mert ő legalább "él".

húú nagyon jókat írtál biggrin.gif, köbö ugyan ezt gondolom én is smileeee.gif bár nem mindegyikben, de a háromnegyedében egyetértek veled biggrin.gifD, és az utolsó mondatod a legjobb smileeee.gif és Olivért én is ezért várom vissza smileeee.gif, meg mert ő csinálja ott a legnagyobb hangulatot, meg ha kimegy akkor kire tudnak a többiek szavazni x),
1 felhasználónak tetszik: Zsüdi
19 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!