Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 00:52
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szerettem Vecát és szeretem is. A magyar lassú dalokban csodálatosan énekel. Ellenben a szívem szakadt volna meg Csabiért. Örülök, hogy ő jutott tovább végülis. Norbit is szeretem de részemről neki kellett volna ma távoznia
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. december 12. 01:09
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Ez 1000 százalék hogy meg van rendezve ez a műsor. Mert amikor a fülükbe mondják a műsorvezetőnek hogy ki jutott tovább azt mi nézők nem halljuk, szval. így nem is hiteles.
2010. december 12. 04:09
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nekem Veca emberileg sosem volt szimpatikus, a bőgéseivel elcseszte nekem az elején, viszont el kell ismernem, hogy nagyon szép hangja van és így tekintve döntősnek kellett volna lennie, mondjuk Nikolas mellett.
Norbit nagyon csípem, de hangilag már rég nem itt a helye. Tényleg eszméletlen jó showman, de ez nem erről szól elsősorban. Szóval innentől kezdve hajrá Nikolas!
Norbit nagyon csípem, de hangilag már rég nem itt a helye. Tényleg eszméletlen jó showman, de ez nem erről szól elsősorban. Szóval innentől kezdve hajrá Nikolas!
2010. december 12. 06:22
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
aaa dekár neki szurkoltunk............
a múltkori 2. dala nagyon jó volt
a múltkori 2. dala nagyon jó volt
2010. december 12. 06:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyon nagy csalódás volt számomra a tegnap esti műsor. Veca csodálatosan teljesített mind a két dalával és a párbajdallal is! Fantasztikus az a lány! Erre Ildikó a nézőkre bízta a döntést? Tudta jól, hogy ennek mi lesz a vége, és Csabi - sajnos - korántsem olyan jó énekes, mint Veca. Ez egyértelmű. Valamiért ki akarta ejteni Vecát úgy, hogy ne lehessen rá igazából követ dobálni, meg még elő is adhassa a szokásos nagyasszonyos drámáját!
Eddig csak irritált az a nő, most már egyenesen ki nem állom!
Sőt, megfigyeltem, hogy Nikolas szinte mindig ugyanolyan dalokat kap, ezért az emberek unalmasnak látják. Viszont Norbikát meg nyomja le a torkunkon ezerrel!
Király L. Norbival kapcsolatban csak annyit mondanék még, hogy mélységesen egyetértek Nagy Feróval.
Norbi bent van a legjobb háromban, Veca meg nem? Ha Nikolas nem lenne még ott, tegnap este lehúztam volna a rolót az X-Faktornak.
Király L. Norbival kapcsolatban csak annyit mondanék még, hogy mélységesen egyetértek Nagy Feróval.
2010. december 12. 07:22
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
hála az istennek nem csabi esett ki
amúgy király l norbi mit keres még ott??
én ezt ne, értem
mit látnak a nézők benne???
még hangja sincs
na de én csabinak szurkolok remélem ő nyeri meg
amúgy király l norbi mit keres még ott??
én ezt ne, értem
mit látnak a nézők benne???
még hangja sincs
na de én csabinak szurkolok remélem ő nyeri meg
2010. december 12. 08:10
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Nagyon sajnálom hogy Veca kiesett,ő volt a kedvencem.De elérte a legjobb női énekest az X faktorban.Utólag csak annyit hogy Hajrá Veca az Énekléssel! és Ha lessz lemezed megveszem! 
Egy valamit nem értek.Király L. Norbi még mi a sz*rt keres ott???? Hangja nincs, nem is szép...Csak nehogy ő nyerjen. Meg hogy Csabát is mindig a végére haggyák,a fiúk közt ő a legjobb!!! Hajrá Csaba!!!
Egy valamit nem értek.Király L. Norbi még mi a sz*rt keres ott???? Hangja nincs, nem is szép...Csak nehogy ő nyerjen. Meg hogy Csabát is mindig a végére haggyák,a fiúk közt ő a legjobb!!! Hajrá Csaba!!!
2010. december 12. 08:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Egyáltalán nem értek azokkal egyet akik azt mondják hogy Csabi-nak kellett volna kiesnie. A Csabi és a Veca hangja persze másabb , de Csabi-nak egy nagyon erős hangja van , ugyan csak erős van a Veca-ak is.
Ha valakit okolni akartok akkor a NORBI-T kell okolni mert miatta esett ki egy nagyon tehetséges hang. Nem pedig a Csabi miatt.
Ha valakit okolni akartok akkor a NORBI-T kell okolni mert miatta esett ki egy nagyon tehetséges hang. Nem pedig a Csabi miatt.
Rap4ever8
2010. december 12. 08:27
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ostoba dolog volt a nézőkre bízni a döntést, gondolhattuk, hogy így Csaba nyer...
minden Tomi rajongó Csabára szavazott. ez IGAZSÁGTALAN!! :'(
minden Tomi rajongó Csabára szavazott. ez IGAZSÁGTALAN!! :'(
2010. december 12. 08:28
|
|
Vyca20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.10. Hozzászólás: 433 Csatolások: 0 Azonosító: 130981 offline
|
persze máár. Csabi Veca és Nikolasnak kellett volna bennmaradni..
És nem NORBIKáNAK!!!!!!!!!Csak krákodot...fúúúú de nem bírom..csak ne ő nyerje meg!! Nikolas v. Csabii(L)<333
És nem NORBIKáNAK!!!!!!!!!Csak krákodot...fúúúú de nem bírom..csak ne ő nyerje meg!! Nikolas v. Csabii(L)<333
Rap4ever8
2010. december 12. 08:30
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
neeeeeeeee!!!nem fogom nézni mert veca kiesett
veca volt a legeslegjobb
tothbianka
2010. december 12. 08:45
nekem ő volt a kedvencem! nagyon sajnálom szegény Vecát
2010. december 12. 08:45
Áh,nem is nézem tovább... Ez csak Ildikó hülyesége miatt van. Gondolhatta volna,hogy a Vastag Csabáért őrjöngő,sikítozó tinilányocskák nem Vecára fognak szavazni,holott neki sokkal jobb hangja van! Itt nekem vége is van az X-faktronak...-.-
2010. december 12. 08:50
Felmegyek Budapestre és megdobom Ildikót egy büdös banánnal... meg egy téglával.
tothbianka
2010. december 12. 08:51
Ő volt a kedvencem! Ez nem igazság! Nem neki kellet volna kiesenie
2010. december 12. 09:01
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
sajnalom hogy kiesett....nem a zsurit kell hibaztatni hanem norbit!!!!! el nem tudom kepzelni hogy mit keres meg mindig ott???? ha belegondolunk hogy hany tehetseges enekes esett ki miatta...pfuj...utalom:(
2010. december 12. 09:04
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
börnics nem Norbi a hibás hanem a szavazók!Ő nem tehet róla,hogy még bent van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.