Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 09:08
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország.
2010. december 12. 09:14
|
|
kispimpla14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 132415 offline
|
Ez nem igasság!!!
Ö volt a legjobb!
Neki kellet volna párbajozni!!
És ki esni sem !
ö volt a legjobb!!!
Ö volt a legjobb!
Neki kellet volna párbajozni!!
És ki esni sem !
ö volt a legjobb!!!
2010. december 12. 09:14
|
|
kispimpla14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 132415 offline
|
2010. december 12. 09:15
|
|
kispimpla14új tag |
|
XDXDXDXD
2010. december 12. 09:16
|
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline
|
Norbi egy különleges ember ....
Veca pedig már egyszer elbukott a Csillag születikben , már neki annyi hacsak apukája nem tud neki lemezt kiadni dehát amint látjuk eddig még nem sikerült
Veca pedig már egyszer elbukott a Csillag születikben , már neki annyi hacsak apukája nem tud neki lemezt kiadni dehát amint látjuk eddig még nem sikerült
2010. december 12. 09:17
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
teljes mértékben nem értek egyet !!!
szerintem neki van itt a legjobb hangja és a döntőbe neki kellett volna bekerülnie és a Király L. Norbinak !!!!!!
2010. december 12. 09:28
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Lady Suzy Lady Suzy
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország. dry.gif
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.... ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.... amúgy jogosan.
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország. dry.gif
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.... ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.... amúgy jogosan.
2010. december 12. 09:31
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Liafen @ 2010.12.12. 09:28)
Lady Suzy Lady Suzy
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.. ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.. amúgy jogosan.
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.. ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.. amúgy jogosan.
Tökéletesen egyetértek. SZÉGYEN AMI ITT FOLYIK. Gratula az RTL-nek, meg az összes szavazó Norbi-rajongónak, hogy Norbika ott van a LEGJOBB HÁROMBAN, PÁRBAJ NÉLKÜL. Elment egy ekkora tehetség egy TEHETSÉGTELEN SHOWMAN MIATT. Ez az igazság. A tökéletes hármas döntő szerintem Csaba - Nikolas - Veca lett volna... de nem.. köszönjük Norbi!
2010. december 12. 09:32
EZ SZÉGYEN EMBEREK!!!!!
Király L. Norbi kell ???? AZ???? Hát akkor csesszétek meg.... NAGYON NAGYON MÉRGES VAGYOK, TEGNAP ESTE BESZÉLNI IS ALIG TUDTAM NORMÁLISAN!!!
A DRÁGA ILDIKÓ IS ELGONDOLKOZHATNA EZUTÁN!!! MERT HAZA KÜLDTE A LEGJOBB ÉNEKEST AKI CSAK VOLT A VERSENYVEB!!! RÖHEJ!!!!
Király L. Norbi kell ???? AZ???? Hát akkor csesszétek meg.... NAGYON NAGYON MÉRGES VAGYOK, TEGNAP ESTE BESZÉLNI IS ALIG TUDTAM NORMÁLISAN!!!
A DRÁGA ILDIKÓ IS ELGONDOLKOZHATNA EZUTÁN!!! MERT HAZA KÜLDTE A LEGJOBB ÉNEKEST AKI CSAK VOLT A VERSENYVEB!!! RÖHEJ!!!!
2010. december 12. 09:34
EZ NEM ARRÓL SZÓL HOGY VALAKI HOGY TUD TÁNCOLNI ÉS HÖRÖGNI HANEM AZ IGAZI TEHETSÉGRŐL ÉS EZ VECÁBAN 100000X TÖBBSZÖR MEGVOLT MINT A NORBIKÁBA.
2010. december 12. 09:35
|
MadaraszNikolettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 132493 offline
|
ne mondja már nekem senki, hogy Norbinak sokkal jobb hangja van mint Vecának!!!!! engem is nagyon felidegesített, én szeretem a Norbit is, de ez egy ÉNEKVERSENY lenne nem színész casting!! de Norbi mit énekel?? egy nagy... csak ordít, sokkal jobb lenne mmittom én színésznek vagy valaminek
2010. december 12. 09:36
istenem úgy sajnáltam csabát X"D nah jó meg vecát is de csaba annyira szomorú volt és mind a 2 héten párbajozott és mindig neki esett rosszabbul mint annak a személynek aki kiesett szegénykék
2010. december 12. 09:39
De viszont ahogy Veca is mondta.. Belőle már biztos énekesnő lesz!!
A Norbi meg hörögjön csak tovább, nem sok embert fog érdekelni.
Én már csak Nikolas miatt fogom nézni a műsot.
A Norbi meg hörögjön csak tovább, nem sok embert fog érdekelni.
Én már csak Nikolas miatt fogom nézni a műsot.
2010. december 12. 09:40
Sajnálom, hogy Veca kiesett, de annak azért örülök, hogy Csaba továbbjutott. Nehéz döntés ez, mert számomra mindkettő nagyon tehetséges.
2010. december 12. 09:41
Nem értem,hogy miért ő esett ki.Én inkább mást küldtem volna haza nem pedig őt.
.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: