Starity

Való Világ 4 (2010-2011)

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 25. 12:46 #101
- törölt felhasználó -    
Halljátok, én nem értem ezt a műsort...egy csomó hétköznapi ember él bent, akik sztárok akarnak lenni, mi meg nézzük őket...minket ki néz?? Mi is ugyanúgy élünk, akár ők..mi bennük olyan érdekes?? Nézem, amikor nézem a műsort, de szerintem baromi nagy hülyeség..amúgy meg én is beköltöznék a villába, hisz nem kell dolgozniuk, melegben vannak, ellátják őket mindennel!!
2010. december 25. 15:30 #102
Cynthi JB forever
Cynthi JB forever

StátuszJustin retweeted me on Twitter. 2012.01.12 12:01. ♥ My dream came true. ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 504
Csatolások: 67
Azonosító: 129684
Idézet (Becky @ 2010.12.25. 12:46)
Halljátok, én nem értem ezt a műsort...egy csomó hétköznapi ember él bent, akik sztárok akarnak lenni, mi meg nézzük őket...minket ki néz?? Mi is ugyanúgy élünk, akár ők..mi bennük olyan érdekes?? Nézem, amikor nézem a műsort, de szerintem baromi nagy hülyeség..amúgy meg én is beköltöznék a villába, hisz nem kell dolgozniuk, melegben vannak, ellátják őket mindennel!!

Teljesen egyetértek.
De én szeretem a műsort.Kedvencem még nincs,mert nem tudtam senkit sem megfigyelni rendesen.Sokan észre sem vehetőek.De Alekosz,Éva és Olivér mindíg a központban van.
2010. december 25. 15:45 #103
Qiny
Qiny

StátuszMosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád....vagy hülyének néz.
Hozzászólás: 902
Csatolások: 338
Azonosító: 125906
Egy újabb műsor, ami a normális műsoroktól veszi el a program időt. Bocs a VV rajongóktól.
2010. december 25. 18:07 #104
Milesss
Milesss
Miley Ray ♥

Státusz'And if I could have just one wish I'd have you by my side'
Hozzászólás: 4881
Csatolások: 384
Azonosító: 132143
egyébként én jobban örültem volna, ha a Niki jut be :/
2010. december 25. 18:29 #105
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Sziasztok!
Bizony Magyarország is eljutott a 4. VV-hez. Mindenkinek van véleménye és én kifejteném az enyémet:

Ezek az emberek erkölcstelen,tiszteletlen semmik... Tisztességes ember ilyenre nem jelentkezik. Jó persze vannak kalandvágyó emberek, aláírom... De nem tartom jónak az ilyen műsorokat. Gyerekek is nézik a műsort ráadásul a társadalom mérgének nevezném ezt. Mindenhol a VV forog, nem normális emberek szavaznak olyan emberekre, mint a töltöttszájú plasztikmaca Szandika... Nem ócsárolni akarom a műsort, csak a véleményemet szeretném elmondani... Az egész műsor csak a pénz körül forog...
Ki nézi ki nem... Ez van... Én nem nézem...
2010. december 25. 18:31 #106
SzaszaVok
SzaszaVok
visszatérő vendég

