Nevetséges ahogy itt szidjátok az embereket,de azon belül Király N-t... Ez nem arról szól hogy most tehetséget keressenek, hanem hogy szavazatokból és a nézettségből jókora összegre tegyenek szert. Norbi show-t csinál, az emberek veszik, hétről hétre 'milliók' szavaznak rá. Veca nem nyerte meg a nagyérdemű közöngéset, ezért esett ki. Lehet hogy szép hangja van, meg jól énekel, de engem nem győzőtt meg az utóbbi teljesítményével.
Nem vagyok norbifan, de a fikázást abba lehetne hagyni.
Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 09:44
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Úgy sajnáltam Csabát, hogy egymás után kétszer is kellett párbajoznia, Norbi meg egyszer sem párbajozott még. Ez elég igazságtalanság. Nem akarom Norbit fikázni, de azért remélem, hogy nem ő nyeri meg a versenyt. Már Feró is leszólta őt, én komolyan ezért azt hittem, hogy ő esik ki.
Csaba most is tetszett, szerintem jól mozgott az United-es és a Rácz Gergős számban is, de a legjobb a második szám és a párbajdal előadása volt.
Ákosnak nagyon örültem, mert nagy kedvencem, és az a szám, amit előadott nagyon szép volt. Ő volt a legjobb sztárfellépő.
Csaba most is tetszett, szerintem jól mozgott az United-es és a Rácz Gergős számban is, de a legjobb a második szám és a párbajdal előadása volt.
Ákosnak nagyon örültem, mert nagy kedvencem, és az a szám, amit előadott nagyon szép volt. Ő volt a legjobb sztárfellépő.
2010. december 12. 09:46
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Nem erre számitottam az este. Úgy gondoltam, hogy Norbi fog valmelyikükkel párbajozni és akkor biztosan kiesik. Hát nem igy lett.
Vecát nagyon sajnáltam, Csabát mégjobban.
Nagyon remélem, hogy nem Norbi nyeri meg ezt a versenyt, mert az este a második produkciójával
bebizonyitotta, hogy nem érdemli meg.
Remélem Csaba lesz a győztes!
Vecát nagyon sajnáltam, Csabát mégjobban.
Nagyon remélem, hogy nem Norbi nyeri meg ezt a versenyt, mert az este a második produkciójával
bebizonyitotta, hogy nem érdemli meg.
Remélem Csaba lesz a győztes!
2010. december 12. 09:54
gitii
Nem az Ildi küldte haza Vecát,hanem a szavazók...Ismerjük el,az ilyen tehetségkutatókban nem nagyon ismerik el a nőket győztesként..Most eleve nem értem én se,h miért pont a kettő LEGJOBB énekest küldik párbalyra..Én szeretem Norbit,de azt már én is belátttam,h tényleg itt most vagy a Nikolasnak kéne repülni,vagy neki...Szegény Veca

Nem az Ildi küldte haza Vecát,hanem a szavazók...Ismerjük el,az ilyen tehetségkutatókban nem nagyon ismerik el a nőket győztesként..Most eleve nem értem én se,h miért pont a kettő LEGJOBB énekest küldik párbalyra..Én szeretem Norbit,de azt már én is belátttam,h tényleg itt most vagy a Nikolasnak kéne repülni,vagy neki...Szegény Veca
2010. december 12. 09:57
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Szeretem Király L Norbit de ebben a fordulóban neki kellett volna kiesnie!! (bocsessz fanok)
2010. december 12. 09:58
|
|
FrentzenNazan Eckes FAN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.06. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 5152 Azonosító: 5950 offline
|
Nagyon felháborított a dolog. Szerintem, ha valakinek a versenyben lévők közül, akkor neki volt hangja.
Ez a vetélkedő nem arról szól, hogy a végén a legjobb nyer? Ezek szerint nem mer az RTL KLUB manipulál. Tuti hogy nem a nézők döntötték el hanem az RTL KLUB vezetősége.
Norbit bár kedveltem eddig, mert jól tudta eladni magát de a tegnapi 2 előadása pocsék volt.
A 2. dalnak, pl. a szövegét se lehetett érteni. Neki kellett volna távozni vagy a szintén fantasztikus hangú Nicolas-nak aki, nem éli bele magát a dalokba melyeket énekel, ezért hiába van jó hangja nem ér vele semmit.
Veca te voltál a legjobb és számomra te vagy a nyertes de, szerintem ezzel még sokan vannak így.
Az RTL KLUB meg mehet a jó ku…va anyukájába.
Az én véleményem tömören ez volt a tegnapiak után.
RTL KLUB kérdezem én SHOW, kell vagy az év hangja, mert akkor ez a műsor felesleges, ha SHOW kell. Azt bárki tud produkálni de, kiváló hang csak kevés van az országban. Meg kéne becsülni de, főként értékelni kéne azt, akinek van hangja.
Ez a vetélkedő nem arról szól, hogy a végén a legjobb nyer? Ezek szerint nem mer az RTL KLUB manipulál. Tuti hogy nem a nézők döntötték el hanem az RTL KLUB vezetősége.
Norbit bár kedveltem eddig, mert jól tudta eladni magát de a tegnapi 2 előadása pocsék volt.
A 2. dalnak, pl. a szövegét se lehetett érteni. Neki kellett volna távozni vagy a szintén fantasztikus hangú Nicolas-nak aki, nem éli bele magát a dalokba melyeket énekel, ezért hiába van jó hangja nem ér vele semmit.
Veca te voltál a legjobb és számomra te vagy a nyertes de, szerintem ezzel még sokan vannak így.
Az RTL KLUB meg mehet a jó ku…va anyukájába.
Az én véleményem tömören ez volt a tegnapiak után.
RTL KLUB kérdezem én SHOW, kell vagy az év hangja, mert akkor ez a műsor felesleges, ha SHOW kell. Azt bárki tud produkálni de, kiváló hang csak kevés van az országban. Meg kéne becsülni de, főként értékelni kéne azt, akinek van hangja.
2010. december 12. 09:59
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
hát nagyon szomorú vok a Veca kiesése miatt:( nem számitottam rá:S ÉS iszonyat igazságtalan volt ez az egész. Veca irtó jó énekesnő gyönyőrű hanggal, és Király l norbi van bent a 3ban?? -.-" hát az egész egy vicc...
Akkor is Veca a legjobb♥♥♥ Imádom és tudom h hallani fogunk róla .
)) számomra ő az X faktor <3
Akkor is Veca a legjobb♥♥♥ Imádom és tudom h hallani fogunk róla .
2010. december 12. 10:00
Veca volt az egyetlen tehetség ebben a műsorban!
Na jó Csaba se béna de Veca sokkal ügyesebb tisztább a hangja!
Az előző adásban nem hallotátok a most múlik pontosan című dalát sokkal jobb volt mint Csaba bármelyik száma!!!
Idióta Ildikó nincs neki füle?
HÁt persze úgy rázza magát nikolas számaira hogy is gondolhattam volna hogy van neki füle...
Na jó Csaba se béna de Veca sokkal ügyesebb tisztább a hangja!
Az előző adásban nem hallotátok a most múlik pontosan című dalát sokkal jobb volt mint Csaba bármelyik száma!!!
Idióta Ildikó nincs neki füle?
HÁt persze úgy rázza magát nikolas számaira hogy is gondolhattam volna hogy van neki füle...
2010. december 12. 10:00
|
|
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline
|
Inkább nem írok csúnyákat, csak leírom szépen a véleményemet...
Norbinak már régen ki kellett volna esnie. Vecánál jobb lenne Norbi vagy Csaba? :S
Csabának is nagyon jó hangja van, de nem jobb Vecánál. Nah mindegy...ez a verseny már nem igazságos. =(
Norbinak már régen ki kellett volna esnie. Vecánál jobb lenne Norbi vagy Csaba? :S
Csabának is nagyon jó hangja van, de nem jobb Vecánál. Nah mindegy...ez a verseny már nem igazságos. =(
2010. december 12. 10:02
Nem kedvelem Őt,de sajnálom hogy kiesett. Szerintem Király L.Norbinak vagy Nikolasnak kéne már kiesnie...
2010. december 12. 10:06
Nekem nagyon elegem van.Mit képzel Norbi,én utálom kiejtette Katit,Vecát még Tomi is jobb volt.
2010. december 12. 10:10
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hajra norbi!!csak ő ne esen ki!!
2010. december 12. 10:12
Nekem nagyon elegem van.Mit képzel Norbi,én utálom kiejtette Katit,Vecát még Tomi is jobb volt.
kitti.sztárok nekem is
kitti.sztárok nekem is
2010. december 12. 10:13
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
itt szinte mindemkivel eggyet értek
mit keres itt Norbi????
De az a Nikolas iskész vicc.
Veca és Csaba volt a legjobb
és tuti a jövő héten sajna Csabi fog kiesni.
De egyépként én azt sem értem ,hogy itt is szinte mindenki sziggya Norbit és az After X-be is mindig Norbit sziggyák ,hogy mit keres még ott meg hasonlók és ebben azt nem értem ,hogy akkor valójában akkor most ki az aki szavaz Norbikára???
mert ha szinte mindig csak sziggyák Norbi mit keres még a versenyen???

én ezt nem értem
mit keres itt Norbi????
De az a Nikolas iskész vicc.
Veca és Csaba volt a legjobb
és tuti a jövő héten sajna Csabi fog kiesni.
De egyépként én azt sem értem ,hogy itt is szinte mindenki sziggya Norbit és az After X-be is mindig Norbit sziggyák ,hogy mit keres még ott meg hasonlók és ebben azt nem értem ,hogy akkor valójában akkor most ki az aki szavaz Norbikára???
én ezt nem értem
2010. december 12. 10:14
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
ááá.
aza nyomorék mikor esik márki? (Norbi)
mértszavaztokrá?
aza nyomorék mikor esik márki? (Norbi)
mértszavaztokrá?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: