Való Világ 4 (2010-2011)
2010. december 25. 12:46
Halljátok, én nem értem ezt a műsort...egy csomó hétköznapi ember él bent, akik sztárok akarnak lenni, mi meg nézzük őket...minket ki néz?? Mi is ugyanúgy élünk, akár ők..mi bennük olyan érdekes?? Nézem, amikor nézem a műsort, de szerintem baromi nagy hülyeség..amúgy meg én is beköltöznék a villába, hisz nem kell dolgozniuk, melegben vannak, ellátják őket mindennel!!
2010. december 25. 15:30
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Idézet (Becky @ 2010.12.25. 12:46)
Halljátok, én nem értem ezt a műsort...egy csomó hétköznapi ember él bent, akik sztárok akarnak lenni, mi meg nézzük őket...minket ki néz?? Mi is ugyanúgy élünk, akár ők..mi bennük olyan érdekes?? Nézem, amikor nézem a műsort, de szerintem baromi nagy hülyeség..amúgy meg én is beköltöznék a villába, hisz nem kell dolgozniuk, melegben vannak, ellátják őket mindennel!!
Teljesen egyetértek.
De én szeretem a műsort.Kedvencem még nincs,mert nem tudtam senkit sem megfigyelni rendesen.Sokan észre sem vehetőek.De Alekosz,Éva és Olivér mindíg a központban van.
2010. december 25. 18:29
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Sziasztok!
Bizony Magyarország is eljutott a 4. VV-hez. Mindenkinek van véleménye és én kifejteném az enyémet:
Ezek az emberek erkölcstelen,tiszteletlen semmik... Tisztességes ember ilyenre nem jelentkezik. Jó persze vannak kalandvágyó emberek, aláírom... De nem tartom jónak az ilyen műsorokat. Gyerekek is nézik a műsort ráadásul a társadalom mérgének nevezném ezt. Mindenhol a VV forog, nem normális emberek szavaznak olyan emberekre, mint a töltöttszájú plasztikmaca Szandika... Nem ócsárolni akarom a műsort, csak a véleményemet szeretném elmondani... Az egész műsor csak a pénz körül forog...
Ki nézi ki nem... Ez van... Én nem nézem...
Bizony Magyarország is eljutott a 4. VV-hez. Mindenkinek van véleménye és én kifejteném az enyémet:
Ezek az emberek erkölcstelen,tiszteletlen semmik... Tisztességes ember ilyenre nem jelentkezik. Jó persze vannak kalandvágyó emberek, aláírom... De nem tartom jónak az ilyen műsorokat. Gyerekek is nézik a műsort ráadásul a társadalom mérgének nevezném ezt. Mindenhol a VV forog, nem normális emberek szavaznak olyan emberekre, mint a töltöttszájú plasztikmaca Szandika... Nem ócsárolni akarom a műsort, csak a véleményemet szeretném elmondani... Az egész műsor csak a pénz körül forog...
Ki nézi ki nem... Ez van... Én nem nézem...
2010. december 25. 18:39
nekem bejön a műsor minden nap megnézem a kedvenceim a Gigi meg a Béci és a SZandikát is szeretemm mert senkinek sem fazudik soha!
2010. december 25. 19:13
én azt utálom, ha valaki kérdezi, hogy nézi valaki a való világot, mindenki aztmondja, hogy nem.. suliban is az volt tanárom kérdezte, és senki nem tette fel a kezét, és utána szünetbe meg mindenki arról beszélt nekem, hogy mi volt benne, ki a legnyagobb forma, ilyenek.. mostmár én is nézem.. mióta zsófi bekerült.. mármint akkor megnéztem elsőnek, utána nemnéztem egy darabig, és utána asszem mikor szandika bekerűlt akkor kezdtem el folyamatosan nézni, de nem halok bele ha valami miatt nem tudom megnézni x)... de viszont tök vicces ahogy veszekednek, kibeszélik egymást, meg ilyenek :DDD nemtudom valaki írta, hogy tiszta vígjáték.. szerintem is az xD :DDD
Olivér kívűl macsó(-nak...akar látszódni), de belűl egy érzékeny ember :-) ezértis birom x)
Olivér kívűl macsó(-nak...akar látszódni), de belűl egy érzékeny ember :-) ezértis birom x)
2010. december 27. 09:55
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nekünk összesen 17 csatornánk van (és eddig csak 7 volt), így nehéz valami jó műsort találni, ezért is szoktam nézni. Meg amúgy is, néha jó kikapcsolódásnak belenézni a villába. Szandika, Zsófi, Gina, Kristóf, Gombi és Ildi nekem olyan semmitmondóak... Olivér és Alekosz nagy frászok
Szerintem mindketten nagyon vicces karakterek, jó őket nézni.^^ Laci se semmi, azt szeretem benne, mikor parancsolgatni, utasítgatni kezd a többiek meg csak bámulnak. Éva az állandó konfliktusaival tűnik ki, remélem nem a Leonidaszos volt az utolsó. Anikó aranyos, csak kicsit butácska... (amikor megkérdezte, hogy kell leírni a "maradj" szót-.-) Bécit is bírom, főleg amikor ott hallgatózott a nyugiszobánál, hogy mit csinálhat Jerzy és Gigi... Végül pedig a kedvencem az Gigi.
Szerintem ő a legemberibb, legkedvesebb a villában, megérdemelne, hogy bejusson a döntőbe.