StátuszDe jó újra itt lenni ^^
Hozzászólás: 178
Csatolások: 424
Azonosító: 132007
Nem tudom,nem igazán megszerettem a műsort,bár lehet megrendeztek benne néhány jelenetet!
2010. december 25. 18:39 #107
- törölt felhasználó -    
nekem bejön a műsor minden nap megnézem a kedvenceim a Gigi meg a Béci és a SZandikát is szeretemm mert senkinek sem fazudik soha!
2010. december 25. 19:13 #108
- törölt felhasználó -    
én azt utálom, ha valaki kérdezi, hogy nézi valaki a való világot, mindenki aztmondja, hogy nem.. suliban is az volt tanárom kérdezte, és senki nem tette fel a kezét, és utána szünetbe meg mindenki arról beszélt nekem, hogy mi volt benne, ki a legnyagobb forma, ilyenek.. mostmár én is nézem.. mióta zsófi bekerült.. mármint akkor megnéztem elsőnek, utána nemnéztem egy darabig, és utána asszem mikor szandika bekerűlt akkor kezdtem el folyamatosan nézni, de nem halok bele ha valami miatt nem tudom megnézni x)... de viszont tök vicces ahogy veszekednek, kibeszélik egymást, meg ilyenek :DDD nemtudom valaki írta, hogy tiszta vígjáték.. szerintem is az xD :DDD
Olivér kívűl macsó(-nak...akar látszódni), de belűl egy érzékeny ember :-) ezértis birom x)
2010. december 27. 09:55 #109
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Nekünk összesen 17 csatornánk van (és eddig csak 7 volt), így nehéz valami jó műsort találni, ezért is szoktam nézni. Meg amúgy is, néha jó kikapcsolódásnak belenézni a villába. Szandika, Zsófi, Gina, Kristóf, Gombi és Ildi nekem olyan semmitmondóak... Olivér és Alekosz nagy frászok biggrin.gif Szerintem mindketten nagyon vicces karakterek, jó őket nézni.^^ Laci se semmi, azt szeretem benne, mikor parancsolgatni, utasítgatni kezd a többiek meg csak bámulnak. Éva az állandó konfliktusaival tűnik ki, remélem nem a Leonidaszos volt az utolsó. Anikó aranyos, csak kicsit butácska... (amikor megkérdezte, hogy kell leírni a "maradj" szót-.-) Bécit is bírom, főleg amikor ott hallgatózott a nyugiszobánál, hogy mit csinálhat Jerzy és Gigi... Végül pedig a kedvencem az Gigi.biggrin.gif Szerintem ő a legemberibb, legkedvesebb a villában, megérdemelne, hogy bejusson a döntőbe.
2010. december 27. 10:54 #110
- törölt felhasználó -    
Én utálom a Való Világot tiszta hülyeség dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Qiny
2010. december 27. 11:07 #111
- törölt felhasználó -    
Én is igy néha nézem.Nekem a csajok közül a Zsófi meg az Ankikó biggrin.gif biggrin.gif a pasik közül a Leonidasz meg a Béci biggrin.gif biggrin.gif De ez az Olivér meg az Alekosz egy utálék majom blink.gif blink.gif dry.gif dry.gif mad.gif mad.gif Semmi keresnivalójuk ott!!!Hát a másik P*csa meg a Szandika dry.gif dry.gif Gyönyörű egy SzilikonR***nc dry.gif de téél nem a külső alapján kell megitélni de őőő..Lefekszik már az 1 ső napon az Alekosszal??És az asztalon?? ohmy.gif ohmy.gif Idióták!!Az Éva az egy nem is tom.. tongue.gif A Zsuzsi mekkora volt már!!!Megdobálta a Olivért naranccsal!Meg felis lökte aazem... tongue.gif tongue.gif A Lacinak kellett szétválasztani őket.Jerzy aztnemtom.A GiGi milyen udvariasan dobta AleKOSZ közeledését.Gináról és Kristófról meg csak annyit hogy nem kell a Ginát azért utálni mert rossz elő élete volt.A teste árulásáról beszélek. dry.gif
2010. december 27. 17:21 #112
- törölt felhasználó -    
Olivér milyen kibszott aranyos volt már a barátnőjével blush.gif
Meg az mekkora volt még, amikor az Anikó berúgott és mondta, hogy "Most szégyent hozok a családomra, mert becsíptem" Édes volt szerintem, én amúgy is mindig jót nevetek a részegeken..:'D
Amúgy van itt valaki? Jó lenne beszélgetni, mint múltkor!! smileeee.gif
2010. december 27. 17:57 #113
Qiny
Qiny

StátuszMosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád....vagy hülyének néz.
Hozzászólás: 902
Csatolások: 338
Azonosító: 125906
Nos az ehhez hasonló műsorok miatt kap az RTLklub büntető adás szünetet. Ha már minden áron ezzel butítják a jó népet, legalább tennék 10 óra utánra. De az, hogy még karácsony szent este is ezt nyomatták főműsor időben, az azért már kissé túlzás. Nekem már az is bőven elég, amit két film közötti reklámban kapok belőlük, vagy amíg csatorna váltáskor átsuhanok fölötte. Még szerencse, hogy van egy csomó másik csatornám, nem kell a VV-ot bámulnom. Bár én már az első VV-ot sem néztem. Na az volt a csodás. Az RTLklubon a Valóvilág a TV2-őn ugyanakkor a Bigbrother. Totál kéjmámor volt. dry.gif Hogy franc esett volna a műsor szerkesztőkbe. Valóság showt nézel, ha beledöglesz akkor is. reklamalo.gif És akkor még csak 3 csatornánk volt. ohmy.gif De legalább volt időm olvasni. thumbsup.gif TV kikapcs. és elő egy Vavyan Fable könyvet. Százszor többet ért, mint azt a sok buta libát és mocskos szájú pasit nézni. De ez az én véleményem.
És ez úton kérek elnézést azoktól, akiket esetleg akaratomon kívül megsértettem. blush.gif
2010. december 27. 22:32 #114
Babykéém
Babykéém
Alexis testvérkéje ♥

Státuszfuck off o.O
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 884
Csatolások: 42
Azonosító: 123568
Szerintetek a Zsófit,Ginát,Kristófot vagy Lászlót visszi ki párbajra?
2010. december 27. 23:22 #115
Subika13
Subika13
új tag

StátuszNow I know that what you want most, I have to let go!!
Hozzászólás: 99
Csatolások: 88
Azonosító: 120109
Mindig nézem az élő adásokat nekem gigi,jerzy és béci a kedvencem, ja és persze laci bácsi
1 felhasználónak tetszik: LalaLola
2010. december 27. 23:31 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Babykéém @ 2010.12.27. 22:32)
Szerintetek a Zsófit,Ginát,Kristófot vagy Lászlót visszi ki párbajra?

szerintem nem biztos, hogy közülük választ.. bár, nem tudhatjuk.
2010. december 27. 23:37 #117
- törölt felhasználó -    
de az nagyon nagy szemétség volt, hogy sokan Ildit jelölték.. szerintem csupán gyávák voltak megmondani az igazukat és így kényelmesebb volt a gyengébbre voksolni. szánalmas.
2010. december 28. 11:26 #118
LalaLola
LalaLola
visszatérő vendég

StátuszAz avatarom ne vidd el,én csináltam,vagy kérd el,nem harapom le érte a fejed =)
Hozzászólás: 482
Csatolások: 94
Azonosító: 80745
Én mondjuk meglepődtem h. Ildi ennyi szavazatot kapott,de nekem ő valahogy unszimpatikus..Az,hogy Éva Lacira tett X-et nem is értem...Neki kellett volna megoldania a vitát???Könyörgöm amióta bent van,csak vita van és mindig Laci oldja meg...El tudom képzelni mennyire tele van a hócipője már a vitákkal...

Az án kedvenceim Jerzy,Gigi,Béci,Laci,Anikő és Gina..
2010. december 28. 18:48 #119
Timcsoka
Timcsoka
visszatérő vendég

StátuszAz életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra.
Hozzászólás: 228
Csatolások: 24
Azonosító: 141254
Én mindennap megnézem, mert jó nézni a hülyülésüket vagy amikor veszekednek, jó mondjuk azt kevésbé mert nem szeretem a veszekedést de sokszor csak abból állnak így kénytelen vagyok azt is nézni. Nekem a kedvenceim: Béci, Gigi, Szandika, Jerzy.
Ami meg az Ildit illeti, ez csak olyan hogy mikor a házaspár csak 1 napot volt ott ők is kaptak szavazatot és nekik is kellett akkor szavazni holott még nem is ismerték egymást, tehát ezzel azt akarom mondani hogy ez hülyeség akkor kiválasztást szervezni mikor mindig újak vannak szerintem most is egy kis időt várni kellett volna míg Ildit megismerik jobban, habár másrészről meg a játék megy tovább és időköz kötött szóval nehéz a helyzet.
2010. december 28. 18:50 #120
- törölt felhasználó -    
sose nézem szerintem egy nagy baromság az egész dry.gif
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!