Starity

Való Világ 4 (2010-2011)

19 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 29. 14:12 #121
Tjaaash
Tjaaash
Cameron Monaghan ♥ Gallavich

Státuszif you don't have anything nice to say, don't say anything at all.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 264
Azonosító: 115832
Ki a kedvenc villalakótok? biggrin.gif

Nekem Szandika a legjobb thumbsup.gif
2010. december 29. 14:14 #122
szaszabcsi
szaszabcsi
új tag

StátuszUtálom azokat az embereket akik lenézik azokat a sztárokat akiket nem szeretnek.
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 141949
Szerintem is Szandyka ő olyan jószivűű thumbsup.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: xBlondie
2010. december 29. 14:15 #123
Timcsoka
Timcsoka
visszatérő vendég

StátuszAz életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra.
Hozzászólás: 228
Csatolások: 24
Azonosító: 141254
Szandika, Béci, Gigi és Jerzy
2010. december 29. 14:19 #124
buckodani
buckodani
visszatérő vendég
Hozzászólás: 127
Csatolások: 4
Azonosító: 70187
Idézet (Tjaaash @ 2010.12.29. 14:12)
Ki a kedvenc villalakótok? biggrin.gif
Nekem Szandika a legjobb  thumbsup.gif

Anikó tongue.gif
2010. december 29. 14:20 #125
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Én nem nézem. Borzasztó buta műsor és csak az emberek agyát szívja le teljesen. Bevallom a legelső VV-t még én is néztem, de bőven elég volt belőle annyi... A mostaniból szerencsére egyetlen adást sem láttam. Mióta elkezdődött nem unatkoztam még annyira, hogy arra vetemedjek, hogy belenézek.
1 felhasználónak tetszik: Ditty
2010. december 29. 21:47 #126
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem a műsort,minden nap nézem.
Éva,Alekosz,Jerzy és Szandika na meg Olivér a kedvencem.
2010. december 29. 22:51 #127
Bezzo
Bezzo
visszatérő vendég

Státusz:)
Hozzászólás: 400
Csatolások: 43
Azonosító: 137884
Szerintem Az Olivér VS. Zsuzsi "harcban" Zsuzsi volt a hibás 99%-ig..
Amúgy hihetetlen..a kiszavazáson mindenki azt mondta..azért rakom Olivérre a jelet mert megbántotta Zsuzsit...kit érdekel már Zsuzsi?:S
Örüljön h nem őt bántotta meg..stb.
Olivér a legnagyobb arc...ezt mindenki tudja csak félnek beismerni...nem semmi ahogy játszik...smileeee.gif wub.gif
Nekem Évával sincsen semmi bajom:)
sőt...senkivel nincs különösebb bajom...csak azt nem értem h néhányan csak úgy "vannak" hát kérem szépen a balhéktól megy az élet..pontosabban(Olivértől,Évától,Alekosztól)
Szandika az egyik legaranyosabb lány akit láttam.Mikor bement azthittem hogy valami nyávogós csajszi lesz..erre fel nagyon jófejnek tűnik:) nemhiába szereti őt mindenki:)
smileeee.gif
Gigi,Béci titeket is lájkollak(L)smileeee.gif
- wub.gif
szerintem a vilábba 2 nagyon jó pasi van...Jerzy és Béci...szerintetek ki a jobb pasi?smileeee.gif vagy ha van más jelöltetek ki az?smileeee.gifsmileeee.gif
2010. december 29. 22:57 #128
Bezzo
Bezzo
visszatérő vendég

Idézet (PatriDebby @ 2010.12.24. 17:42)
Eleinte azt hittem, hogy egy kva lesz, de kellemeset csalódtam benne.

énis azt gondoltam róla:O:D:D
2010. december 29. 23:38 #129
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Idézet (Bezzo @ 2010.12.29. 22:51)
Szerintem Az Olivér VS. Zsuzsi "harcban" Zsuzsi volt a hibás 99%-ig..
Amúgy hihetetlen..a kiszavazáson mindenki azt mondta..azért rakom Olivérre a jelet mert megbántotta Zsuzsit...kit érdekel már Zsuzsi?:S
Örüljön h nem őt bántotta meg..stb.
Olivér a legnagyobb arc...ezt mindenki tudja csak félnek beismerni...nem semmi ahogy játszik...smileeee.gif wub.gif 
Nekem Évával sincsen semmi bajom:)
sőt...senkivel nincs különösebb bajom...csak azt nem értem h néhányan csak úgy "vannak" hát kérem szépen a balhéktól megy az élet..pontosabban(Olivértől,Évától,Alekosztól) 
Szandika az egyik legaranyosabb lány akit láttam.Mikor bement azthittem hogy valami nyávogós csajszi lesz..erre fel nagyon jófejnek tűnik:) nemhiába szereti őt mindenki:)
smileeee.gif
Gigi,Béci titeket is lájkollak(L)smileeee.gif
- wub.gif 
szerintem a vilábba 2 nagyon jó pasi van...Jerzy és Béci...szerintetek ki a jobb pasi?smileeee.gif vagy ha van más jelöltetek ki az?smileeee.gifsmileeee.gif

Nekem abszolút Béci! wub.gif wub.gif wub.gif
2010. december 29. 23:42 #130
- törölt felhasználó -    
Nekem Szandika és Béci a kedvencem smileeee.gif
2010. december 30. 11:04 #131
- törölt felhasználó -    
Szejasztok;D
Nekem Anikó a kedvencem.Puszi thumbsup.gif
2010. december 30. 11:29 #132
- törölt felhasználó -    
Én mindig nyomon követem a műsort, és meg kell mondjam szinte mindig az került be akit nem akartam: ilyen pl. Olivér, Alekosz, Éva, Ildi, Laci, Szandika, Gombi, a már kieső Leonidasz. Zsuzsinál úgy voltam teljesen mindiegy ki megy be hármójuk közül, mert mind a hármat bírom.
Ennek ellenére Szandikában és Laciban kellemesen csalódtam. Ildi még nincs bent annyi ideje, hogy véleményt tudjak róla alkotni.
Zsófit és Anikót nagyon bírom, ők a kedvenceim. Gigit és Bécit vártam, hogy bemenjenek, de valahogy már kezdenek egyre jobban idegesíteni, Béci elalszik beszéd közben, Gigi mást se csinál mint csüng Jerzy-n, fordítva szintúgy. Jerzy sem csinál mást mint eszik meg cuppog a Gigivel. A házaspárt is vártam, hogy Gina és Kristóf kerüljenek be, de valahogy ők is olyan lightosan elvannak odabent. Olivér hülyeségei már kezdenek idegesíteni, Alekosznak meg az alkoholizmusa meg az hogy folyton nőt akar.
A párbajról viszont Kristófot várom vissza.
2010. december 30. 11:51 #133
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Az én véleményem:

Alekosz
Nekem Alekosszal őszintén szólva semmi bajom sincsen. Szerintem egy korrekt személyiség, bár nem hiszem, hogy a fejében a dolgok teljesen rendben vannak... rolleyes.gif

Béci
Béci ritkán szólal meg, de ha igen, akkor nagyot mond. Nekem teljesen közömbös, jó pasi, az kicsit idegesít, hogy lassan beszél, és elalszik közben, de egyébként szerintem rendben van a gyerek.

Anikó
Én már alig várom, hogy kiessen az a nyomorult Anikó, mert mást sem csinál egész nap csak Bécire nyomul, b*szogat mindenkit, beszéd közben elkezd röhögni. Én pedig úgy voltam vele a beszavazás után, hogy ő lesz a kedvencem, de most már annyira utálom, nem bírom elviselni a nyávogását. A szememben Anikó csak egy hisztis p*csa. (Bocsi, Anita.)

Gigi
Vele is úgy voltam, mint Anikóval. Azt hittem, hogyha bekerül, akkor ő lesz a kedvencem. A Beszavazó-shown Gigi nagyon hiperaktív volt a tesójával együtt, ennek ellenére szerintem teljesen lelaposodtak. Azt vártam volna tőlük, hogy a villában is pörögni fognak, de Gigi egész nap Jerzy-n lóg, Béci meg el van magának.

Gina & Kristóf
Teljesen közömbösek a számomra. Eltűnnek a tömegben.

Gombi
Buzi gyerek. Azt hiszi, hogy nagyon okos, pedig nem. Állandóan szívecskéket rajzol a levegőbe, a trikóját húzogatja jobbra-balra, és okoskodik. Ráadásul teliszájjal beszél.

Ildi
Nekem végképp nem szimpatikus, az internetes szavazáson ennek ellenére rá szavaztam, mert azt hittem, hogyha bejut, akkor feldobja a hangulatot (a bemutatkozó kisfilmje erre engedett következtetni), de eddig nem történt semmi érdekes körülötte. Nyalik, ahol tud, és lézeng.

Jerzy
Szerintem ő egy okos fiú, de mióta Gigivel "összejöttek", azóta ő is úgy eltűnt, és csak néha jön elő, mikor cigizni kell, vagy Olivért vigasztalni. biggrin.gif

Leonidasz
Egy statiszta nyomorult volt. Jó, hogy kiesett.

László
Nagyon szeretne irányítani, bár nem nagyon megy neki. Észrevétlenül kavarja a sz*rt, Anikóra hajt. rohog.gif

Olivér
Nagyon jól játszik, őszinte, bár állándóan kötekedik, és ez idegesítő. Szerintem visszafoghatná magát. A csínytevések mehetnek, mert azokat nagyon tudja csinálni, de szándékosan ne húzzon fel senkit sem.

Szandika
Szerintem nagyon okos, és a plasztikai műtétek előtt szép is volt. Kellemeset csalódtam benne. Jelenleg úgy állok vele, hogy ő a kedvencem, mert őszinte és szerethető, nem mint egyesek.

Zsuzsi
Nem szerettem őt kimondottan, mert elég tanulatlan, de nem tettem volna ki, mert ő csinálta ott benn a hangulatot. Az Olivér-Zsuzsa vitában egyáltalán nem ő volt a hibás.

Zsófi
Statiszta. Aranyos lány, de elég butácska. Nem tudja megvédeni magát, így akármikor hátba támadhatják. Az egész villaléte egy nagy színjáték.

Éva
Nem szeretem Évát, mert okoskodó, és azt hiszi, hogy ő mindenkinél mindent jobban tud. Ez elég taszító tulajdonság. Éva számomra egy olyan ember, akit inkább elkerülnék.

A párbajból Olivért várom vissza, mert ő legalább "él".
6 felhasználónak tetszik: Ditty, bellsiam, vikike1212, Fanni00, TVDfan_, Halál lánya
2010. december 30. 11:55 #134
- törölt felhasználó -    
Én minden nap nézem,a kedvencem Szandika,Béci és Zsófi.. tongue.gif
Olivért meg Alekoszt valahogy nem csípem. mellow.gif
2010. december 30. 11:56 #135
Bezzo
Bezzo
visszatérő vendég

Idézet (klarii09 @ 2010.12.29. 23:38)
Nekem abszolút Béci!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Igen igen wub.gif wub.gif Béci nagyon helyes wub.gif
Jerzynek szép a szeme..béci jobb:)wink.gif
2010. december 30. 11:56 #136
emilycody69
emilycody69
visszatérő vendég

StátuszNe lopj ha kell valami kérj!
Hozzászólás: 429
Csatolások: 53
Azonosító: 141288
thumbsup.gif én nem szkam nézní smileeee.gif
cool.gif
2010. december 30. 12:00 #137
- törölt felhasználó -    
Nekem eléggé szennyműsornak tűnik,nem bírom 3 perc után tovább nézni egyes napokon,ha bele is kukkantok,csak a szereplők miatt. Zsüdivel egyetértek wub.gif wub.gif
2010. december 30. 12:03 #138
noni001
noni001
^^

Státusz.
Hozzászólás: 1378
Csatolások: 3172
Azonosító: 131031
Nekem Szandika a kedvencem wub.gif
2010. december 30. 12:20 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsüdi @ 2010.12.30. 11:51)

Anikó
Én már alig várom, hogy kiessen az a nyomorult Anikó, mert mást sem csinál egész nap csak Bécire nyomul, b*szogat mindenkit, beszéd közben elkezd röhögni. Én pedig úgy voltam vele a beszavazás után, hogy ő lesz a kedvencem, de most már annyira utálom, nem bírom elviselni a nyávogását. A szememben Anikó csak egy hisztis p*csa. (Bocsi, Anita.)

Nincs semmi gond, nem szeretheti vagy kedvelheti mindenki ugyanazt wink.gif
2010. december 30. 12:21 #140
- törölt felhasználó -    
Néha-néha azért belenéztem a műsorba amikor unatkozam és nagyából kialakult mindenkiről egy véleményem

Alekosz
Érdekes figura,mindig hallani róla valamit...mondhatni egészen szimpatikus,mert nem az az unalmas személyiség.

Béci
Az elején még azt gondoltam hogy biztos feldobja majd a hangulatot,ami eleinte talán ment is de mostmár kezd visszahúzódni a háttérbe.

Anikó
Őszintén szólva nem valami szimpatikus...amekkora ügyet csinált egy lökésből...hát,én csak röhögni tudtam. Meg ahogy folyamatosan próbálkozik Bécinél miközben tisztában van vele hogy barátnője van és semmi esélye...szánalmas.

Gigi
Szimpatikus,habár vannak néha olyan megjegyzései amin meglepődök. Mostanság folyamatosan Jerzy-vel van,így nem is igazán látni...kezd eltünni a testvérével együtt

Gina & Kristóf
Mindketten közömbösek habár Gina még egészen szimaptikus de egyikük sem egy túl jelentős személyiség.

Gombi
Az egyik olyan aki a legjobban idegesítő,nem is értem hogy lehetséges hogy előbb bekerült mint Jerzy. A személyisége kifejezetten irritáló néha,olyasmin is kiakad,amin általában más nem szokott(pl: Olivérrel való vitája). Egy szürke kisegér akinek már be se kellett volna jutnia.

Ildi
Még csak nem olyan rég van itt így nem nagyon van róla véleményem. Az internetes beszavazáson nem szavaztam mert lényegében nekem teljesen mindegy volt hogy melyik jön..megmondom őszintén,egyik sem egy nagy egyéniség.

Jerzy
Szimpatikus a srác,de mostanság alíg látni...nem igazán lehet vele mit kezdeni.

Leonidasz
Totál semmilyen,felületes,unalmas...ezek jutnak az eszembe ha meghallom a nevét. Nem bántam hogy kiesett

László
Az elején még szimpi volt de egyre jobban azt érzem hogy ő is már kezd nagyon kavarni,és a folyamatos főnökösödése már szinte idegesítő.

Olivér
Ő az aki talán a legjobban ismeri itt a téteket...nagyon jó taktikus,tudja mi csinál. Én bírom a humorát és hogy ilyen őszinte...megmondom őszintén,ha ő esne ki,akkor sokkal szürkébb lenne az egész műsor. Egyébként a Zsuzsival való vitában,a lány volt a hibás...akit ennyire ki lehet hozni a sodrából,az alapból ne jöjjön ide.

Szandika
Aranyos,de nem mondanám hogy a legszimpatikusabb...nem tudom,nekem valahogy olyan semleges.

Zsuzsi
Egyáltalán nem volt számomra szimpatikus...és a vitájához annyit fűznék hozzá hogyha nincs meg benne a kontroll ilyen helyzetekre,akkor jobb is ha lelépett.

Zsófi
Egy másik szürke egér...elvan a háttérben és kész. A naiva kifejezés pedig illik rá. Szerintem észre se venné ha egyszer összefognának ellene.

Éva
Sokan nem szeretik de nekem tetszik hogy ennyire őszinte. Itt nem barátkozni kell..mindenki győzni jött. Ő talán a másik aki színt visz a dolgokba,érdemes benntartani.
5 felhasználónak tetszik: xBlondie, Ditty, bellsiam, vikike1212, Bogi13
19 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!