2010. december 27. 11:07
Én is igy néha nézem.Nekem a csajok közül a Zsófi meg az Ankikó
a pasik közül a Leonidasz meg a Béci
De ez az Olivér meg az Alekosz egy utálék majom
Semmi keresnivalójuk ott!!!Hát a másik P*csa meg a Szandika
Gyönyörű egy SzilikonR***nc
de téél nem a külső alapján kell megitélni de őőő..Lefekszik már az 1 ső napon az Alekosszal??És az asztalon??
Idióták!!Az Éva az egy nem is tom..
A Zsuzsi mekkora volt már!!!Megdobálta a Olivért naranccsal!Meg felis lökte aazem...
A Lacinak kellett szétválasztani őket.Jerzy aztnemtom.A GiGi milyen udvariasan dobta AleKOSZ közeledését.Gináról és Kristófról meg csak annyit hogy nem kell a Ginát azért utálni mert rossz elő élete volt.A teste árulásáról beszélek.
2010. december 27. 17:21
Olivér milyen kibszott aranyos volt már a barátnőjével
Meg az mekkora volt még, amikor az Anikó berúgott és mondta, hogy "Most szégyent hozok a családomra, mert becsíptem" Édes volt szerintem, én amúgy is mindig jót nevetek a részegeken..:'D
Amúgy van itt valaki? Jó lenne beszélgetni, mint múltkor!!
Meg az mekkora volt még, amikor az Anikó berúgott és mondta, hogy "Most szégyent hozok a családomra, mert becsíptem" Édes volt szerintem, én amúgy is mindig jót nevetek a részegeken..:'D
Amúgy van itt valaki? Jó lenne beszélgetni, mint múltkor!!
2010. december 27. 17:57
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Nos az ehhez hasonló műsorok miatt kap az RTLklub büntető adás szünetet. Ha már minden áron ezzel butítják a jó népet, legalább tennék 10 óra utánra. De az, hogy még karácsony szent este is ezt nyomatták főműsor időben, az azért már kissé túlzás. Nekem már az is bőven elég, amit két film közötti reklámban kapok belőlük, vagy amíg csatorna váltáskor átsuhanok fölötte. Még szerencse, hogy van egy csomó másik csatornám, nem kell a VV-ot bámulnom. Bár én már az első VV-ot sem néztem. Na az volt a csodás. Az RTLklubon a Valóvilág a TV2-őn ugyanakkor a Bigbrother. Totál kéjmámor volt.
Hogy franc esett volna a műsor szerkesztőkbe. Valóság showt nézel, ha beledöglesz akkor is.
És akkor még csak 3 csatornánk volt.
De legalább volt időm olvasni.
TV kikapcs. és elő egy Vavyan Fable könyvet. Százszor többet ért, mint azt a sok buta libát és mocskos szájú pasit nézni. De ez az én véleményem.
És ez úton kérek elnézést azoktól, akiket esetleg akaratomon kívül megsértettem.
És ez úton kérek elnézést azoktól, akiket esetleg akaratomon kívül megsértettem.
2010. december 27. 23:31
Idézet (Babykéém @ 2010.12.27. 22:32)
Szerintetek a Zsófit,Ginát,Kristófot vagy Lászlót visszi ki párbajra?
szerintem nem biztos, hogy közülük választ.. bár, nem tudhatjuk.
2010. december 27. 23:37
de az nagyon nagy szemétség volt, hogy sokan Ildit jelölték.. szerintem csupán gyávák voltak megmondani az igazukat és így kényelmesebb volt a gyengébbre voksolni. szánalmas.
2010. december 28. 11:26
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Én mondjuk meglepődtem h. Ildi ennyi szavazatot kapott,de nekem ő valahogy unszimpatikus..Az,hogy Éva Lacira tett X-et nem is értem...Neki kellett volna megoldania a vitát???Könyörgöm amióta bent van,csak vita van és mindig Laci oldja meg...El tudom képzelni mennyire tele van a hócipője már a vitákkal...
Az án kedvenceim Jerzy,Gigi,Béci,Laci,Anikő és Gina..
Az án kedvenceim Jerzy,Gigi,Béci,Laci,Anikő és Gina..
2010. december 28. 18:48
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Én mindennap megnézem, mert jó nézni a hülyülésüket vagy amikor veszekednek, jó mondjuk azt kevésbé mert nem szeretem a veszekedést de sokszor csak abból állnak így kénytelen vagyok azt is nézni. Nekem a kedvenceim: Béci, Gigi, Szandika, Jerzy.
Ami meg az Ildit illeti, ez csak olyan hogy mikor a házaspár csak 1 napot volt ott ők is kaptak szavazatot és nekik is kellett akkor szavazni holott még nem is ismerték egymást, tehát ezzel azt akarom mondani hogy ez hülyeség akkor kiválasztást szervezni mikor mindig újak vannak szerintem most is egy kis időt várni kellett volna míg Ildit megismerik jobban, habár másrészről meg a játék megy tovább és időköz kötött szóval nehéz a helyzet.
Ami meg az Ildit illeti, ez csak olyan hogy mikor a házaspár csak 1 napot volt ott ők is kaptak szavazatot és nekik is kellett akkor szavazni holott még nem is ismerték egymást, tehát ezzel azt akarom mondani hogy ez hülyeség akkor kiválasztást szervezni mikor mindig újak vannak szerintem most is egy kis időt várni kellett volna míg Ildit megismerik jobban, habár másrészről meg a játék megy tovább és időköz kötött szóval nehéz a helyzet.
2010. december 28. 18:50
sose nézem szerintem egy nagy baromság az egész
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: